بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / امروز روز جهانی هندوانه است. میوه ای که نه تنها ایرانی ها بلکه همه آدمای دنیا عاشقش هستند و با آغاز فصل گرم به اولین میوه پر طرفدار در هر خانه ای تبدیل می شود. هندوانه علاوه بر طعم بی نظیر و شیرینش، منبع مغذی تامین انرژی و آب برای بدن محسوب می شود. پس سعی کنید در تابستان با تهیه دسر و نوشیدنی های خوشمزه هندوانه ای به هیدراته شدن بدنتان کمک کنید.
در این مطلب چند دستور خوشمزه با هندوانه را به شما آموزش می دهیم:
اسموتی هندوانه با بستنی
مواد لازم:
هندوانه (خرد و هسته گرفته شده): 2 لیوان دسته دار فرانسوی
موز: 1 عدد
بستنی (با طعم دلخواه): 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
برگ نعنا و برش هندوانه (برای تزیین): به میزان لازم
طرز تهیه:
هندوانه را خرد و هسته های آن را جدا کنید. برش های هندوانه را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید و بستنی و موز را اضافه کنید.
مخلوط کردن هندوانه ها را تا جایی ادامه دهید که همه مواد کاملا یکدست شوند. اسموتی را در لیوان سرو و با برش های هندوانه و برگ نعنا تزیین کنید.
کرم هندوانه
مواد لازم:
هندوانه 800 گرم
خامه 200 گرم
بستنی 1 فنجان
شکر 1 فنجان
شیر 1 فنجان
پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1. ژلاتین را روی مقداری آب میپاچیم و بن ماری میکنیم و کنار میگذازیم.
2. تخمه های هندوانه را جدا کرده و آن را با مخلوط کن پوره میکنیم.
3. خامه و
شیر و بستنی و شکر رو اضافه میکنیم.
4. البته میتونین میزان شکر و نسبت به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.
5. همه مواد که خوب میکس شدن ژلاتین رو میریزیم و مایع به دست امده رو تو قالب چرب شده میریزیم و حدود 6
ساعت تو یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.
دسر هندوانه ژلاتینی
مواد لازم:
آب هندوانه 3 لیوان
بستنی ساده وانیلی 1 لیوان
پودر ژلاتین 4 ق.غ
شکر 1 لیوان پر
رنگ غذایی در
صورتی که بخواهید رنگ
دسر پر رنگتر باشد .
طرز تهیه :
پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و به روش بن ماری حل کنید.
در
صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا یکنواخت شود.
در مخلوط کن آب هندوانه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود .
سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید .
سپس
دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید. این مقدار مواد تقریبا 8 عدد از قالب های کوچک داخل شکل را میدهد.
مسقطی هندوانه ای
مواد لازم:
نشاسته 1 لیوان
آب 5 لیوان
گلاب 1 لیوان
شکر 1.5 لیوان
رنگهای خوراکی به مقدار لازم
شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه:
آب سرد و نشاسته را کاملا مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود.
بعد گلاب را اضافه می کنیم.
ظرف را روی شعله قرار می دهیم و به طور مُدوام هم می زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
حالا شعله را کم می کنیم و به مدت نیم
ساعت دَم می کنیم.
بعد از این مرحله بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می کنیم داخل قالب دلخواهمان می ریزیم تا کمی خودش را بگیرد و ببندد بعد یک لایه مسقطی ساده روی آن میریزیم و باز زمان می دهیم تا ببندد و در آخر بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ می کنیم و لایه سوم را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا سفت شود.
داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با یک تکان کوچک از قالب جدا می کنیم.
اگر برای جدا کردن
دسر ها از قالب مشکل دارید، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب کنید و هنگام جدا کردن
دسر برای چند ثانیه قالب را داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدهید و بعد در ظرف اصلی برگردانید.
در پایان با
شکلات چیپسی برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بگذارید.