آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه لواشک خانه داري

طرز تهیه لواشک
  بزرگنمايي:

آریا بانو - لواشک یکی از انواع خوراکی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که با میوه های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی در ادامه با چی شی همراه باشید. مواد لازم لواشک آلو شابلون 1 کیلوگرم آب نصف لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری طرز تهیه تهیه لواشک مرحله اول برای تهیه لواشک می توانید از انواع میوه ها مثل آلو سیاه، هلو، زردآلو ، سیب، کیوی و حتی مخلوطی از چند میوه مختلف استفاده کنید. ما در این اموزش از آلو شابلون استفاده کرده ایم ولی اگر از چند میوه مخلوط استفاده کنید لواشک خوشمزه تری خواهید داشت. مرحله دوم ابتدا آلوها را داخل آبکش می ریزیم و به خوبی می شوییم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و نصف لیوان آب به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا حدود 15 دقیقه آلوها بپزند و نرم شوند. مرحله سوم پس از اینکه آلوها به خوبی آب انداختند و 15 دقیقه تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود. حالا روی یک قابلمه مناسب یک آبکش قرار می دهیم و آلوها را داخل آبکش می ریزیم. مرحله چهارم حالا با دست آلوها را فشار می دهیم تا عصاره آلو داخل قابلمه بریزید و فقط پوست و هسته های آلوها در آبکش باقی بماند. پس از اتمام این کار قابلمه حاوی عصاره آلوها را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری نمک و شکر اضافه می کنیم. مرحله پنجم مقدار شکر سلیقه ای است، اگر دوستدارید طعم لواشک ها ملس باشد بیشتر شکر بریزید. البته می توانید طعم عصاره آلو را بچشید و در صورت نیاز نم یا شکر بیشتری اضافه کنید. هر چند دقیقه هم کف روی عصاره آلوها را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. مرحله ششم حدود 30 دقیقه که از پخت عصاره آلو گذشت و غلیظ شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. در ادامه کف یک سینی بزرگ را با سلفون می پوشانیم سپس عصاره آلو را به صورت یکدست کف سینی پخش می کنیم. مرحله هفتم توجه داشته باشید که قطر مواد را نباید نازک بگیرید چپون بعد از خشک شدن نازک تر هم می شود و اگر خیلی نازک باشد لواشک شما خشک و سفت می شود. حالا سینی را یک یا دو روز در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا لواشک خشک شود. مرحله هشتم در صورتی که شرایط قرار دادن لواشک در آفتاب را ندارید می توانید آنرا جلوی باد کولر یا پنکه قرار دهید. اگر می خواهید لواشک را در هوای آزاد خشک کنید حتما یک دستمال توری روی سینی بیندازید تا گرد و خاک و حشرات روی لواشک نریزد. مرحله نهم توجه داشته باشید که حتما لواشک باید به طور کامل خشک شود سپس انرا جمع کنید و برش بزنید. اگر لواشک به طور کامل خشک نشده باشد خیلی سریع کپک می زند و زحمات شما به هدر می رود. در پایان لواشک ها را برش زده و در یخچال نگهداری می کنیم.

لواشک یکی از انواع خوراکی های بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که با میوه های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لواشک خوشمزه خانگی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم لواشک
آلو شابلون1 کیلوگرم
آبنصف لیوان
شکر2 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چایخوری
طرز تهیه تهیه لواشک
مرحله اول
برای تهیه لواشک می توانید از انواع میوه ها مثل آلو سیاه، هلو، زردآلو ، سیب، کیوی و حتی مخلوطی از چند میوه مختلف استفاده کنید. ما در این اموزش از آلو شابلون استفاده کرده ایم ولی اگر از چند میوه مخلوط استفاده کنید لواشک خوشمزه تری خواهید داشت.
مرحله دوم
ابتدا آلوها را داخل آبکش می ریزیم و به خوبی می شوییم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و نصف لیوان آب به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا حدود 15 دقیقه آلوها بپزند و نرم شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه آلوها به خوبی آب انداختند و 15 دقیقه تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود. حالا روی یک قابلمه مناسب یک آبکش قرار می دهیم و آلوها را داخل آبکش می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا با دست آلوها را فشار می دهیم تا عصاره آلو داخل قابلمه بریزید و فقط پوست و هسته های آلوها در آبکش باقی بماند. پس از اتمام این کار قابلمه حاوی عصاره آلوها را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری نمک و شکر اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
مقدار شکر سلیقه ای است، اگر دوستدارید طعم لواشک ها ملس باشد بیشتر شکر بریزید. البته می توانید طعم عصاره آلو را بچشید و در صورت نیاز نم یا شکر بیشتری اضافه کنید. هر چند دقیقه هم کف روی عصاره آلوها را با قاشق جمع کنید و دور بریزید.
مرحله ششم
حدود 30 دقیقه که از پخت عصاره آلو گذشت و غلیظ شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. در ادامه کف یک سینی بزرگ را با سلفون می پوشانیم سپس عصاره آلو را به صورت یکدست کف سینی پخش می کنیم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که قطر مواد را نباید نازک بگیرید چپون بعد از خشک شدن نازک تر هم می شود و اگر خیلی نازک باشد لواشک شما خشک و سفت می شود. حالا سینی را یک یا دو روز در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا لواشک خشک شود.
مرحله هشتم
در صورتی که شرایط قرار دادن لواشک در آفتاب را ندارید می توانید آنرا جلوی باد کولر یا پنکه قرار دهید. اگر می خواهید لواشک را در هوای آزاد خشک کنید حتما یک دستمال توری روی سینی بیندازید تا گرد و خاک و حشرات روی لواشک نریزد.
مرحله نهم
توجه داشته باشید که حتما لواشک باید به طور کامل خشک شود سپس انرا جمع کنید و برش بزنید. اگر لواشک به طور کامل خشک نشده باشد خیلی سریع کپک می زند و زحمات شما به هدر می رود. در پایان لواشک ها را برش زده و در یخچال نگهداری می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/634188/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دولت به دنبال افزایش قیمت خودرو در اسفند؟/ هیچ وقت نمی‌گذارند واردات خودرو آزاد شود!

