دستور پخت کیک سیب خامهای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ترفند آشپزی/ امروز قصد داریم دستور پخت کیک سیب خامهای را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
2 عدد تخم مرغ.
1 بسته وانیل 5 گرمی ترک (یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل خالص).
1 استکان شکر (نصف لیوان).
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق).
1 استکان شیر (کمتر از نصف لیوان).
250 گرم آرد.
موادلازم برای کرم:
1 عدد تخم مرغ.
1 قاشق غذاخوری نشاسته.
1 قاشق غذاخوری شکر.
250 میلی لیتر شیر (1 لیوان).
مواد لایه زیر:
2 عدد سیب اسلایس شده.
طرزتهیه:
مواد لازم برای کرم را درون قابلمه ریخته و مخلوط کنید و بزارید روی اجاق گاز با حرارت ملایم و وقتی قوام لازم را به دست آورد، آن را از روی اجاق گاز برداشته و میگذاریم خنک شود (در دمای اتاق).
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود، مواد دیگر کره وشیر را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
سیبها را برش داده و در قالب کیک بچینید (فراموش نکنید قالب را با کره چرب کنید).
مایه کیک را روی آن بریزید، کرم را در قیف ریخته و به صورت دایرهای روی کیک بریزید (طبق عکس) و بزارید در فر از قبلگرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 30-35 دقیقه تا پخته شود؛ و در آخر با پودر قند تزیین کنید.
-
جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۴:۰۱
-
۱۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/634337/