دستور تهیه پیشغذای ماهی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین / امروز قصد داریم طرز تهیه پیشغذای ماهی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم
فیله ماهی خردشده .....100 گرم
نشاسته ذرت..... 1 قاشق سوپخوری
لیموترش اسلایسشده.... یکدوم پیمانه
سویاسس....... 2 قاشق سوپخوری
پیاز خلالیشده .....1 پیمانه
فلفل دلمهای رنگی اسلایسشده ...... از هر رنگ یکدوم پیمانه
سیر لهشده .......2 حبه
نمک..... به مقدار لازم
زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، گرد لیمو و زیره ..... به مقدار لازم
قارچ خردشده 1.... پیمانه
روغن ..... به مقدار لازم
تارت کوچک نمکی یا خمیر یوفکا ...... به تعداد لازم
گوجهگیلاسی، زیتون و لیموترش اسلایسشده....... برای تزیین به مقدار لازم
روشتهیه
تکههای ماهی را به نمک آغشته کنید و بعد از دو ساعت آنها را شسته و خشک نمایید و به زردچوبه آغشته کنید، سپس در روغن سرخ کنید.
نشاسته ذرت، لیموترش، نمک و سویاسس را مخلوط کنید. پیاز، فلفل دلمهای و سیر را در کمی روغن تفت داده و سپس ادویهها را بیفزایید، قارچ را هم افزوده و بعد تکههای ماهی را اضافه کنید و تفت دهید، سپس مخلوط نشاسته ذرت را به مواد قبلی اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید.
مقداری از مخلوط را در تارتها قرار داده و با زیتون و لیموترش و گوجه گیلاسی تزیین کنید و مقداری از مواد را هم در خمیرهای یوفکا بگذارید و کمی سرخ نمایید.
-
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵:۵۶
-
۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/664122/