آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه لوکوم پسته ای خانه داري

طرز تهیه لوکوم پسته ای
  بزرگنمايي:

آریا بانو - لوکوم پسته ای یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و ساده ترکیه ای است که می توانیم در کنار نوشیدنی های داغ مثل چای سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم لوکوم پسته ای نشاسته 1 پیمانه شکر 1٫5 پیمانه ژلاتین 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری کره 20 گرم پودر هل یا زنجبیل به مقدار دلخواه مغز پسته 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه لوکوم پسته ای مرحله اول برای تهیه لوکوم پسته ابتدا نشاسته را به همراه پودر هل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه وانیل را به همراه دو و نیم پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا نشاسته در آب حل شود. مرحله دوم در این مرحله ژلاتین را در یک کاسه می ریزیم، سپس یک سوم لیوان آب گرم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ژلاتین خیس بخورد. در ادامه قابلمه حاوی نشاسته رار وی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب مواد را هم می زنیم. مرحله سوم مواد را باید تا زمانی که غلیظ شوند به صورت مداوم هم بزنیم. پس از اینکه نشاسته کمی غلیظ شد، شکر را اضافه می کنیم و حرارت را بیشتر می کنیم تا شکر حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، زعفران دم کرده را به قابلمه می افزاییم. مرحله چهارم زعفران را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا به صورت یکدست رنگ مواد را تغییر دهد. پس از اینکه نشاسته کمی سفت شد، مخلوط ژلاتین را به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. مرحله پنجم در این مرحله کره را به قابلمه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که مواد کاملا سفت و حالت دار شوند ادامه می دهیم. حالا نوبت اضافه کردن مغز پسته است، مغز پسته را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم. مرحله ششم پس از اینکه مغز پسته با دیگر مواد یکدست شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قالب مناسب یا یک سینی لبه دار را با آب کمی مرطوب می کنیم، سپس یک لایه کیسه فریزر درون قالب قرار میدهیم. مرحله هفتم حالا روی کیسه فریزر را کمی چرب می کنیم، سپس مایه لوکوم را به صورت یکدست روی کیسه فریزر پهن می کنیم. در ادامه قالب را در یخچال قرار می دهیم تا لوکوم خودش را بگیرد. حدود 3 ساعت بعد لوکوم ما آماده است. مرحله هشتم در این مرحله لوکوم را به صورت دلخواه برش می زنیم، سپس در آرد سفید می غلطانیم تا خیسی لوکوم ها گرفته شود. در ادامه لوکوم ها را درون یک ظرف درب دار قرار داده و حداکثر به مدت یک هفته درون یخچال نگهداری می کنیم.

لوکوم پسته ای یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و ساده ترکیه ای است که می توانیم در کنار نوشیدنی های داغ مثل چای سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم لوکوم پسته ای
نشاسته1 پیمانه
شکر1٫5 پیمانه
ژلاتین2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
کره20 گرم
پودر هل یا زنجبیلبه مقدار دلخواه
مغز پسته2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لوکوم پسته ای
مرحله اول
برای تهیه لوکوم پسته ابتدا نشاسته را به همراه پودر هل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه وانیل را به همراه دو و نیم پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا نشاسته در آب حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله ژلاتین را در یک کاسه می ریزیم، سپس یک سوم لیوان آب گرم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ژلاتین خیس بخورد. در ادامه قابلمه حاوی نشاسته رار وی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب مواد را هم می زنیم.
مرحله سوم
مواد را باید تا زمانی که غلیظ شوند به صورت مداوم هم بزنیم. پس از اینکه نشاسته کمی غلیظ شد، شکر را اضافه می کنیم و حرارت را بیشتر می کنیم تا شکر حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، زعفران دم کرده را به قابلمه می افزاییم.
مرحله چهارم
زعفران را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا به صورت یکدست رنگ مواد را تغییر دهد. پس از اینکه نشاسته کمی سفت شد، مخلوط ژلاتین را به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله کره را به قابلمه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که مواد کاملا سفت و حالت دار شوند ادامه می دهیم. حالا نوبت اضافه کردن مغز پسته است، مغز پسته را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه مغز پسته با دیگر مواد یکدست شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قالب مناسب یا یک سینی لبه دار را با آب کمی مرطوب می کنیم، سپس یک لایه کیسه فریزر درون قالب قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا روی کیسه فریزر را کمی چرب می کنیم، سپس مایه لوکوم را به صورت یکدست روی کیسه فریزر پهن می کنیم. در ادامه قالب را در یخچال قرار می دهیم تا لوکوم خودش را بگیرد. حدود 3 ساعت بعد لوکوم ما آماده است.
مرحله هشتم
در این مرحله لوکوم را به صورت دلخواه برش می زنیم، سپس در آرد سفید می غلطانیم تا خیسی لوکوم ها گرفته شود. در ادامه لوکوم ها را درون یک ظرف درب دار قرار داده و حداکثر به مدت یک هفته درون یخچال نگهداری می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/667707/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

