آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیروان پلو خانه داري

طرز تهیه شیروان پلو
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. برنج های مخلوط یا قاطی پلو بسته به موادی که با آن مخلوط می شود متفاوت است و به جای این که خورش و برنج جدا گانه سرو شوند، با هم طبخ و سرو می شوند که طرفداران زیادی دارند. برنجی که در این دستور طبخ می شود همراه با پوره گوجه و پیاز داغ پخته می شود. ته دیگ آن مرغ است که قطعات مرغ به صورت ته انداز کف قابلمه پخته و برشته می شود. این برنج زیبا و خوشمزه به صورت قالبی سرو می گردد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیروان پلو در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم شیروان پلو مرغ 400 گرم گوجه فرنگی بزرگ گوشتی 3 عدد برنج 3 پیمانه پیاز داغ 1 عدد نعنای خشک 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به مقدار لازم طرز تهیه شیروان پلو مرحله اول برای تهیه شیروان پلوی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ در ابتدای کار، مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و ادویه مزه دار می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را هم به خوبی شسته و درون غذا ساز پوره می کنیم. مرحله دوم در این مرحله پیاز ها را هم شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود. سپس پیاز ها را درون آن سرخ می کنیم. مرحله سوم در این مرحله وقتی که پیاز ها کامل سرخ و طلایی شد، پوره گوجه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. به مواد داخل قابلمه، نمک و فلفل و نعنای خشک اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت کم، آب گوجه تبخیر شود. مرحله چهارم برنج را یک ساعت قبل با آب و نمک خیس کرده ایم، به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. زیر حرارت را خاموش کرده و کنار می گذاریم. یک قابلمه دیگر را برداشته و کف آن را روغن می ریزیم. سپس قطعات مرغ را کف قابلمه می چینیم. مرحله پنجم برنج و گوجه ترکیب شده را روی آن می ریزیم. سپس دو لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و با حرارت زیاد می گذاریم تا بپزد. وقتی که کمی جوشید و آب آن کم شد، حرارت را کم کرده و دم کنی روی آن قرار می دهیم و می گذاریم تا برنج دم بکشد. مرحله ششم کمی زعفران دم کشیده به برنج در حال دم اضافه می کنیم. کره یا روغن حیوانی را هم بین دم کشیدن به برنج اضافه می کنیم. بعد از حدود 1 ساعت برنج کامل دم کشیده و آماده است. قابلمه را درون یک دیس بر می گردانیم و سرو می کنیم.

برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و سرو می شود. برنج های مخلوط یا قاطی پلو بسته به موادی که با آن مخلوط می شود متفاوت است و به جای این که خورش و برنج جدا گانه سرو شوند، با هم طبخ و سرو می شوند که طرفداران زیادی دارند. برنجی که در این دستور طبخ می شود همراه با پوره گوجه و پیاز داغ پخته می شود. ته دیگ آن مرغ است که قطعات مرغ به صورت ته انداز کف قابلمه پخته و برشته می شود. این برنج زیبا و خوشمزه به صورت قالبی سرو می گردد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیروان پلو در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیروان پلو
مرغ400 گرم
گوجه فرنگی بزرگ گوشتی3 عدد
برنج3 پیمانه
پیاز داغ1 عدد
نعنای خشک2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
طرز تهیه شیروان پلو
مرحله اول
برای تهیه شیروان پلوی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ در ابتدای کار، مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و با نمک و ادویه مزه دار می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را هم به خوبی شسته و درون غذا ساز پوره می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز ها را هم شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود. سپس پیاز ها را درون آن سرخ می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله وقتی که پیاز ها کامل سرخ و طلایی شد، پوره گوجه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. به مواد داخل قابلمه، نمک و فلفل و نعنای خشک اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت کم، آب گوجه تبخیر شود.
مرحله چهارم
برنج را یک ساعت قبل با آب و نمک خیس کرده ایم، به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. زیر حرارت را خاموش کرده و کنار می گذاریم. یک قابلمه دیگر را برداشته و کف آن را روغن می ریزیم. سپس قطعات مرغ را کف قابلمه می چینیم.
مرحله پنجم
برنج و گوجه ترکیب شده را روی آن می ریزیم. سپس دو لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و با حرارت زیاد می گذاریم تا بپزد. وقتی که کمی جوشید و آب آن کم شد، حرارت را کم کرده و دم کنی روی آن قرار می دهیم و می گذاریم تا برنج دم بکشد.
مرحله ششم
کمی زعفران دم کشیده به برنج در حال دم اضافه می کنیم. کره یا روغن حیوانی را هم بین دم کشیدن به برنج اضافه می کنیم. بعد از حدود 1 ساعت برنج کامل دم کشیده و آماده است. قابلمه را درون یک دیس بر می گردانیم و سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/636606/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام تسلیت دکتر رئیسی در پی درگذشت پدر شهیدان «دهنوی»

رونمایی سیدحسین حسینی دروازه بان استقلال از چهره عروسکی دخترش / این کوچولوی ریزه میزه ماشاالله داره

ماجرای عمل جراحی رهبر انقلاب بدون بیهوشی عمومی و آخرین وضعیت سلامتی ایشان | رهبر انقلاب رژیم غذایی خاصی دارند؟

بهترین راه برای داشتن همسری بهتر: نگاهی به تجربه‌ی یک زن ایرانی

10 نکته برای بهبود کیفیت خواب

پاتوق معتادان متجاهر در عمق 10 متری زمین در تهران

جدیدترین عکس منتشر شده از محمدرضا گلزار و همسرش آیسان آقاخانی بعد از ازدواج!

رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا با 5 روش موثر خانگی ارزان قیمت!

قانون فرزندآوری با آن همه بودجه و اعتبار و اصرار شکست خورد

از کجا بفهمیم آب مروارید داریم؟

رژیم تخم مرغ، یک رژیم سریع و آسان برای لاغری

جلوگیری از چین و چروک دور لب با چند پیشنهاد ساده

اثبات یک رابطه میان سدیم و بیماری های قلبی و عروقی

واکنش جالب و متفاوت ژیلا صادقی مجری مشهور به حمله سپاه پاسداران به اسرائیل

تعطیلی پنجشنبه ها قطعی شد؟ | خبر مهم و جدید درباره کاهش ساعت کاری ادارات

ابلاغ دستورالعمل دانشگاه آزاد درباره حجاب

مدیرکل بنیاد شهید کرمانشاه بر شناساندن سبک و سیره عملی شهدا به جوانان تآکید کرد

اقدامات سازمان اقتصادی کوثر منجر به خودکفایی‌های بزرگ در حوزه اقتصادی شد

افزایش تعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران با آموزش و پرورش برای توسعه فعالیت های فرهنگی

صبر و ایثار خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر درس آموز است

افشاگری مجری جنجالی زن تلویزیون: شهروند آمریکا هستم!

شیطنت‌های دختر با نمک سروش رفیعی در تمرین پرسپولیس / روزمو ساختی عمر بابا

تصویر تازه نوه ی اکبر عبدی که مثل پدر بزرگش بانمک و توپوله / ماشالا به هردوشون

رونمایی از چهره جدید هانده ارچل «کیمیا خاتون» فیلم مست عشق در ژاپن

نیوشا ضیغمی از بزرگترین راز زندگی اش پرده برداشت / دلنوشته تلخ بازیگر معروف 2 سال بعد از جدایی همسرش

خرید شیرخشک بدون تغییر قیمت از داروخانه ها

آیا تهوع و استفراغ شدید در دوران بارداری مضر است؟

برگزاری جلسه شورای معاونان و اطلاع رسانی بنیاد استان سمنان

تجمع مردم یزد در گلزار شهدا و قدردانی از پاسخ مقتدرانه سپاه

حل مشکلات جامعه ایثارگری نیازمند مشارکت دستگاه هاست

چند روز آینده آب و هوای این استان ها رویایی می شود

چطور وام فرزندآوری بگیریم؟

عکس بهاری و زیبای میترا رفیع بانوی خوش استایل گیلدخت نگاه ها را خیره کرد

تولد ایلیا عامری پسر مو فرفری و خوشتیپ کمند امیر سلیمانی/ بهش نمیاد پسر به این بزرگی داشته باشه

تبریک تولد مارال فرجاد به خواهرش مونا با انتشار عکس های سفر خواهرش به بوداپست

اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک تا 24 ساعت آینده برطرف خواهد شد

آیا زمان دور انداختن «مسواک» فرا رسیده است؟

افزایش 35 درصدی تعرفه های پزشکی؛ ویزیت پزشکان عمومی، 126000 تومان

جهیزیه و مهریه معاف از مالیات است؟

سال 1401 ؛ سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»

جلسه شورای سیاستگذاری ستاد کنگره شهدای استان البرز برگزار شد

جزئیات جدید از تعطیلی پنجشنبه ها

خبرهای جدید و مهم بانک مرکزی برای متقاضیان انواع وام‌های بانکی در سال جدید

مادر شهیدان والامقام «انصاری رامندی» به لقاءالله پیوست

«حفظ نظم و انضباط اداری» و «پاسخگویی حداکثری به جامعۀ هدف» پایه و اساس خدمت است

سلفی خاص و عجیب منوچهر هادی در مراسم سی و نهمین سالگرد پدرش

حمید معصومی‌نژاد خبرنگار ایرانی مقیم ایتالیا وارد دنیای سینما شد

ژست هندی و خنده دار عموپورنگ و مادرش / عاشقانه جداب مادر و پسری در خانه اش

واریاسیون چیست؟ چگونه در رنگ مو از آن استفاده کنیم؟

اجرای فوق العاده دلنشین امیرحسین مدرس و پسرش در برنامه صداتو / رونمایی از پسر مجری و بازیگر