آریا بانو
پنکیک زنجبیلی در خانه به روش مادربزرگ های فرانسوی
پنجشنبه 25 دی 1399 - 12:46:19 AM
آریا بانو - کتاب کاله/ طرز تهیه پنکیک زنجبیلی بسیار راحت است و یکی از بهترین گزینه‌ها برای صبحانه‌ای فوق العاده در کنار کسانی است که دوستشان دارید. با تهیه این پنکیک عطر خوش زنجبیل آشپزخانه شما را معطر خواهد کرد و حال و هوای خانه را عوض می‌کند.این خوراکی خوشمزه را می‌توانید با ساده‌ترین مواد و به راحتی تهیه کنید و در کنار میوه‌های مورد علاقه‌‌تان همراه با یک لیوان شیر گرم سرو کنید. طرز تهیه پنکیک زنجبیلی برگرفته از یک دستور اصیل است و پختن آن یادآور روزهای خوش کودکی و دستپخت بی‌نظیر مادربزرگ‌ها خواهد بود. شما به راحتی می‌توانید مواد لازم برای تهیه این پنکیک را دو برابر کنید و مقدار اضافی آن را در یخچال قرار دهید تا حتی در صبح‌هایی که برای خروج از خانه عجله دارید، به سرعت با پختن پنکیک و طعم خوبش روز خود را پر انرژی‌تر آغاز کنید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک زنجبیلی به روش مادربزرگ
آرد همه منظوره یک ‌و نیم فنجان
بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری
جوش شیرین یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
زنجبیل (خشک شده)نصف قاشق چای‌خوری
دارچین آسیاب شده یک قاشق چای‌خوری
تخم مرغ یک عدد
عصاره وانیل نصف قاشق چای‌خوری
ملاس یک‌چهارم فنجان
آب یک ‌و نیم فنجان
طرز تهیه پنکیک زنجبیلی در خانه به روش مادربزرگ
مرحله اول
پنکیک یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین صبحانه‌هایی است که انواع متفاوتی داشته و به راحتی در خانه قابل تهیه است. اگر به خاطر داشته باشید طرز تهیه پنکیک دارچینی، پنکیک شکلاتی و پنکیک کدو حلوایی را به شما آموزش داده‌ایم. امروز هم می‌خواهیم تا با هم طرز تهیه یک پنکیک خوشمزه زنجبیلی به روش مادربزرگ‌ها را یاد بگیریم.
برای تهیه این صبحانه بی‌نظیر ابتدا داخل یک کاسه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، زنجبیل و دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار قرار دهید.سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را با وانیل و ملاس بزنید تا یکدست شود. آب را به آن‌ها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند. مخلوط آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید. به همین راحتی خمیر پنکیک زنجبیلی آماده است. برای اینکه خمیر نرم‌تر و یکدست‌تری داشته باشید، آرد و بقیه مواد را قبل از استفاده دو بار الک کنید.
مرحله دوم
یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود. به اندازه مناسب از مایه پنکیک داخل تابه بریزید و صبر کنید تا مایه پخش شود. قطر هر پنکیک حدود سه تا چهار میلی‌متر باید باشد. بعد از این که خمیر شروع به حباب زدن کرد، به کمک یک کاردک آشپزی پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. پنکیک‌ها را یکی یکی بعد از این که از تابه برداشتید، داخل یک ظرف کنار هم بچینید تا خمیر نشوند. بعد از این که کمی خنک شدند، آن‌ها را روی هم قرار دهید. می‌توانید پنکیک را با عسل یا شیره انگور خانگی و تکه‌های برش خورده موز و توت فرنگی تزئین کنید. نوش جان!
نکات طرز تهیه پنکیک زنجبیلی
می‌توانید خمیر پنکیک را به صورت آماده به مدت دو روز داخل یخچال نگهداری کنید و هر بار یه اندازه مصرفتان پنکیک درست کنید. اینطوری پنکیک‌های تازه نوش جان می‌کنید.
برای این که اندازه پنکیک‌هایتان برابر شود، می‌توانید از قالب استفاده کنید.
منبع: allrecipes

http://www.banounews.ir/fa/News/495400/پنکیک-زنجبیلی-در-خانه-به-روش-مادربزرگ-های-فرانسوی
بستن   چاپ