تبدیل پسماند میوه به بانداژ آنتی باکتریال توسط دانشمندان سنگاپوری
گوناگون
بزرگنمايي:
آریا بانو - دیجیاتو / دانشمندان دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور موفق شدند پسماند نوعی میوه به نام «دورین» را طی فرآیندی به هیدروژل بانداژ آنتی باکتریال تبدیل کنند.
پس از برش و خشک شدن میوهها در یخ، دانشمندان پودر سلولز را از پوسته استخراج کرده و سپس با گلیسیرین آن را مخلوط میکنند. این مخلوط تبدیل به هیدروژل نرم میشود و سپس قابلیت تبدیل شدن به بانداژ را دارد.
مدیر برنامه علوم و فناوری غذایی پروفسور ویلیام چن میگوید: «در سنگاپور سالانه 12 میلیون دورین (نوعی میوه) مصرف میشود که به غیر از قسمت خوردنی میوه کار زیادی در مورد پوست و دانه آن نمیتوان انجام داد و همین باعث آلودگی محیط زیست میشود. پوسته دورین بیشتر از نصف ترکیب آنها را تشکیل میدهد و معمولا دور ریخته و سوزانده میشود و همین امر باعث آلودگی زیست محیطی زیادی میشود. چن میافزاید که این فناوری میتواند برای سایر ضایعات غذایی همچون لوبیا سویا و غلات مصرف شده به کار رود و با تبدیل پسماند مواد غذایی به هیدروژل کمک شایانی به محیط زیست میشود.»
مسائل زیست محیطی روز به روز اهمیت بیشتری پیدا میکنند و لازم است که انسانها سبک زندگی خود را هرچه بیشتر با طبیعت وفق دهند.
-
چهارشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۵:۱۸:۳۲
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/667299/