طرز تهیه کباب نگینی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب نگینی یک نوع کباب کوبیده تابه ای است که از ترکیب گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده تهیه می شود. این دو نوع گوشت به صورت قلقلی کنار هم قرار گرفته و به سیخ کشیده می شود و در تابه رژیمی کباب می شود. این کباب ها به دلیل زیبایی و طعم خوبی که دارند، می توان در مهمانی ها یا جشن های تولد سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب نگینی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر گوشت گوسفند و گوساله مخلوط 300 گرم پیاز 2 عدد پودر سوخاری 7 قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم زعفران سابیده شده 2 قاشق چای خوری ران مرغ بدون استخوان 6 عدد طرز تهیه کباب نگینی مرحله اول برای تهیه کباب خوشمزه و مخصوص به صورت نگینی در ابتدای کار، گوشت مخلوط گوسفند و گوساله را با یک پیاز چرخ می کنیم تا یکدست شوند. سپس 4 قاشق غذا خوری سر پر پودر سوخاری به آن اضافه می کنیم. مرحله دوم در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه 1 قاشق چای خوری زعفران سابیده به آن اضافه کرده و حدود 5 دقیقه مایه کباب را ورز می دهیم تا به خوبی با هم مخلوط شود، مایه کباب باید کاملا منسجم و یکدست باشد. مرحله سوم در این مرحله ران مرغ بدون استخوان و یک عدد پیاز درشت دیگر را با هم چرخ می کنیم. سپس به آن مقداری نمک و فلفل سیاه و 1 قاشق چای خوری زعفران سابیده شده و 3 قاشق غذا خوری پودر سوخاری اضافه می کنیم. مرحله چهارم مایه کباب گوشت مرغ را هم به مدت 5 دقیقه به خوبی ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود. هر دو گوشت را به مدت 1 ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. از گوشت ها به اندازه یک قلقلی درشت برداشته و کنار هم می چینیم. مرحله پنجم سپس آن ها را به سیخ چوبی می کشیم. کف تابه رژیمی را کمی چرب کرده و سیخ ها را درون آن قرار می دهیم و از هر طرف تقریبا 10 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم و در کنار گوجه کباب و سبزیجات کبابی دیگر و انواع برنج یا نان سرو می کنیم.
کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب نگینی یک نوع کباب کوبیده تابه ای است که از ترکیب گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده تهیه می شود. این دو نوع گوشت به صورت قلقلی کنار هم قرار گرفته و به سیخ کشیده می شود و در تابه رژیمی کباب می شود. این کباب ها به دلیل زیبایی و طعم خوبی که دارند، می توان در مهمانی ها یا جشن های تولد سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب نگینی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر |
گوشت گوسفند و گوساله مخلوط | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
پودر سوخاری | 7 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زعفران سابیده شده | 2 قاشق چای خوری |
ران مرغ بدون استخوان | 6 عدد |
طرز تهیه
کباب نگینی
مرحله اول
برای تهیه
کباب خوشمزه و مخصوص به صورت نگینی در ابتدای کار، گوشت مخلوط گوسفند و گوساله را با یک
پیاز چرخ می کنیم تا یکدست شوند. سپس 4 قاشق غذا خوری سر پر پودر سوخاری به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه 1 قاشق چای خوری زعفران سابیده به آن اضافه کرده و حدود 5 دقیقه مایه
کباب را ورز می دهیم تا به خوبی با هم مخلوط شود، مایه
کباب باید کاملا منسجم و یکدست باشد.
مرحله سوم
در این مرحله ران مرغ بدون استخوان و یک عدد
پیاز درشت دیگر را با هم چرخ می کنیم. سپس به آن مقداری نمک و فلفل سیاه و 1 قاشق چای خوری زعفران سابیده شده و 3 قاشق غذا خوری پودر سوخاری اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
مایه
کباب گوشت مرغ را هم به مدت 5 دقیقه به خوبی ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود. هر دو گوشت را به مدت 1
ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. از گوشت ها به اندازه یک قلقلی درشت برداشته و کنار هم می چینیم.
مرحله پنجم
سپس آن ها را به سیخ چوبی می کشیم. کف تابه رژیمی را کمی چرب کرده و سیخ ها را درون آن قرار می دهیم و از هر طرف تقریبا 10 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم و در کنار گوجه
کباب و سبزیجات کبابی دیگر و انواع
برنج یا نان سرو می کنیم.
-
دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۵۳
-
۱۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/635857/