آریا بانو
توصیف دقیقه به دقیقه بدن بعد از خوردن یک برش پیتزا
شنبه 27 دی 1399 - 9:24:59 AM
آریا بانو - خراسان / بعد از این که اولین تکه از پیتزا را در دهان‌تان گذاشتید، آنزیم‌های موجود در بزاق فرایند هضم را آغاز می‌کنند، حس کردن طعم پیتزا در دهان و چربی موجود در آن باعث احساسی خوشایند در مغز و لذت در فرد می‌شود.
کمی بعد بدن کربوهیدرات‌ها را می شکند و آن‌ها را تبدیل به شکر می‌کند. چربی موجود در پنیر و پپرونی باعث کند شدن این فرایند می‌شود.
بعد از 20 دقیقه قند خون برای لحظاتی بالا می‌رود و پانکراس انسولین ترشح می‎کند.
نیم ساعت بعد از خوردن یک تکه از پیتزای پپرونی اسید معده چربی موجود در پیتزا را هضم می‌کند و چربی‌ها به سمت کبد حرکت می‌کنند که به دنبال آن کلسترول خون به‌طور موقتی افزایش می یابد.
بعد از گذشت یک ساعت کربوهیدرات با افزایش سروتونین باعث حس خواب‌آلودگی و کرختی می‌شود.
چهار ساعت بعد از صرف پیتزا همچنان چربی موجود در خون بالاست. با این حال، سطح قند خون کاهش یافته است و غذا در مسیر هضم نهایی قرار دارد. شما می توانیدبرای مقابله با کربوهیدرات و غذای پرچربی که مصرف کرده‌اید، یک میان‌وعده حاوی سبزیجات مصرف کنید.
نویسنده : مهدیس مرادیان خبرنگار

http://www.banounews.ir/fa/News/496826/توصیف-دقیقه-به-دقیقه-بدن-بعد-از-خوردن-یک-برش-پیتزا
بستن   چاپ