آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه باقلوای ارده خانه داري

طرز تهیه باقلوای ارده
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باقلوای ارده یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب در خاورمیانه است که مانند دیگر باقلوا در میان شیرینی ها شربتی دسته بندی می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوای ارده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم باقلوای ارده ارده 1 لیوان کره 175 گرم مغز گردوی خرد شده 1 پیمانه ورق یوفکا مخصوص باقلوا 9 عدد مواد لازم شربت بار آب 3 لیوان شکر 3 لیوان آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه باقلوای ارده مرحله اول برای تهیه باقوای خوشمزه با طعم ارده ابتدا باید شربت بار را آماده کنیم. برای این منظور شکر را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شربت شروع به جوشیدن کند. مرحله دوم هر از گاهی باید شربت را هم بزنیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود. پس از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را ملایمتر می کنیم و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. مرحله سوم پس از گذشت 10 دقیقه که شربت بار ( فوت و فن های شربت بار باقلوا ) غلیظ شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. برای تهیه باقلوا، ابتدا یک ورق یوفکا را روی سطح کار باز می کنیم، سپس دو و نیم قاشق ارده و مقدار زیادی گردوی خرد شده روی آن می ریزیم. مرحله چهارم حتما باید گردو ها را خرد کنیم تا خمیر یوفکا را هنگام رول کردن پاره نکنند. نکته دیگر اینکه باید ارده و گردو را به صورت پخش روی خمیر یوفکا بریزیم. در ادامه یک سیخ چوبی یا ورنده نازک بین خمیر قرار می دهیم و آنرا به دور آن رول می کنیم. مرحله پنجم پس از اینکه خمیر ار ول کردیم، آنرا از کناره ها با دست فشار می دهیم تا رول ما حالتی چروک پیدا کند. در ادامه رول ها را به همین شکل درست می کنیم و درون یک قالب مناسب می چینیم. حالا می توانیم هر رول را به دلخواه به چند قسمت تقسیم کنیم. مرحله ششم در این مرحله فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن می کنیم، سپس کره را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری ( دانستنی های روش بن ماری ) ذوب می کنیم، سپس با برس روی رول ها درون قالب می مالیم. مرحله هفتم حالا قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم باقلواها تغییر رنگ دهند و رنگشان مایل به قهوه ای شود، سپس آنها را از فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان می دهیم تا از حرارت بیفتند، سپس شربت بار ولرم را روی باقلواها می ریزیم. مرحله هشتم توجه داشته باشید که اگر باقلواها کاملا برشته نشده باشند، شربت بار آنها را خمیر می کند. حالا باقلواها را چند ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا شربت به طور کامل به خوردشان برودد، سپس در ظرف چیده و سرو می کنیم. مرحله نهم نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که شربت باقلوا باید مانند شربت زولبیا و بامیه غلیظ باشد. نکته دیگر اینکه اگر زمان خارج کردن باقلوا از فر متوجه شدیم، به خوبی برشته نشده است، می توانیم چند دقیقه آنرا زیر گریل فر قرار دهیم تا برشته شود.

باقلوای ارده یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب در خاورمیانه است که مانند دیگر باقلوا در میان شیرینی ها شربتی دسته بندی می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلوای ارده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم باقلوای ارده
ارده1 لیوان
کره175 گرم
مغز گردوی خرد شده1 پیمانه
ورق یوفکا مخصوص باقلوا9 عدد
مواد لازم شربت بار
آب3 لیوان
شکر3 لیوان
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوای ارده
مرحله اول
برای تهیه باقوای خوشمزه با طعم ارده ابتدا باید شربت بار را آماده کنیم. برای این منظور شکر را به همراه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شربت شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
هر از گاهی باید شربت را هم بزنیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود. پس از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را ملایمتر می کنیم و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
مرحله سوم
پس از گذشت 10 دقیقه که شربت بار ( فوت و فن های شربت بار باقلوا ) غلیظ شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. برای تهیه باقلوا، ابتدا یک ورق یوفکا را روی سطح کار باز می کنیم، سپس دو و نیم قاشق ارده و مقدار زیادی گردوی خرد شده روی آن می ریزیم.
مرحله چهارم
حتما باید گردو ها را خرد کنیم تا خمیر یوفکا را هنگام رول کردن پاره نکنند. نکته دیگر اینکه باید ارده و گردو را به صورت پخش روی خمیر یوفکا بریزیم. در ادامه یک سیخ چوبی یا ورنده نازک بین خمیر قرار می دهیم و آنرا به دور آن رول می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه خمیر ار ول کردیم، آنرا از کناره ها با دست فشار می دهیم تا رول ما حالتی چروک پیدا کند. در ادامه رول ها را به همین شکل درست می کنیم و درون یک قالب مناسب می چینیم. حالا می توانیم هر رول را به دلخواه به چند قسمت تقسیم کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن می کنیم، سپس کره را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی بخار آب به روش بن ماری ( دانستنی های روش بن ماری ) ذوب می کنیم، سپس با برس روی رول ها درون قالب می مالیم.
مرحله هفتم
حالا قالب را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم باقلواها تغییر رنگ دهند و رنگشان مایل به قهوه ای شود، سپس آنها را از فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان می دهیم تا از حرارت بیفتند، سپس شربت بار ولرم را روی باقلواها می ریزیم.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که اگر باقلواها کاملا برشته نشده باشند، شربت بار آنها را خمیر می کند. حالا باقلواها را چند ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا شربت به طور کامل به خوردشان برودد، سپس در ظرف چیده و سرو می کنیم.
مرحله نهم
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که شربت باقلوا باید مانند شربت زولبیا و بامیه غلیظ باشد. نکته دیگر اینکه اگر زمان خارج کردن باقلوا از فر متوجه شدیم، به خوبی برشته نشده است، می توانیم چند دقیقه آنرا زیر گریل فر قرار دهیم تا برشته شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/659931/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قطعه «سرگشته» از موسیقی متن سریال در چشم باد

