آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خانه داري

طرز تهیه خورش آلو اسفناج
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو اسفناج در ادامه با چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر گوشت خورشتی 400 گرم اسفناج 500 گرم تره 200 گرم سیر 2 حبه پیاز 2 عدد متوسط آلو خورشتی 200 گرم مغز گردو 200 گرم رب انار 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی زردچوبه و روغن به اندازه کافی طرز تهیه خورش آلو اسفناج مرحله اول ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن گردو را چرخ یا آسیاب می کنیم و اضافه می کنیم. مرحله دوم اضافه کردن گردو به این خورش اختیاری است ولی باعث می شود خورش شما خیلی خوشمزه تر شود. پس از کمی تفت دادن گوشت خورشتی را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت خورشتی را تا زمانی که تغییر رنگ بدهد تفت می دهیم. مرحله سوم در ادامه 4 لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. در حین پخت گوشت پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه جداگانه با روغن تفت می دهیم تا پیاز داغ کاراملی شود. مرحله چهارم سیر را هم له می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم، سیر را نیاز نیست زیاد تفت دهیم. فقط در حدی تفت می دهیم که عطر سیر بلند شود. در ادامه تره و اسفناج را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. مرحله پنجم چند دقیقه اسفناج و تره را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا باید زمانی که گوشت نیم پز شد سبزیجات را به آن اضافه کنیم. حالا باید منتظر جا افتادن خورش باشم. مرحله ششم زمانی که آب خورش نصف شد رب انار را داخل نصف استکان آب جوش حل می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه می کنیم، سپس به قابلمه خورش اضافه می کنیم. آلو ها را به مدت 15 دقیقه در آب سرد می خیسانیم. مرحله هفتم در 30 دقیقه پایانی پخت خورش، به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد. به هیچ وجه این خورش را با آب زیاد سرو نکنید، این خورش به صورت کم آب سرو می شود. در پایان خورش را به همراه برنج سرو کنید. نکات طرز تهیه خورش آلو اسفناج علت تلخ شدن خورش یکی از مشکلاتی که آشپزهای مبتدی با این خورش دارند این است که همه چیز خوب پیش می رود تا اینکه در پاین پخت متوجه می شوند که خورش طعم تلخی دارد و قابل استفاده نمی باشد. دلیل تلخ شدن این خورش اسفناج می باشد. خیلی افراد فکر می کنند برای اینکه خورش رنگش تیره تر شود و مانند خورش قورمه سبزی سیاه شود، تره و اسفناج را باید خیلی سرخ کنند. سرخ کردن اسفناج باعث سیاه شدن رنگ خورش می شود ولی خب باید این را هم بدانید که اسفناجی که زیاد سرخ شود طعمش تلخ می شود.

خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو اسفناج در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت خورشتی400 گرم
اسفناج500 گرم
تره200 گرم
سیر2 حبه
پیاز2 عدد متوسط
آلو خورشتی200 گرم
مغز گردو200 گرم
رب انار2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
مرحله اول
ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود، سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن گردو را چرخ یا آسیاب می کنیم و اضافه می کنیم.
مرحله دوم
اضافه کردن گردو به این خورش اختیاری است ولی باعث می شود خورش شما خیلی خوشمزه تر شود. پس از کمی تفت دادن گوشت خورشتی را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت خورشتی را تا زمانی که تغییر رنگ بدهد تفت می دهیم.
مرحله سوم
در ادامه 4 لیوان آب جوش اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. در حین پخت گوشت پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه جداگانه با روغن تفت می دهیم تا پیاز داغ کاراملی شود.
مرحله چهارم
سیر را هم له می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم، سیر را نیاز نیست زیاد تفت دهیم. فقط در حدی تفت می دهیم که عطر سیر بلند شود. در ادامه تره و اسفناج را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
چند دقیقه اسفناج و تره را تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا باید زمانی که گوشت نیم پز شد سبزیجات را به آن اضافه کنیم. حالا باید منتظر جا افتادن خورش باشم.
مرحله ششم
زمانی که آب خورش نصف شد رب انار را داخل نصف استکان آب جوش حل می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه می کنیم، سپس به قابلمه خورش اضافه می کنیم. آلو ها را به مدت 15 دقیقه در آب سرد می خیسانیم.
مرحله هفتم
در 30 دقیقه پایانی پخت خورش، به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد. به هیچ وجه این خورش را با آب زیاد سرو نکنید، این خورش به صورت کم آب سرو می شود. در پایان خورش را به همراه برنج سرو کنید.
نکات طرز تهیه خورش آلو اسفناج
علت تلخ شدن خورش
یکی از مشکلاتی که آشپزهای مبتدی با این خورش دارند این است که همه چیز خوب پیش می رود تا اینکه در پاین پخت متوجه می شوند که خورش طعم تلخی دارد و قابل استفاده نمی باشد. دلیل تلخ شدن این خورش اسفناج می باشد.
خیلی افراد فکر می کنند برای اینکه خورش رنگش تیره تر شود و مانند خورش قورمه سبزی سیاه شود، تره و اسفناج را باید خیلی سرخ کنند. سرخ کردن اسفناج باعث سیاه شدن رنگ خورش می شود ولی خب باید این را هم بدانید که اسفناجی که زیاد سرخ شود طعمش تلخ می شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/634187/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی

