آریا بانو
جای 7 قسمت از میوه‌ها و سبزی‌ها میان زباله‌ها نیست
يکشنبه 5 بهمن 1399 - 08:33:28
آریا بانو - ایرنا / میوه ها و سبزیجات در طول رشد در مقابل عناصر مختلفی قرار می گیرند و این باعث می شوند که مواد غذایی سودمند و منحصر بفردی در آنها جمع شود.
اگر شما هم به هنگام برش، خرد کرد و پوست کردن میوه ها و ... زباله زیادی جمع می کنید، باید بدانید بعضی از متراکم ترین و متنوع ترین مواد غذایی در همین بخش از میوه ها و سبزیجات یافت می شوند.
پوست مرکبات: شاید هنوز ندانید که پوست مرکبات سرشار از مواد مغذی مخفی هستند. ویتامین سی موجود در پوست لیمو 5 برابر بیشتر از پوشت آن است ضمن این که پوست این میوه سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی ضروری مانند ریبوفلاوین، تیمینف نیاسین، فولات، ویتامین ب 5، ب6، ویتامین آ، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است. شما می توانید رنده شده پوست مرکبات را همراه با ماست، پنیر، و یا غلات، قهوه و چای میل کنید.

آریا بانو

پوست موز: پوست موز سرشار از تریپتوفان است و به تنظیم خلق و خو و بهتر شدن علائم افسردگی کمک می کند. شما می توانید به خمیر کیک، کوکی ها و حتی سوپ ها پوست موز را اضافه کنید. حتی می توانید از پوست موز سرکه موز تهیه کنید و از آن به عنوان چاشنی سالاد و سبزیجات استفاده نمایید.
پوست هندوانه: پوست این میوه حاوی سیترولینین؛ اسید آمینه ای است که در بدن به آرژنین تبدیل می شود و به بهبود گردش خون، افزایش جریان خون، بهبود سلامت قلب، افزایش ایمنی بدن و کاهش خستگی عضلانی کمک می کند.

آریا بانو

هسته آناناس: انواع ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن، در این قسمت از آناناس پنهان شده اند. هسته آناناس حاوی بروملین است؛ آنزیم هضم کننده پروتئین که دارای خواص ضد التهابی بوده و می تواند التهاب بینی و سینوس ها را کاهش دهد. همچنین این ماده، کاهش دهنده دردهای ناشی از آرتروز و دردهای عضلانی است. بروملین دارای خواص ضد انعقادی نیز بوده و به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.
برگ های هویج: بیشتر از خود هویج، برگ هایش پر از کلروفیل هستند. این ماده به گیاه رنگدانه سبز می دهد. کلروفیل منبعی غنی از منیزیم است و فشار خون را تنظیم می کند و به قوی شدن استخوان ها و عضلات کمک می کند. پتاسیم زیادی در آن وجود دارد که فشار خون را کم می کند و سوخت و ساز بدن را بهبود می دهد. همچنین از پوکی استخوان پیشگیری می کند. حتی یک تحقیق ثابت کرده است که افرادی که در خطر بیماری قلبی هستند افرادی هستند که پتاسیم بسیار کمی دریافت می کنند. برگ هویج منبعی غنی از ویتامین کا هم هست که در خود هویج وجود ندارد و برای سلامت استخوان بسیار مهم است.

آریا بانو

آریا بانو

برگ کرفس: این برگ ها پنج برابر بیشتر از ساقه ها منیزیم و کلسیم دارند. منیزیم برای بیش از 300 واکنش بیوشیمیایی در بدن از جمله متابولیسم انرژی و سنتز پروتئین لازم است. کلسیم که به بهبود سلامتی استخوان معروف است به انقباض و انبساط عضلات و رگ های خونی هم کمک می کند و هورمون های لازم برای کارکردهای بیولوژیکی اولیه را ترشح می کند و سرعت انتقال پیام به مغز را تسریع می کند. از همه اینها گذشته، برگ های کرفس سرشار از آنتی اکسیدان و ترکیبات ضدالتهابی از جمله ویتامین ث و فنول ها هستند

آریا بانو



http://www.banounews.ir/fa/News/502347/جای-7-قسمت-از-میوه‌ها-و-سبزی‌ها-میان-زباله‌ها-نیست
بستن   چاپ