امدادرسانی هوایی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان

پاسخ ضرغامی به بحث گرانی ورودی موزه‌های ایران

داستان شنیدنی سعدی و پدرش را از زبان حجت الاسلام عالی

تو نمیتونی به دیگران عشق ببخشی، وقتی خودت اون رو نداری!

برخورد سخت کامیون و سواری سر تقاطع

آفرین به این دست فرمون

آموزش کیک ابری با طعمی متفاوت

یک غذای فوق العاده خوشمزه و اقتصادی

این 9 کار را بعد از 40 سالگی انجام ندهید

تا حالا دچار انجماد عملکردی شدید؟!

فرود فضانورد روسی با سرعت ونتاج کوپه استون مارتین بر روی قطب شمال!

گواردیولا: پارسال لوکاکو ما را قهرمان اروپا کرد

وضعیت مبهم سنگربان پرسپولیس؛ بیرانوند به بازی با سپاهان می‌رسد؟

حسینی یاد ذوب‌آهنی های محبوب را زنده نگه داشت

استقلال و پرسپولیس یک قدم تا واگذاری

کنایه تاج به باشگاه‌های معترض سقف قرارداد

استراتژی استقلال خوزستان برای بقا جواب داد

بارسلونا در اضطراب؛ الان وقت ال‌کلاسیکو نبود

تیموری: برای قهرمانی جام حذفی می‌جنگیم

در السد برای اولین بار خشم ژاوی را دیدم

محل برگزاری فینال جام حذفی مشخص شد

عماد گَند زد!

حسین رفیعی: سیامک حرف میزنه من میخندم

هنرنمایی زنده یاد رضا داوودنژاد در «زندگی به شرط خنده»

همکاری علی نصیریان و شبنم مقدمی در «نوروز»

هرجایی زالو درمانی نکنید!

خیام خوانی زیبا و تماشایی با خوانندگی آکا صفوی

واکنش سازمان ثبت احوال به حذف نام پدر از کارت هوشمند ملی

بهترین روش برای تشخیص هندوانه رسیده

نماهنگ نسخه طوفان

دستامو بگیر، آقای دلم

فراپه‌ی توت فرنگی را امتحان کنید

روش تهیه خورشت بادمجان

اقدامات لازم در زمان قفل شدن فک بیمار دچار تشنج

چطور بچه‌ای لوس و شکننده تربیت نکنیم!

کاردستی جذاب و سرگرم کننده

رابطه بین احساس کفایت با توانمندی و خودمختاری کودک

ابداع روش جدیدی برای نابودی سرطان

‌زبان فارسی‌ را مدیون زبان متعادل سعدی هستیم

ژاوی: براوو رئال، این صعود حلالشان باشد

انریکه: اول دورتموند را ببریم، به رئال هم می‌رسیم

تمدید قرارداد دی‌جورجی با ایتالیا

کناره‌گیری ویتالی هاینن از هدایت ژرمن‌ها در آستانه لیگ ملت‌ها

تاج: امروز آماری دادند که هزار و 8 نفر در لیگ ثبت نام شده‌ و 548 نفر داخل زمین رفته‌اند.

نام پتروشیمی‌های خریدار باشگاه استقلال مشخص شد

تاج : امیدوارم بتوانیم از کشور چین VAR را خریداری کنیم.

تاج: واگذاری باشگاه‌ها (استقلال و پرسپولیس) روز دوشنبه انجام می‌شود

پرفروش‌ترین و پرمخاطب‌ترین روز سینمایی فروردین 1403

دوست داشتی شوهرت گرگ بود یا بره؟!