شربت سکنجبین قاتل عطش
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / آموزش شربت سکنجبین قاتل عطش
چی لازم داریم:
آب - 2 لیوان
نعناع - 50 گرم
شکر - 500 گرم
سرکه سفید - 50 گرم
چطور تهیه کنیم:
1- برای تهیه شربت سکنجبین سنتی ابتدا نعناع ها را بشویید و در آبکشی قرار دهید تا آب اضافه آن ها خارج شود.
2- داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید و شکر را کم کم به آب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا سریع تر در آب حل شودو نعناعها را با نخ به هم وصل کنید (تا هنگام خارج کردن از شربت راحت تر باشد) و در آب و شکر قرار دهید تا عصاره آن کاملا خارج شود. صبر کنید تا شربت قوام یابد و با نعناع طعم دار شود.
3- اگر از بوی نعناع یا طعم آن خوشتان نمی آید می توانید آن را با سبزی معطر جایگزین کنید..
4- در تهیه شربت سکنجبین سنتی به جای شکر از عسل استفاده می کنند.شما هم اگر تمایل داشتید می توانید به جای شکر از 500 گرم عسل استفاده کنید.
5- زمانیکه شربت غلیظ شد کمی از شربت را امتحان کنید تا مطمئن شوید که خوب قوام گرفته است. برای این کار می توانید کمی از شربت را با قاشق بردارید و صبر کنید کمی که خنک شد قاشق را کج کنید تا شربت بریزد اگر شربت به سختی از داخل قاشق خارج شد یعنی غلظت آن مناسب است و سرکه را به آن اضافه و صبر کنید تا شربت چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا شربت خنک شود. 6- سپس شربت سکنجبین آماده شده و خنک را از صافی رد کنید تا کاملا صاف شود و بعد در شیشه مدنظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که خواستید استفاده کنید یک قاشق غذاخوری در لیوان بریزید و با آب سرد مخلوط کنید.
-
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱:۵۱
-
۶۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/633218/