آموزش تهیه کوکوی هفت رنگ تبریزی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / • چندتا نکته مهم برای پخت این کوکو :
لوبیاها رو خیلی ریز کنید و موقع پخت، حتما کمی نمک بزنید تا بیمزه نشه
ادویه خیلی مهمه چون سبزیجات هیچ طعم خاصی ندارن . در کل میتونید از ترکیب ادویه ها استفاده کنید یا اینکه از ادویه پلویی برای پخت کوکو استفاده کنید.
٣٥٠ گرم لوبیا
سه عدد
پیاز ( برای
پیاز داغ گوشت و لوبیا)
بادمجان یک عدد بزرگ یا دوتا کوچک
سیب زمینی بزرگ یک عدد
هویج دوتا سه عدد
فلفل دلمه سبز یک چهارم
گوشت چرخکرده ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم
چهار تخم مرغ
آرد ١ ق
زعفران آب کرده دو ق غلیظ
ادویه ها شامل : زیره، زنجبیل، دارچین، پودر گل سرخ، نمک و فلفل سیاه و پولبیبر، پودر سیر ( یا از سیر تازه 2 حبه استفاذه کنید)
By: @fateme.alizade.ir
-
سه شنبه ۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۴:۴۷:۵۰
-
۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/632140/