آریا بانو
ژله رولی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
يکشنبه 13 اسفند 1402 - 14:58:07
آریا بانو - پانا / ژله رولی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در رنگ های متنوعی درست می شود.
مواد لازم برای 4 نفر
پودر ژله1 عدد
آب جوش1 لیوان
بستنی وانیلی1 عدد
طرز تهیه ژله رولی

مرحله اول
برای تهیه ژله رولی مجلسی در ابتدای کار پودر ژله را به همراه آب جوش درون یک کاسه فلزی می ریزیم، سپس آنرا روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم.
نکته : نوع و رنگ ژله سلیقه ای است و از انواع طعم ها می توانیم استفاده کنیم.
مرحله دوم
پودر ژله را به آرامی هم می زنیم تا به طور کامل درون آب جوش حل شود. در همین حین بستنی را در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شود.
نکته : اگر بستنی سرد باشد، هنگام اضافه کردن به ژله بریده بریده می شود و ظاهر ژله را خراب می کند.
مرحله سوم
پس از اینکه ژله به طور کامل شفاف شد، کاسه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس بستنی آب شده را کم کم به کاسه اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا با ژله ترکیب شود.
نکته : اگر بستنی را به صورت یک باره به ژله اضافه کنیم، کف می کند.
مرحله چهارم
پس از اینکه تمام بستنی را به ژله اضافه کردیم، یک سینی مستطیلی شکل را با کمی آب نمدار می کنیم، سپس یک لایه پلاستیک فریزر در کف سینی پهن می کند.
نکته : نمدار کردن سینی باعث می شود که پلاستیک فریزر به راحتی به آن بچسبد و تکان نخورد.
مرحله پنجم
در این مرحله ژله را روی پلاستیک درون سینی می ریزیم و آنرا به صورت یکدست درون سینی پهن می کنیم، سپس سینی را در یخچال قرار می دهیم تا ژله سفت شود. پس از گذشت 30 تا 40 دقیقه سینی را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
با استفاده از یک چاقوی تیز یا پیتزابر ژله را به صورت نوارهای باریک با عرض یک تا دو سانتی متر برش می زنیم. در ادامه نوارهای ژله را به صورت رول جمع می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/1156509/ژله-رولی-به-روش-مجلسی-و-با-طعمی-بی-نظیر
بستن   چاپ