چطور یک چیز کیک زیبا و جذاب بپزیم؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / صفر تا صد تهیه چیزکیک توت فرنگی زیبا
مواد لازم
بیسکویت پتی بور 180 گرم( هر نوع
بیسکویت وانیلی دیگه هم میتونید استفاده کنید)
کره 70 گرم
شیر 10 گرم (2 قاشق چایخوری)
برای لایه پنیری
پنیر کاتیج 300 گرم( پنیر خونگی هم میتونید)
خامه ترش 100 گرم( برا دستورش بزنید هشتگ خامه_ترش_ترجمه_زهرا_باباخانی)
خامه صبحانه 30 یا 35 درصد 200 گرم
پودر قند 100 گرم
وانیل شکری 2 قاشق چایخوری یا پودری 1/2 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 12 گرم
آب 70 میلی لیتر
برای لایه توت فرنگی
توت فرنگی 400 گرم
شکر 100 گرم
جوهرلیمو 1/4 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 10 گرم
آب 60 میلی لیتر
برای تزیین
خامه صبحانه 100 گرم
پودر قند 20 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
اسلایس توت فرنگی به مقدار لازم
طرز تهیه
بیسکویتها رو با غذاساز پودر کرده، کره رو آب کرده و با اون کاملا مخلوط میکنیم
شیر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.مواد رو در رینگی به قطر 18 سانتیمتر و ارتفاع 6.5 سانت که از داخل طلق قرار دادیم( از نوشت افزاری تهیه کنید) میریزیم، صاف میکنیم و تو یخچال قرار میدیم.روی یه کاسه کوچک از پشت کمی چرب کرده، کاملا از داخل و بیرون با سفلون میپوشانیم.پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده کنار میذاریم.خامه ترش رو به پنیر اضافه کرده( میتونید معادل همین مقدار پنیر ماسکارپونه بزنید).وانیل و پودر قند رو مخلوط کرده، به خامه کم کم اضافه میکنیم( اینجا خامه رقیق میبینید، شما میتونید جایگزین همه این مواد خامه قنادی بزنید).خامه رو میزنیم تا کمی فرق بگیره و به پنیر طی دو مرحله اضافه کرده هم میزنیم.ژلاتین رو بن ماری میکنیم تا شفاف بشه.یک قاشق از ترکیب پنیر و خامه به ژلاتین اضافه کرده هم میزنیم.مجدد یه قاشق دیگه اضافه کرده هم میزنیم تا ژلاتین هم دمای پنیرمون بشه.سپس ترکیب ژلاتین رو به مواد پنیر اضافه کرده با همزن هم میزنیم.مواد رو در قالب ریخته، کاسه رو در مرکز کمی فرو میکنیم.برای لایه توت فرنگی ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده، میذاریم کنار تا ژلاتین عمل بیاد
منبع صفحه chefzahra.84
-
سه شنبه ۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۴:۴۶:۴۸
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/632135/