بزرگنمايي:
آریا بانو - شکلات گلاسه چیست؟ این نوشیدنی جزء یکی از بهترین و خوشمزهترین نوشیدنیهای خنک و سرد به شمار میرود که در فصل تابستان طرفداران بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است. برای تهیه یک شکلات گلاسه خوب از شکلات یا شیرکاکائو یا شیر شکلات و بستنی درجه یک استفاده میشود. شما برای آماده کردن این شکلات گلاسه به زمان و وقت کمی نیاز دارید و میتوانید آن را در منزل درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
طرز تهیه شکلات گلاسه حرفه ای
در ابتدا برای تهیه این شکلات گلاسه خوشمزه باید توجه داشته باید که مواد اولیه با لیوانی که برای سرو آن انتخاب میکنید میتواند متفاوت باشد ولی باید این نکته را بدانید که تناسب و میزان مواد اولیه حتماً رعایت شود تا شکلات گلاسه شما مزه و طعم واقعی خود را بگیرد.
نکتهی دیگری که در تهیه این شکلات گلاسه مهم است، استفاده از شیرکاکائو پرچرب و درجهیک مباشد تا طعم بهتری را به نوشیدنی شما بدهد. همچنین میتوانید در این نوشیدنی بهجای سس شکلات آماده از شکلات آبشده هم استفاده کنید.
مواد لازم |
بستنی شکلاتی | به میزان لازم |
سس شکلات | به میزان لازم |
شیر کاکائو | به میزان لازم |
خامه فرم گرفته | به میزان لازم |
اسمارتیز، موز و مواد تزیینی دیگر | به میزان لازم |
روش تهیه
شکلات گلاسه کافی شاپی
در مرحله اول مقدار کمی از سس
شکلات و یا
شکلات آبشده را درون لیوان مخصوص سرو بریزید و خوب بچرخانید تا داخل لیوان شکلاتی شود. حال بستنی شکلاتی را با اسکوپ برداشته و به تعداد مناسب داخل لیوان بریزید و بعدازآن شیرکاکائو خود را اضافه کنید. سپس باید خامه زدهشده و فرم گرفتهشده را بر روی مواد داخل لیوان بریزید و در انتها روی شکلات گلاسه خود را با اسمارتیز، پودر
شکلات و یا تکههای
میوه تزئین کنید.
چند نکته مهم در زمان تهیه
شکلات گلاسه
میتوانید برای تزئین و
زیبایی دور لیوان
شکلات گلاسه خود از بیسکویتهای کوچک و ریز کاکائویی استفاده کنید. به این صورت که به آنها
شکلات صبحانه و یا نوتلا بمالید و آنها را به دور لیوان بچسباند. تا جایی که میتوانید از نی بزرگ و همرنگ
شکلات گلاسه خود استفاده کنید تا
زیبایی آن دو برابر شود. نکتهی مهم و حائز اهمیت دیگر آن است که حتماً
شیر باید سرد باشد، در غیر این صورت زمانی که
شیر را به بستنی اضافه میکنید باعث میشود بستی شما آب شود و دیگر
شکلات گلاسه باکیفیت نخواهید داشت. و آخرین نکته این است که میتوانید قبل از اضافه کردن خامه فرم دادهشده به لیوان خود، ابتدا یک تکه
کیک شکلاتی را روی لیوان خود بگذارید و سپس خامه را در وسط آن اضافه کنید. شما میتوانید سس شکلاتی این نوشیدنی را هم خودتان تهیه و درست کنید؛ زیرا تهیه آن بسیار ساده و راحت میباشد. تهیه سس شکلاتی: در مرحله اول شکر، آرد و پودر کاکائو خود را درون یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید و آنرا بر روی شعله قرار دهید. در این زمان
شیر خود را آرام آرام به مخلوط اضافه و دائماً آنرا هم بزنید تا آرد و پودر کاکائو کاملاً باز و با مواد دیگر ترکیب و یکدست شوند. حال اجازه دهید سس شما به غلظت بالایی برسد. زمانی که مایع شما شروع به جوشیدن کرد، شعله را خاموش کنید و بلافاصله کره و
شکلات تلخ خود را اضافه کنید تا با گرمای مواد کاملاً ذوب و ترکیب شوند. چند نکته مهم در زمان تهیه سس شکلاتی
میتوانید در ترکیب خود از
شکلات تلخ استفاده نکنید ولی باید میزان شکر مصرفی خود را کمتر کنید تا سس شکلاتی شما بیش از حد شیرین و زننده نشود. از آنجایی که برای تهیه این
دسر از بستی استفاده میشود، بهتر است در مصرف شکر خود کمی دقت کنید و میزان آنرا در تهیه سس شکلاتی رعایت کنید تا
شکلات گلاسه نهایی شما خیلی شیرین نشود. برای مطمئن شدن از غلظت و حالت سس شکلاتی، بهتر است چند قطره از آنرا درون یک ظرف بریزید و سپس آنرا برعکس کنید. اگر سس شما از ظرف نریخت، غلظت آن مناسب میباشد. و نکتهی آخر این است که سس شکلاتی خود را هنگامیکه داغ است به
شکلات گلاسه خود اضافه نکنید زیرا بستنی را آب خواهد کرد. پس صبر کنید تا سس شما کاملاً خنک و سرد شود و سپس از آن استفاده کنید.
