طرز تهیه قیمه ماسوله
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - قیمه ماسوله یکی از انواع دستورهای متنوعی پخت خورش قیمه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه ماسوله در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز 2 عدد لپه 1 پیمانه سرخالی سیب زمینی 2 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آب نارنج 4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه، روغن و دارچین به مقدار کافی طرز تهیه قیمه ماسوله مرحله اول برای تهیه قیمه به روش ماسوله ابتدا لپه را از شب قبل درون یک کاسه اب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد، سپس آنرا آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه 2 پیمانه آب و کمی زردچوبه و نمک به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله دوم در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم لپه به مدت یک ساعت بپزد. پس از اینکه لپه نرم شد، آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. مرحله سوم حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، پیاز را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم. مرحله چهارم در این مرحله یک دقیقه دیگر پیاز و ادویه ها را با هم تفت می دهیم، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. گوشت چرخ کرده را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر نگ دهد و کمی سرخ شود، سپس رب گوجه فرنگی را می افزاییم. مرحله پنجم رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم خامی اش به طور کامل گرفته شود. در ادامه لپه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد درون قابلمه به خوبی ترکیب شوند. مرحله ششم در این مرحله 1 لیوان آب جوش، آب نارنج و مقداری نمک اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد خورش بپزند. توجه داشته باشید این خورش تقریبا بدون آب سرو می شود و باید آب آن به طور کامل کشیده شود. مرحله هفتم در پایان پس از اینکه خورش به روغن افتاد، طعم آنرا می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در نهایت خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج ( چطوری برنج ساده درست کنیم؟ ) سرو می کنیم.
قیمه ماسوله یکی از انواع دستورهای متنوعی پخت خورش قیمه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه ماسوله در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
لپه | 1 پیمانه سرخالی |
سیب زمینی | 2 عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آب نارنج | 4 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، روغن و دارچین | به مقدار کافی |
طرز تهیه قیمه ماسوله
مرحله اول
برای تهیه قیمه به روش ماسوله ابتدا لپه را از شب قبل درون یک کاسه اب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد، سپس آنرا آبکشی می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه 2 پیمانه آب و کمی زردچوبه و نمک به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم لپه به مدت یک
ساعت بپزد. پس از اینکه لپه نرم شد، آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی
روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه
روغن به خوبی داغ شد،
پیاز را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک دقیقه دیگر
پیاز و ادویه ها را با هم تفت می دهیم، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. گوشت چرخ کرده را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر نگ دهد و کمی سرخ شود، سپس رب گوجه فرنگی را می افزاییم.
مرحله پنجم
رب گوجه فرنگی را باید به خوبی تفت دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم خامی اش به طور کامل گرفته شود. در ادامه لپه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد درون قابلمه به خوبی ترکیب شوند.
مرحله ششم
در این مرحله 1 لیوان آب جوش، آب نارنج و مقداری نمک اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد خورش بپزند. توجه داشته باشید این خورش تقریبا بدون آب سرو می شود و باید آب آن به طور کامل کشیده شود.
مرحله هفتم
در پایان پس از اینکه خورش به
روغن افتاد، طعم آنرا می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در نهایت خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه
برنج ( چطوری
برنج ساده درست کنیم؟ ) سرو می کنیم.
-
چهارشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۵:۴۹
-
۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/667180/