بخش هایی از کنسرت پرانرژی امید حاجیلی

توماج صالحی به اعدام محکوم شد

دستگیری اراذل و اوباش شمشیر به دست تهرانپارس

تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ!

معاون امنیتی وزیر کشور: طرح نور با قوت به‌ کار خود ادامه خواهد داد

لحظه تصادف هولناک در جاده برفی به دلیل سرعت بالا

ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب

تصویری تماشایی با فاصله نزدیک از افعی شاخدار ایرانی

روز زیارتی امام رضا علیه‌السلام

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

عوارض خطرناک کبد چرب

ویدیویی از خط تولید لوازم آرایشی اورجینال در پاکستان!

تلسکوپ فضایی جیمز وب شواهدی از وجود حیات را کشف کرده است

ناسا یک گام به کشف حیات بیگانه در مریخ نزدیک‌تر شد

صحبت های دلنشین دکتر کاکاوند در مورد قدرت

الزام فرهنگ‌سازی برای کتاب‌های الکترونیکی

خلیفی به لاپورتا؛ این ایده احمقانه را کنار بگذارید

اینقدر اغراق نکنید، مسی کند بود و دو گل معمولی زد!‏

چادرملو علیه چهار صحنه داوری نیم فصل دوم

ویدیوی کامل بیانیه خوان لاپورتا درباره ال‌کلاسیکو

رد پای پرسپولیس در شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان!

لیگ ملت‌ها؛ قهرمان المپیک پرستاره‌تر از همیشه

تباس: برخی بازی‌های لالیگا در آمریکا برگزار خواهند شد!

رئیس باشگاه میلان: پیولی تا پایان فصل سرمربی تیم خواهد بود

درگذشت فوتبالیست سابق ایرانجوان در حین بازی با پیشکسوتان استقلال

کسب 10 مدال در روز نخست برای نمایندگان ووشو ایران

چندرغاز که دیگه چانه زدن نداره!

هجوم هواداران محمدرضا گلزار برای سلفی گرفتن با او!

سکانسی خنده دار از سریال «سه در چهار»

ویدئو خنده‌دار از «نون خ» که هیچکس آن را ندیده است!

7 اقدام مراقبتی پس از لیزر پوست صورت

علیرضا قربانی و اجرای زیبای ترانه‌ی «عاشقانه نیست»

اجرای مهدی دارابی از آهنگ «شاید یه شب بارون»

آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم

آمار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر

گربه افسردگی گرفت

نخستین بنای مذهبی ایرانیان

4 گوشه دنیا/ هیتلر برای چه به دنبال برج ایفل بود؟

استوری روز زیارتی امام رضا علیه‌السلام

تصاویری زیبا از توکانت زمردی

نوآوری عجیب یک شهروند مشهدی در اثاث‌کشی

روش تهیه شیرینی خانگی لذیذ

کوکوی سیب زمینی را پنیری بپزید!

روش تهیه زیر برنجی لری

مراقبت های بعد از عمل چشم

اغفال وحشتناک، تهیه فیلم و اخاذی از زنان بالای 60 سال!

نگرانی های همسر حاج آقای قرائتی

ثبت رکورد جدید «کاهش نرخ تولد» در کره جنوبی

هیتلر برای چه به دنبال برج ایفل بود؟