آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه رشمی کباب خانه داري

طرز تهیه رشمی کباب
  بزرگنمايي:

آریا بانو - رشمی کلمه هندی به معنای “ابریشم” است. این یک توضیح مناسب برای این کباب های مرغ بافت ابریشمی بافت، خوشمزه است که یک ظرف سنتی گلی است که در هند آماده شده است. این غذای سنتی مغول‌ هاست که در هند طبخ می ‌شود. وجه تسمیه آن به دلیل لعابیست که گوشت پس از خوابیدن در مواد می ‌اندازد. رشمی کباب نام خود را از شیرینی آبدار گوشتی که به شیرینی ها اضافه شده،گرفته است. گوشت این بافت را به لطف ماریناد که در آن خیس شده است، می ‌گیرد. دستور العمل بسیار ساده است، فقط باید اجازه داد که یک روز کامل برای مرغ به درستی مزه دار شود. مواد لازم رشمی کباب سینه مرغ خرد شده 3 عدد گشنیز تازه نصف پیمانه نعنای تازه یک چهارم پیمانه فلفل سبز تند 3 عدد آب لیمو تازه 1 عدد نمک نوک قاشق چای خوری سیر 2 قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده 2 قاشق چای خوری ماست چکیده نصف پیمانه شیر خشک 4 قاشق چای خوری روغن 1 قاشق غذا خوری طرز تهیه رشمی کباب مرحله اول برای تهیه کباب خوشمزه و مخصوص رشمی به روش هندی در ابتدای کار، گشنیز را به همراه نعنای تازه، فلفل سبز تند، آب لیموی تازه و مقداری نمک را با هم درون غذا ساز یا میکسر می‌ ریزیم و چند پالس می زنیم تا پوره شود. مرحله دوم توجه داشته باشید که اگر مواد به راحتی پوره شد که نیاز به کار خاصی نیست، ولی اگر مواد به خوبی پوره نشد، یک قاشق غذایخوری آب به مخلوط کن اضافه می‌ کنیم. سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد می‌ کنیم. مرحله سوم سپس با سیر، زنجبیل رنده شده، ماست چکیده، شیر خشک، شکر قهوه ‌ای، نمک و سبزیجات پوره شده مخلوط می ‌کنیم و خوب ماساژ می ‌دهیم. حداقل دو ساعت و حداکثر یک شب در یخچال استراحت می ‌دهیم. مرحله چهارم بعد از استراحت و بیرون آوردن از یخچال، روغن را به مواد اضافه می ‌کنیم و خوب مخلوط می ‌کنیم و بعد به سیخ کشیده و روی منقل یا کباب پز یا داخل فر یا در تابه می ‌پزیم و همراه نان یا برنج سرو می‌ کنیم. کباب ها در هند داخل تندور یا تنور پخته می‌ شوند. مرحله پنجم مزه اصلی این غذا به تندی فلفل چیلی است. اگر شیرخشک در دسترس نبود می توان از خامه غلیظ هم استفاده کرد. اگر امکان کباب کردن روی منقل یا کباب پز باشد این کباب، با کتف مرغ هم خیلی عالی می‌ شود.

رشمی کلمه هندی به معنای “ابریشم” است. این یک توضیح مناسب برای این کباب های مرغ بافت ابریشمی بافت، خوشمزه است که یک ظرف سنتی گلی است که در هند آماده شده است. این غذای سنتی مغول‌ هاست که در هند طبخ می ‌شود. وجه تسمیه آن به دلیل لعابیست که گوشت پس از خوابیدن در مواد می ‌اندازد. رشمی کباب نام خود را از شیرینی آبدار گوشتی که به شیرینی ها اضافه شده،گرفته است. گوشت این بافت را به لطف ماریناد که در آن خیس شده است، می ‌گیرد. دستور العمل بسیار ساده است، فقط باید اجازه داد که یک روز کامل برای مرغ به درستی مزه دار شود.

