طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. پیتزا با سس ماکارونی بسیار راحت تهیه می شود. سس آماده ماکارونی که در این جا از مایه ماکارونی سویا و قارچ استفاده شده است در فروشگاه ها موجود است اما می توان به راحتی در منزل نیز تهیه کرد. این پیتزا بر خلاف این که گوشت ندارد ولی بافت خوبی که قارچ و سویا روی آن ایجاد می کند، باعث می شود یک پیتزای خوش طعم و خوشمزه ایجاد شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم پیتزا با سس ماکارونی سس ماکارونی با سویا و قارچ 1 قوطی پودر خمیر پیتزا 1 بسته رب کوجه فرنگی به مقدار لازم آب 1 پیمانه معادل 270 سی سی روغن مایع 4 قاشق غذا خوری مواد لازم برای سس پیاز متوسط 1 عدد روغن زیتون 6 قاشق غذا خوری گوجه پوره شده 5 عدد برگ ریحان 100 گرم سیر 3 حبه رزماری 1 قاشق غذا خوری سس کچاپ 2 قاشق غذا خوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری پاپریکا نصف قاشق چای خوری طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی مرحله اول برای تهیه پیتزای خوشمزه با سس ماکارونی در ابتدای کار، پودر خمیر پیتزا را داخل یک کاسه می ریزیم. خمیر مایه و آب و روغن را به آن اضافه کرده و ورز می دهیم. به مدت 30 دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم تا به عمل آید. مرحله دوم پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم. پیاز نگینی شده و پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. مرحله سوم وقتی شروع به جوشیدن کرد، ریحان ساطوری شده و سیر له شده و رزماری و سس کچاپ و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا را به آن اضافه می کنیم و انقدر روی حرارت نگه می داریم تا به غلظت مورد نظر برسد. مرحله چهارم کف قالب را کمی چرب می کنیم. خمیر را کف قالب مورد نظر پهن می کنیم به طوری که دیواره ها کمی لبه دار شود. 25 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نیم پز شود. سپس از فر خارج می کنیم. مرحله پنجم سپس روی آن را مقداری کچاپ و سس آماده شده می ریزیم و پخش می کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه گوشتی (کنسرو ماکارونی با سویا و قارچ) را روی آن می ریزیم و مجدد یک لایه پنیر پیتزا روی آن می ریزیم. مرحله ششم حالا 10 دقیقه داخل فر با همان دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم در حدی که پنیر ذوب شود. از پودر آویشن و فلفل سفید به عنوان چاشنی استفاده می کنیم. بهتر است برای این که رطوبت خمیر از دست نرود، آب را روی پنیر پیتزا اسپری کنیم.
پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. پیتزا با سس ماکارونی بسیار راحت تهیه می شود. سس آماده ماکارونی که در این جا از مایه ماکارونی سویا و قارچ استفاده شده است در فروشگاه ها موجود است اما می توان به راحتی در منزل نیز تهیه کرد. این پیتزا بر خلاف این که گوشت ندارد ولی بافت خوبی که قارچ و سویا روی آن ایجاد می کند، باعث می شود یک پیتزای خوش طعم و خوشمزه ایجاد شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم پیتزا با سس ماکارونی |
سس ماکارونی با سویا و قارچ | 1 قوطی |
پودر خمیر پیتزا | 1 بسته |
رب کوجه فرنگی | به مقدار لازم |
آب | 1 پیمانه معادل 270 سی سی |
روغن مایع | 4 قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس |
پیاز متوسط | 1 عدد |
روغن زیتون | 6 قاشق غذا خوری |
گوجه پوره شده | 5 عدد |
برگ ریحان | 100 گرم |
سیر | 3 حبه |
رزماری | 1 قاشق غذا خوری |
سس کچاپ | 2 قاشق غذا خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه پیتزا با سس ماکارونی
مرحله اول
برای تهیه پیتزای خوشمزه با سس ماکارونی در ابتدای کار، پودر خمیر پیتزا را داخل یک کاسه می ریزیم. خمیر مایه و آب و
روغن را به آن اضافه کرده و ورز می دهیم. به مدت 30 دقیقه در جای گرم استراحت می دهیم تا به عمل آید.
مرحله دوم
پیاز را شسته و
پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه را با کمی
روغن زیتون روی حرارت قرار می دهیم.
پیاز نگینی شده و پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
وقتی شروع به جوشیدن کرد، ریحان ساطوری شده و سیر له شده و رزماری و سس کچاپ و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا را به آن اضافه می کنیم و انقدر روی حرارت نگه می داریم تا به غلظت مورد نظر برسد.
مرحله چهارم
کف قالب را کمی چرب می کنیم. خمیر را کف قالب مورد نظر پهن می کنیم به طوری که دیواره ها کمی لبه دار شود. 25 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نیم پز شود. سپس از فر خارج می کنیم.
مرحله پنجم
سپس روی آن را مقداری کچاپ و سس آماده شده می ریزیم و پخش می کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه گوشتی (کنسرو ماکارونی با سویا و قارچ) را روی آن می ریزیم و مجدد یک لایه پنیر پیتزا روی آن می ریزیم.
مرحله ششم
حالا 10 دقیقه داخل فر با همان دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم در حدی که پنیر ذوب شود. از پودر آویشن و فلفل سفید به عنوان چاشنی استفاده می کنیم. بهتر است برای این که رطوبت خمیر از دست نرود، آب را روی پنیر پیتزا اسپری کنیم.
-
جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۶:۳۷
-
۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/634184/