طرز تهیه کتلت مرغ آبغوره ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتلت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. کتلت مرغ آبغوره ای با سینه مرغ و پیاز و ادویه های مختلف تهیه می شود که به صورت خورشتی با آب غوره و رب گوجه و غوره و هوبج تهیه می شود. این خورش خوشمزه را می توان درکنار انواع برنج یا نان تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ آبغوره ای در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم پودر سیر و زردچوبه به مقدار لازم آرد سوخاری 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری آبغوره نصف پیمانه غوره 1 پیمانه زعفران دم کرده مقداری سیب زمینی یا بادمجان سرخ شده به دلخواه هویج 2 عدد طرز تهیه کتلت مرغ آبغوره ای مرحله اول برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه و مخصوص با چاشنی آبغوره در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت چهار قاچ خرد می کنیم. سپس با سینه مرغ درون چرخ گوشت یا غذا ساز می ریزیم و چرخ می کنیم. مرحله دوم سپس درون یک کاسه می ریزیم و به آن به قمدرا دلخواه نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه و پودر سیر می ریزیم. به آن آرد سوخاری اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا تمام مواد با هم مخلوط و یکدست شود. مرحله سوم سپس به مدت 1 ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. از مواد به صورت کتلت در دست شکل می دهیم و درون یک تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم. وقتی یک طرف آن برشته و پخته شد، آن را به آرامی بر می گردانیم. مرحله چهارم در این مرحله طرف دیگر آن را هم سرخ می کنیم. کتلت ها را از تابه بیرون آورده و درون تابه رب گوجه را می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. کتلت ها را به آن اضافه کرده و در آخر 1 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم. مرحله پنجم حالا مقداری نمک هم به رب گوجه فرنگی اضافه کرده و می گذاریم به مدت 15 دقیقه بپزد. هویج را شسته و خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم. سپس آبغوره را اضافه کرده و حدود 20 دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد. مرحله ششم غوره و زعفران دم کرده را در این مرحله اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم خورش بپزد و جا بیفتد. وقتی که خورش به روغن افتاد، آن را از روی حرارت برداشته و به دلخواه با سیب زمینی سرخ کرده یا بادمجان سرخ کرده سرو می کنیم.
کتلت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. کتلت مرغ آبغوره ای با سینه مرغ و پیاز و ادویه های مختلف تهیه می شود که به صورت خورشتی با آب غوره و رب گوجه و غوره و هوبج تهیه می شود. این خورش خوشمزه را می توان درکنار انواع برنج یا نان تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ آبغوره ای در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر |
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
پودر سیر و زردچوبه | به مقدار لازم |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
آبغوره | نصف پیمانه |
غوره | 1 پیمانه |
زعفران دم کرده | مقداری |
سیب زمینی یا بادمجان سرخ شده | به دلخواه |
هویج | 2 عدد |
طرز تهیه کتلت مرغ آبغوره ای
مرحله اول
برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه و مخصوص با چاشنی آبغوره در ابتدای کار،
پیاز را شسته و
پوست می کنیم، سپس به صورت چهار قاچ خرد می کنیم. سپس با سینه مرغ درون چرخ گوشت یا غذا ساز می ریزیم و چرخ می کنیم.
مرحله دوم
سپس درون یک کاسه می ریزیم و به آن به قمدرا دلخواه نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه و پودر سیر می ریزیم. به آن آرد سوخاری اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا تمام مواد با هم مخلوط و یکدست شود.
مرحله سوم
سپس به مدت 1
ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. از مواد به صورت کتلت در دست شکل می دهیم و درون یک تابه با مقداری
روغن سرخ می کنیم. وقتی یک طرف آن برشته و پخته شد، آن را به آرامی بر می گردانیم.
مرحله چهارم
در این مرحله طرف دیگر آن را هم سرخ می کنیم. کتلت ها را از تابه بیرون آورده و درون تابه رب گوجه را می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. کتلت ها را به آن اضافه کرده و در آخر 1 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مقداری نمک هم به رب گوجه فرنگی اضافه کرده و می گذاریم به مدت 15 دقیقه بپزد. هویج را شسته و خرد می کنیم و به آن اضافه می کنیم. سپس آبغوره را اضافه کرده و حدود 20 دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد.
مرحله ششم
غوره و زعفران دم کرده را در این مرحله اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم خورش بپزد و جا بیفتد. وقتی که خورش به
روغن افتاد، آن را از روی حرارت برداشته و به دلخواه با
سیب زمینی سرخ کرده یا بادمجان سرخ کرده سرو می کنیم.
-
چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۷:۱۰
-
۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/636607/