طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به روش سرآشپزان ایتالیایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - اگر از آن دسته از افراد هستید که هر چیزی را دوست دارید همراه با پنیر پیتزا میل کنید، از املت پنیری گرفته تا سیب زمینی پنیری ، بی شک انواع پیتزا هم مورد علاقه شماست. از این رو در این مطلب، قصد داریم طرز تهیه پیتزا مارگاریتا را به روشی اصیل و خوشمزه آموزش دهیم؛ اولین پیتزای پخته شده در دنیا که مبدا آن ایتالیاست؛ تشکیل شده از یک کراست (خمیر)، گوجه، ریحان و کمی پنیر پیتزا!
مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا
مواد لازم برای 4 عدد پیتزا |
آرد | 4 پیمانه (معادل 480 گرم) |
نمک | 2/5 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
آب ولرم | 2 پیمانه (معادل 470 میلیلیتر) |
پودر مایه خمیر فوری | 1/5 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی کنسروی یا پخته شده | 2 پیمانه |
سیر | 4 حبه |
پنیر پیتزا (موزارلا) | به میزان لازم |
برگ ریحان تازه | 2 پیمانه |
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، آرد، 1/5 قاشق غداخوری نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. در کاسهای دیگر، آب، یک قاشق از
روغن زیتون و پودر خمیر مایه را مخلوط کرده و به مدت 2 دقیقه کنار بگذارید. مواد فوق را با یکدیگر ترکیب کنید و حداقل دو دقیقه آن را ورز دهید؛ سپس 20 دقیقه آن را کنار گذاشته تا اصطلاحا ور آید. حال خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و با پارچهای روی آن را پوشانده و به مدت 4
ساعت کنار بگذارید. برای تهیه سس پیتزا ، گوجهها، 1 قاشق غذاخوری نمک، 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون و سیرها را درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خوب پوره کرده تا یکدست شوند. در این مرحله، خمیرها را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به صورت دایره درآورید؛ به گونهای که اطراف آن ضخیمتر باشد. سپس روی خمیر را به ترتیب با سس ، پنیر موزارلا (به ضخامت 1 سانتیمتر) و برگ ریحان پر کنید. پیتزاها را درون فر از قبل گرم شده (روی 290 درجه سانتیگراد) بگذارید و 7 تا 10 دقیقه برای پخت آن صبر کنید. به همین سادگی، به همین خوشمزگی؛ نوش جان . . .
کالری کل (به ازای هر پیتزا): 986
چربی: 37 گرم | کربوهیدرات: 116 گرم | فیبر: 6 گرم | قند: 8 گرم | پروتئین: 43 گرم
-
چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۹:۲۱
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/636929/