فواید و ویژگیهای
شکلات گلاسه برای بدن
شکلات موجود در این نوشیدنی دارای ویژگیها و خاصیتهای بسیار بالایی میباشد. محققان طبق آزمایشهای گستردهای که انجام دادهاند، شواهد بسیار زیادی را به دست آوردهاند که ثابت میکند میزان و مقدار مناسبی از
شکلات بهخصوص
شکلات تلخ برای سلامتی مغز، دستگاه گوارش و کاهش میزان کلسترول مفید و کارآمد است. همچنین خوردن
شکلات میتواند از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و
عروقی جلوگیری کند و احتمال
سکته را در افراد به میزان قابلتوجهی کاهش دهد و پایین بیاورد.
همچنین لازم به ذکر است که
شکلات دارای آنتیاکسیدانهای بسیار قوی و مؤثر میباشد و فواید بسیار زیادی را برای سلامتی ما به همراه دارد. هرچه میزان کاکائو موجود در
شکلات بیشتر باشد، آن
شکلات خالصتر و فواید آن بیشتر است.
شکلات تلخ دارای میزان کمتر و پایینتری از چربی و شکر نسبت به دیگر شکلاتها میباشد و در نهایت خاصیت بیشتری را به همراه دارد.
ازجمله دیگر ویژگیهای
شکلات تلخ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
محافظت از
پوست و بازسازی آن، اکسیژنرسانی بیشتر و بالاتر هنگام تحرک و انجام تمرینات ورزشی، پیشگیری از
سکته مغزی، کاهش و پایین آوردن میزان کلسترول بهصورت چشمگیر، پیشگیری بسیار زیاد از بیماریهای قلبی و عروقی، بهبود و بهتر کردن عملکرد مغز، بالا بردن تمرکز و کمک به رشد و
سلامت جنین.
سخن آخر
فصل تابستان و هوای گرم تابستانی زمان بسیار مناسب و دلچسبی برای نوشیدنیهای خنک و یخی است. روزهای گرم و سوزان تابستان و همچنین روزهای بلند و طولانی آن باعث احساس تشنگی و گرمای بسیار بیشتری در افراد میشود، زیرابه دلیل هوای گرم و عرق کردن افراد، مایعات موجود در بدن با سرعت بیشتری تبخیر و تمام میشوند و در این حالت قطعاً یک نوشیدنی بسیار خنک و دلچسب میتواند حال انسان را خوب کند و انرژی موجود در بدن را بالا ببرد و بالا نگه دارد.
پس فقط لازمه که به کافیشاپها بروید و یک نوشیدنی خنک و تگری را سفارش دهید؛ یا میتوانید با داشتن این دستور کامل از
شکلات گلاسه و در کنار آن یک مخلوطکن خوب، آن را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن در
منزل و زیر باد خنک کولر و در کنار خانوادهتان لذت ببرید.
همچنین در پایان به شما پیشنهاد می کنیم که اگر از طرفداران نوشیدنی های
سالم خانگی هستید، طرز تهیه
شربت لیموناد خانگی و طرز تهیه انواع اسموتی را نیز در انگیزه بخوانید.