مواد لازم رشمی کباب
سینه مرغ خرد شده3 عدد
گشنیز تازهنصف پیمانه
نعنای تازهیک چهارم پیمانه
فلفل سبز تند3 عدد
آب لیمو تازه1 عدد
نمکنوک قاشق چای خوری
سیر2 قاشق چای خوری
زنجبیل رنده شده2 قاشق چای خوری
ماست چکیدهنصف پیمانه
شیر خشک4 قاشق چای خوری
روغن1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه رشمی کباب
مرحله اول
برای تهیه کباب خوشمزه و مخصوص رشمی به روش هندی در ابتدای کار، گشنیز را به همراه نعنای تازه، فلفل سبز تند، آب لیموی تازه و مقداری نمک را با هم درون غذا ساز یا میکسر می‌ ریزیم و چند پالس می زنیم تا پوره شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که اگر مواد به راحتی پوره شد که نیاز به کار خاصی نیست، ولی اگر مواد به خوبی پوره نشد، یک قاشق غذایخوری آب به مخلوط کن اضافه می‌ کنیم. سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد می‌ کنیم.
مرحله سوم
سپس با سیر، زنجبیل رنده شده، ماست چکیده، شیر خشک، شکر قهوه ‌ای، نمک و سبزیجات پوره شده مخلوط می ‌کنیم و خوب ماساژ می ‌دهیم. حداقل دو ساعت و حداکثر یک شب در یخچال استراحت می ‌دهیم.
مرحله چهارم
بعد از استراحت و بیرون آوردن از یخچال، روغن را به مواد اضافه می ‌کنیم و خوب مخلوط می ‌کنیم و بعد به سیخ کشیده و روی منقل یا کباب پز یا داخل فر یا در تابه می ‌پزیم و همراه نان یا برنج سرو می‌ کنیم. کباب ها در هند داخل تندور یا تنور پخته می‌ شوند.
مرحله پنجم
مزه اصلی این غذا به تندی فلفل چیلی است. اگر شیرخشک در دسترس نبود می توان از خامه غلیظ هم استفاده کرد. اگر امکان کباب کردن روی منقل یا کباب پز باشد این کباب، با کتف مرغ هم خیلی عالی می‌ شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/634622/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

مواظب حرف زدن خود باشید!

10 دلیلی که باعث می‌شود از شغل خود متنفر باشید

علائمی که می گویند اضطراب دارید

از کجا بفهمیم غمگین هستیم یا افسرده؟

فیلم غمگین ببینید تا آرام‌تر شوید

همراهی با فرزندان تا کجا؟

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟

علت افسردگی زنان، در مراحل مختلف زندگی

چرا برخی از افراد از پیر شدن می‌ترسند؟

چگونه با مرگ عزیزان کنار بیاییم؟

اگر می‌خواهید آدم دل‌چسب‌تری باشید،رمان بخوانید!

با این روشها افسردگی را فراموش کنید

چطور مچ یک دروغگو را بگیرید؟

وقتی خبر ازدواج مجدد همسر سابقتان شما را به هم می‌ریزد

وقتی والدینتان خیانت می‌کنند چه باید بکنید

اعتماد چیزی که این روزها گم شده

چگونه در 50 سالگی جوانتر به نظر برسید!

چگونه میان خواهر و برادرها مصالحه کنیم؟

نقش خانواده در عبور ایمن نوجوان از فضای مجازی

بلوغ زودرس نوجوانان امروز، از علل تا راه های درمان

چطور مهرطلب ها را بشناسیم؟

آیا افراد باهوش‌ احمق‌اند؟

اگر دوست تان این ویژگی ها را دارد، دشمن شماست

دلشوره‌ و اضطراب ناگهانی را جدی بگیرید!

زبان بدن شما چه می گوید؟

چرا باید راز دار باشیم؟

فعالیت زیاد در شبکه‌های اجتماعی باعث افسردگی میشود

چرا اعتماد به نفسم پایین است؟

چرا وقتی عصبانی هستم به دیگران گیر می دهم؟

مدیریت زمان با این 8 ترفند مهم

اصلی ترین درمان های وسواس را بشناسیم

اختلال یادگیری چیست؟

با چنین روش هایی فقیر باقی می مانید!

راهکارهای ساده برای مدیریت افسردگی

گروه درمانی چیست؟