وزارت صمت بازار را رها کرده؛ مردم خودرو نخرند

پژو ٢٠6 نرفته، برگشت!

تا دولت نخواهد، قیمت خودرو کاهش نمی‌یابد/ چرا قیمت خودرو رقابتی نمی‌شود؟

پیش‌فروش خودروهای وارداتی؛ وزارت صمت رویا می‌فروشد

هفته 7درصدی بازار خودرو

آغاز ثبت نام خودروهای وارداتی/ 500 میلیون بلوکه کنید

100هزار خودروی وارداتی عرضه می‌شود/ تا پایان سال قرعه‌کشی خودرو نداریم

ثبت‌نام خودروهای وارداتی چطور و چگونه؟

خالی‌فروشی در واردات خودرو

سراب وعده فروش اینترنتی مدیران خودرو/ دلار بالا کشید، سایت فروش اینترنتی از کار افتاد

جزئیات طرح فروش یکپارچه بدون قرعه‌کشی خودرو/ همه متقاضیان خودرو می گیرند؟

نماینده مجلس: کسی که خودروی 100 میلیونی خریده و امروز 4 میلیارد تومان شده، چه گناهی کرده؟

مخالفت مجلس با اخذ مالیات از خودروهای با قیمت بیشتر از 3 میلیارد تومان

قالیباف: به خاطر تحریم‌ها نمی‌توان اطلاعات را شفاف اعلام کرد اما نگران نباشید/عرضه 2 مدل چانگان قطعی است

اولین فروش خودرو "بدون قرعه‌کشی" برای همه خودروها/ تحویل سه ماه تا یکسال

مدیرعامل ایران خودرو برکنار شد/ عظیمی جایگزین خطیبی شد

تله خودروهای وارداتی

روش عجیب ثبت‌نام خودروهای وارداتی/ مانور بر واردات خودروها بیشتر کار تبلیغاتی است

هفت ابهام خودروی 1402

نیسان آبی نیم میلیاردی شد

نامه صداوسیما برای دریافت ماشین رانتی!

سود چند هزار میلیارد تومانی خودروسازان ازقرعه‌کشی/ ایران خودرو 84هزارو 588میلیارد تومان به جیب زد!

رقابت جدید بانک‌ها برای مسدود کردن پول‌های مردم/ ترفندی که می‌تواند 50 هزار میلیارد تومان را بلوکه کند

هفته تغییر قیمت خودرو

مهلت ثبت‌نام خودروهای وارداتی تمدید شد

فرجام هشت فرمان خودرو

اعلام قیمت های جدید در هفته جاری | قیمت‌های کذایی از بین می‌رود؟

سواری‌های تولید 10 اسفند به بعد پلاک 1402 دریافت می‌کنند

قرعه کشی خودروهای وارداتی سه شنبه انجام می‌شود

مجوز واردات خودروهای کارکرده صادر شد

شارژ سریع قیمت خودرو

لاستیک در آستانه نوروز گران شد

فروش لاستیک با قیمت مصوب از فردا

پشت پرده «فروش آبشاری» خودرو

چرا خودروهای خارجی مبنای قیمت‌گذاری قیمت پایه خودروهای داخلی شدند؟

افزایش 30 تا 80 درصدی قیمت قطعات خودرو در سال آینده

کف و سقف قیمت‌گذاری خودرو

زمان قرعه‌کشی خودروهای وارداتی عقب افتاد/ چطور بانک‌ها 60 هزار میلیارد تومان مردم را گروگان گرفتند؟

وزارت صمت: قرعه‌کشی خودروهای وارداتی به خاطر بررسی دقیق استعلامات به تعویق افتاد/ «عرضه خودرو در بورس» از لایحه بودجه حذف شد

فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو برای سه گروه متقاضیان

عرضه خودرو در بورس به دولت واگذار شد

قمار بازی دولت با پول مردم/ هدف از بلوکه کردن پول پیش پرداخت خودرو چیست؟

قرعه کشی خودروهای وارداتی 21 اسفندماه انجام می‌شود

اطلاعیه جدید ایران خودرو برای فروش فوق العاده/ تمدید ثبت نام تا فردا

خودروهای عرضه شده در طرح جدید سامانه یکپارچه مشخص شد + اسامی

بخت‌آزمایی در «نوبت‌دهی» خودرو

زمان قرعه‌کشی نوبت‌دهی خودروهای وارداتی

خودرو ارزان شد/ کاهش 10 تا 50 میلیون تومانی قیمت خودروها در یک روز

اسامی برندگان قرعه کشی محصولات ایران خودرو مشخص شد