نمادی از فرهنگ پهلوانی در «پهلوان و فیل»

نونیز در حد لیورپول نیست، زودتر بفروشیدش!

پیمان یوسفی و علی دبیر باز هم خبرساز شدند

گل های جذاب لحظه ثانیه های آخری تیم ملی انگلیس در طول تاریخ

گلهای برتر سری آ در هفته 33

خوشحالی کاپیتان بارسا

حزباوی: من و اکرم عفیف شما همه!

برونو فرناندز نابغه خلاق منچستریونایتد

هینن سرمربی تیم ملی والیبال چین شد

انریکه: من را با کسی مقایسه نکنید

محمدی: بعید می‌دانم بین یزدانی و قاسم‌پور مسابقه برگزار شود

مسعود فروتن فیلم «همسر» فخیم‌زاده را برای نابینایان روایت کرد

تقلب‌های ناشیانه این سریال از «فسیل» هیچ‌کس را نخنداند

چه سریالی جایگزین «مادرانه» می‌شود؟

حامد بهداد و سحر دولتشاهی از «می‌خواهم زنده بمانم» به «مفت‌بر» رسیدند

لایف استایل یک روز غیر کاری هانیه غلامی از صبح تا شب / خنده های پدر و مادر تایید یا تکدیب ؟

دکوراسیون میز تلویزیون دیواری خانه سارا صوفیانی در روز تولد همسرش / چیدمان زیبا و منحصر به فرد

متن احساسی و عاشقانه میترا ابراهیمی همسر پیمان قاسم خانی برای تولد 27 سالگی خواهرش

رونمایی از نوه زیبا و بانمک مهدی هاشمی بازیگر افسانه سلطان و شبان/ ماشالا عین پدر بزرگش هنرمنده

کنکور 1403 آغاز شد | جزئیات مهم آزمون سراسری امسال از زبان وزیر علوم

آهنگ جدید و دلی سهیل مهرزادگان به نام «باهام بد تا کرد»

تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی

لحظه نجات راننده گرفتار در خودرو ‌در حال سوختن

بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی

رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید

فرآیند تولید دیگ و ماهیتابه با قوطی فلزی نوشابه توسط کارگران پاکستانی

زیبایی پارک هینویاما در ژاپن

یک غذای فوری با نان تست

پیش بینی آلزایمر 12 سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم

افزایش ماندگاری رنگ مو با 12 ترفند کاربردی

شرط ژاوی مشخص شد

سرمربی ازبکستان: ایران یکی از بهترینهای جهان

بحران در کاتالان

واکنش طنز نشریه بارسایی به ماندن ژاوی

مهدوی به عنوان مربی در تیم شهداب ماند

رقابت ساره جوانمردی با ستارگان مطرح پاراتیراندازی جهان

نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود

شادترین روز اورتون در یک دهه!

امروز، روزِ یوهان کرویف است

گران‌ترین بازیکن تاریخ انگلیس خانه نشین شد

من دوست ندارم در راه کار خیر بمیرم

پاسخ به کنجکاوی‌ها پیرامون «مست عشق»

حمله زردنویسان به زندگی خصوصی هنرمندان

جشن تولد غریبانه بازیگر محبوب طنز آثار صداوسیما

خبرهایی از چهره ها؛ از مدیری تا ده نمکی

نمایش 2 فیلم برای جامعه ورزش پهلوانی از شبکه‌های مختلف تلویزیونی

خواستگاری کاظم نوربخش بازیگر معروف «نون خ» از تیفانی دختر ترامپ که وایرال شد!

مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند

نماهنگ «نحن المقاومون» با صدای ابوذر روحی منتشر شد