آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش تره با مرغ خانه داري

طرز تهیه خورش تره با مرغ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت با مرغ و تره و لوبیا تهیه می شود. چاشنی های مورد استفاده در این خورش، رب گوجه و لیمو عمانی است. عطر و بوی تره در خورش، طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. تره سرشار از آهن است و می تواند مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین کند. این خورش را با برنج زعفرانی یا کته سرو می کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره با مرغ در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر گوشت خورشتی یا قطعات مرغ 300 گرم تره تازه 500 گرم لوبیا سفید نصف پیمانه پیاز بزرگ 1 عدد لیمو عمانی 2 عدد روغن به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم گوجه فرنگی سرخ شده 2 عدد طرز تهیه خورش تره با مرغ مرحله اول برای تهیه خورش تره خوشمزه با وشت مرغ در ابتدای کار، لوبیا سفید را خیس می کنیم و حدود 24 ساعت زمان می دهیم تا نفخ آن گرفته شود. در این مدت چند بار آب آن را عوض می کنیم. تره ها را پاک کرده و خرد می کنیم. مرحله دوم سپس در یک تابه مناسب با کمی روغن تفت می دهیم تا سبزی ها کامل سرخ شود. پیاز را هم شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. مرحله سوم در این مرحله پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس مرغ یا گوشت را به پیاز ها اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس به آن ادویه می زنیم و آن را تفت می دهیم. مرحله چهارم اگر از گوشت استفاده می کنیم لوبیای خیس خورده را هم با گوشت اضافه می کنیم تا بپزد. اما اگر از مرغ استفاده می شود، باید لوبیا ها را جدا گانه پخت و به خورش اضافه کرد. رب گوجه فرنگی را هم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم. مرحله پنجم سپس به خوبی تفت می دهیم تا رنگ باز کند. سبزی سرخ شده را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و به خورش اضافه می کنیم. 3 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم. مرحله ششم حالا درب قابلمه را می بندیم تا گوشت یا مرغ بپزد. سیب زمینی ها را شسته و پوست کنده به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را هم به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم. مرحله هفتم در مرحله پایانی وقتی که گوشت یا مرغ تقریبا پخته شد، گوجه فرنگی ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم. وقتی که خورش به روغن افتاد، خورش جا افتاده و آماده است که با سیب زمینی سرخ کرده آن را سرو می کنیم.

این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که از ترکیب گوشت با مرغ و تره و لوبیا تهیه می شود. چاشنی های مورد استفاده در این خورش، رب گوجه و لیمو عمانی است. عطر و بوی تره در خورش، طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. تره سرشار از آهن است و می تواند مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین کند. این خورش را با برنج زعفرانی یا کته سرو می کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره با مرغ در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت خورشتی یا قطعات مرغ300 گرم
تره تازه500 گرم
لوبیا سفیدنصف پیمانه
پیاز بزرگ1 عدد
لیمو عمانی2 عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی سرخ شدهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی سرخ شده2 عدد
طرز تهیه خورش تره با مرغ
مرحله اول
برای تهیه خورش تره خوشمزه با وشت مرغ در ابتدای کار، لوبیا سفید را خیس می کنیم و حدود 24 ساعت زمان می دهیم تا نفخ آن گرفته شود. در این مدت چند بار آب آن را عوض می کنیم. تره ها را پاک کرده و خرد می کنیم.
مرحله دوم
سپس در یک تابه مناسب با کمی روغن تفت می دهیم تا سبزی ها کامل سرخ شود. پیاز را هم شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس مرغ یا گوشت را به پیاز ها اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس به آن ادویه می زنیم و آن را تفت می دهیم.
مرحله چهارم
اگر از گوشت استفاده می کنیم لوبیای خیس خورده را هم با گوشت اضافه می کنیم تا بپزد. اما اگر از مرغ استفاده می شود، باید لوبیا ها را جدا گانه پخت و به خورش اضافه کرد. رب گوجه فرنگی را هم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
سپس به خوبی تفت می دهیم تا رنگ باز کند. سبزی سرخ شده را هم اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و به خورش اضافه می کنیم. 3 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا درب قابلمه را می بندیم تا گوشت یا مرغ بپزد. سیب زمینی ها را شسته و پوست کنده به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را هم به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم.
مرحله هفتم
در مرحله پایانی وقتی که گوشت یا مرغ تقریبا پخته شد، گوجه فرنگی ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم. وقتی که خورش به روغن افتاد، خورش جا افتاده و آماده است که با سیب زمینی سرخ کرده آن را سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/633093/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناراحتی سپاهانی‌ها از موضع‌گیری جدید در آنتن

نیمه‌نهایی با ازبکستان: همه چیز به نفع ایران

از قدرت و جذابیت لیگ ایتالیا غافلگیر شدم!

گل قیچی دیدنی جانلوکا اسکاماکا به فیورنتینا

استعلام مهم تراکتور منفی شد

شمسایی: ازبکستان رویای فراتر از آسیا دارد

آنچه امام علی (ع) به عقیل آموخت

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

دلنوشته احساسی مژده خنجری مجری تلویزیون برای تولد 6 ماهگی مهدیار پسرش / مبارکا باشه

پست عاشقانه‌ نوید محمدزاده برای تولد 27 سالگی فرشته حسینی / این زن و شوهر هر روز متفاوت تر از دیروز

محمد صادقی بازیگر جنجالی سریال بی همگان به طور غیر منتظره ای از ایران خارج شد

تصاویر کمتر دیده شده از استاد محمدرضا شجریان در جوانی

مهلت انتخاب رشته دکتری تمدید شد

وضعیت شهر حاجی آباد زیرکوه در پی شکسته شدن 2 سد خاکی

جزئیات آزمون سراسری از زبان وزیر علوم

ترافیک پرحجم و روان در کندوان و هراز

تعادل موقع موتور سواری یعنی این!

طلوع زیبا و بارانی همراه با صدای نقاره‌ها در حرم مطهر رضوی

صفر تا صد طبخ شامی کباب لرستانی

سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

تو که با عاشقان درد آشنایی

آغاز اردو از هجدهم

صالح: دیدار با قرقیزستان بهترین بازی تیم ملی فوتسال بود

سپاهان نمی‌تواند استقلال ملاثانی را دست‌کم بگیرد!

تیم دانشجویان ایران در راه مسابقات جهانی

جبران فرصت‌های سوخته در رفسنجان

بازداشت یک نوجوان به ظن تدارک حمله تروریستی در المپیک

حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای

سرگشتگی و یاس یک فضانورد

پوستر جدید فیلم سینمایی سال گربه منتش شد

چهره ها/ واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

بازجویی هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران ختم شد

سیکس پک چند؟ / هزینه‌های نجومی برای خوش‌اندامی یک‌شبه!

بنری که خواننده مطرح پاپ را به شدت شاکی کرد

زمان اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری مشخص شد

4 گوشه دنیا/ جزیره‌ای که مرگ در آن فراموش می‌شود!

حرکت جنون‌آمیز مرد جوان وسط خیابان؛ نشستن روی سقف خودرو!

چیزهایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند

گفتگوی آخرین خبر با بانوی ورزش ایران

صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه 12 ساله

العین، نیمار را از یک دستاورد تاریخی محروم کرد

بازگشت ستاره جوان سپاهان

پرسپولیس بعد از چهار فصل با مربی خارجی در حذفی!

جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه

گرگ های زیادی اطراف همسرتون هستند

استوری جذاب الناز حبیبی با تم مشکی

«اسماعیل» دوست نداره من کار کنم