40 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف یک ویتامین
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / ارتباط بین ویتامین دی و سرطان سالهاست که ذهن متخصصان را مجذوب خود کرده است. آنان دریافتند در افراد ساکن مناطقی که مقدار بیشتری نور خورشید و ویتامین دی دریافت میکنند، میزان مرگومیر ناشی از انواع مختلف سرطان کمتر است.
تاثیر چاقی بر عملکرد ویتامین دی
محققان دریافتند مصرف روزانه 2000 IU ویتامین دی با کاهش 17 درصدی خطر ابتلا به سرطان همراه است و در افراد با BMI (شاخص توده بدنی) طبیعی این کاهش خطر 38 درصد است. به این معنی که عوامل مرتبط با چاقی مانند چربی اضافی بدن میتواند اثر مفید مکملهای ویتامین دی را کاهش دهد.
آسیب چاقی به سیستم ایمنی بدن
چاقی به سیستم ایمنی بدن آسیب میرساند و موجب بروز مواردی از جمله تخریب عملکرد التهاب زایی در طولانیمدت میشود. شواهد بیشتر همچنین تایید میکند که هرچه چربی بدن افراد بیشتر باشد، خطر ابتلا به سرطان بیشتر است. نتایج این تحقیق در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.
-
شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۴:۳۷
-
۲۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/669074/