طرز تهیه بروشتا پیشغذای ایتالیایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شبکه آشپزی/ امروز قصد داریم طرز تهیه بروشتا پیشغذای ایتالیایی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه فرنگی سفت. 3 عدد
ریحان تازه. 5 شاخه
سیر. 5 حبه
نان باگت. 10 برش
روغن زیتون. به میزان لازم
پنیر پارمژان. به میزان لازم
نمک و فلفل. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
1 - نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید، زیر و روی نانها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت 10 دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.
2 - سیرها را کاملا له کرده و روی نانها بمالید. گوجه فرنگیها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجهها را همراه نمک و فلفل روی نانها ریخته و با تکههای پنیر 5 دقیقه در فر بگذارید.
3 - پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجهها قرار دهید و سرو نمایید.
-
شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۲:۳۴:۵۰
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/634527/