پیشنهاد خوشمزه برای ناهار امروز؛ هویج پلو با گوشت قورمه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین/ امروز قصد داریم طرز تهیه هویج پلو با گوشت قورمه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
پیاز ریز خرد کرده..... 2 عدد متوسط
دنبهی گوسفندی خرد کرده...... 150 گرم
فلفل ..... یکدوم قاشق چایخوری
زردچوبه.... 1 قاشق چایخوری
گوشت گوسفندی خرد کرده.... 500 گرم
نمک..... 1 قاشق چایخوری
هویج مکعبی خرد کرده....... 2 عدد
سیبزمینی مکعبی خرد کرده.... 2 عدد متوسط
زیرهی سیاه.... 1 قاشق سوپخوری
روغن محلی یا کره..... 150 گرم
برنج...... 1 کیلوگرم (حدود 6 پیمانه)
زعفران حلکرده ....2 قاشق سوپخوری
روشتهیه
پیاز را همراه با دنبهی گوسفندی تفت دهید و قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید. آنگاه حرارت را کم کنید و بگذارید دنبه کاملا آب شود. سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و قدری برشته شود. حالا اندکی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید. در این میان هویج، سیبزمینی و زیره را نیز در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. اکنون 40 گرم از کره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و برنج آبکشیده را همراه با مخلوط هویج، لابهلای هم در قابلمه بریزید. باقیماندهی کره را هم رویش بدهید و هویج پلو را 30 دقیقه دم کنید. اکنون هویج پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با زعفران حلکرده و گوشت قورمه بیارائید.
یادآوری
اگر مایلید که گوشت نرمتر شود، هنگام پخت قدری آب به آن بیافزائید.
-
سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۱:۵۷
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/636238/