آریا بانو - ایرنا /رئیس دبیر خانه شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت اعلام کرد: مرغ های سایز کوچکتر در حدود 1200 تا 1800 گرم سالمتر هستند و باید برای مصرف مرغ سایز در کشور فرهنگ سازی و آموزش کافی انجام شود.
نشست کارگروه تخصصی شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی، ذیل دبیرخانه شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی کشور و با موضوع «ارتقای
سلامت مرغ سایز»، روز چهارنشبه برگزار شد.
علی دل پیشه، رئیس دبیرخانه شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی در یکصد و دومین نشست کارگروه تخصصی شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی که با موضوع «ارتقای
سلامت مرغ سایز» برگزار شد، با تاکید بر لزوم آموزش و فرهنگسازی در خصوص مصرف مرغ سایز، گفت: به منظور ارتقای
سلامت جامعه، باید تمهیداتی در خصوص فرهنگسازی مصرف مرغ های سایز و کوچکتر صورت گیرد.
وی همچنین در ادامه بر لزوم فعال سازی کمیته فنی «ارتقای
سلامت محصولات غذایی با منشا دامی در زنجیره تامین، تولید و واردات» به منظور پیگیری موضوع تا حصول نتیجه، تاکید کرد.
در این جلسه، ضمن تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه، مشخص شد، احیای مرغ لاین
ایرانی آرین، و در نتیجه آن، افزایش تولید مرغ سایز (وزن 1200 تا 1800 گرم)، به دلیل سالم تر بودن، از اولویت های امنیت و ایمنی غذایی جامعه است.
یکصد و دومین نشست کارگروه تخصصی شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی، با حضور مسئول دبیرخانه
سلامت و مدیرکل دفتر محیط زیست و
سلامت غذایی وزارت جهاد کشاورزی، زهرا عبداللهی، مدیر کل دفتر بهبود
تغذیه جامعه، نسرین گودرزی از مرکز امور اجتماعی و صیانت از شهروندان وزارت کشور، هنگامه یوسف زاده، معاون اداره نظارت بر اجرای استانداردهای صنایع غذایی و کشاورزی سازمان ملی استاندارد، مجریان برنامه ملی احیای مرغ لاین آرین و همچنین نمایندگان بهداشت، امداد و درمان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاونت
سلامت سازمان پدافند غیر عامل، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان غذا و دارو، کمیته پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان اورژانس کشور، مرکز
مدیریت بیماری های واگیر، مرکز
سلامت محیط و کار، دبیرخانه شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، سازمان اتکا و سایر صاحبنظران برگزار شد.
این نشست با توجه به وظیفه دبیرخانه شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی در هماهنگی و تسهیل همکاری های بین بخشی در اجرای سیاست ها و برنامه های مشترک، با حضور صاحبنظران برای ارتقای
سلامت محصولات غذایی با منشا دامی در زنجیره تامین، تولید و واردات و به ویژه موضوع
سلامت مرغ سایز، برگزار شد.
http://www.banounews.ir/fa/News/495289/وزارت-بهداشت--مرغ-های-سایز-کوچک-سالمتر-هستند