آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه استیک مرغ خانه داري

طرز تهیه استیک مرغ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - استیک مرغ یکی از انواع غذاهای بین المللی محبوب و فوق العاده خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. برای طعم دار کردن استیک مرغ می توانیم از انواع ادویه ها و چاشنی ها به سلیقه خود استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی خارجی و مرحله به مرحله طرز تهیه استیک مرغ در ادامه با چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 2 نفر سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد متوسط روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سس سویا 2 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه شکر قهوه ای 1 قاشق مرباخوری رزماری نصف شاخه نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی فلفل سفید و فلفل قرمز به مقدار کافی روغن و زنجبیل به مقدار کافی طرز تهیه استیک مرغ مرحله اول برای تهیه استیک مرغ ابتدا استخوان های موجود در سینه مرغ را خارج می کنیم سپس سینه مرغ را با یک کارد تیز از عرض به دو تکه تبدیل می کنیم. البته اگر می خواهید استیک شما نازک تر شود می توانید آنرا به سه قسمت تقسیم کنید. مرحله دوم در ادامه گوشت مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آب پیاز را روی گوشت مرغ می ریزیم و خوب ورز می دهیم تا آب پیاز بوی زهم مرغ را بگیرد. در ادامه روغن زیتون را اضافه می کنیم. مرحله سوم در این مرحله سس سویا را به همراه مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، پودر زنجفیل، شکر قهوه ای و نصف قاشق مرباخوری نمک به کاسه حاوی مرغ اضافه می کنیم. در ادامه سیر را هم رنده کرده و به همراه رزماری به مرغ اضافه می کنیم. مرحله چهارم شکر قهوه ای باعث می شود که استیک مرغ طعم و رنگ بهتری بگیرد، البته اگر شکر قهوه ای ندارید می توانید آنرا از مواد لازم حذف کنید. حالا مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم. مرحله پنجم حالا کاسه را در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند. برای اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کند حداقل 6 ساعت زمان نیاز است، البته اگر عجله دارید می توانید یک ساعت بعد استیک را درست کنید ولی خب از کیفیت استیک کاسته می شود. مرحله ششم پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کرد، آنرا از داخل مواد خارج می کنیم، سپس یک تابه گریل یا تابه دو طرف روی حرارت قرار می دهیم و با مقدار خیلی کمی روغن تابه گریل را چرب می کنیم، سپس استیک ها را روی تابه می چینیم. مرحله هفتم توجه داشته باشید که استیک را باید با حرارت بالا بپزیم تا آب نیندازد و از جابجایی استیک هم بپرهیزیم. پس از اینکه یک سمت استیک رنگ گرفت آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. در آخر استیک را به همراه سس قارچ و سیب زمینی تنوری سرو می کنیم.

استیک مرغ یکی از انواع غذاهای بین المللی محبوب و فوق العاده خوشمزه ای است که با گوشت مرغ تهیه می شود. برای طعم دار کردن استیک مرغ می توانیم از انواع ادویه ها و چاشنی ها به سلیقه خود استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی خارجی و مرحله به مرحله طرز تهیه استیک مرغ در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ1 عدد
پیاز1 عدد متوسط
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
سس سویا2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
شکر قهوه ای1 قاشق مرباخوری
رزمارینصف شاخه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل سفید و فلفل قرمزبه مقدار کافی
روغن و زنجبیلبه مقدار کافی
طرز تهیه استیک مرغ
مرحله اول
برای تهیه استیک مرغ ابتدا استخوان های موجود در سینه مرغ را خارج می کنیم سپس سینه مرغ را با یک کارد تیز از عرض به دو تکه تبدیل می کنیم. البته اگر می خواهید استیک شما نازک تر شود می توانید آنرا به سه قسمت تقسیم کنید.
مرحله دوم
در ادامه گوشت مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آب پیاز را روی گوشت مرغ می ریزیم و خوب ورز می دهیم تا آب پیاز بوی زهم مرغ را بگیرد. در ادامه روغن زیتون را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سس سویا را به همراه مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، پودر زنجفیل، شکر قهوه ای و نصف قاشق مرباخوری نمک به کاسه حاوی مرغ اضافه می کنیم. در ادامه سیر را هم رنده کرده و به همراه رزماری به مرغ اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
شکر قهوه ای باعث می شود که استیک مرغ طعم و رنگ بهتری بگیرد، البته اگر شکر قهوه ای ندارید می توانید آنرا از مواد لازم حذف کنید. حالا مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله پنجم
حالا کاسه را در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند. برای اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کند حداقل 6 ساعت زمان نیاز است، البته اگر عجله دارید می توانید یک ساعت بعد استیک را درست کنید ولی خب از کیفیت استیک کاسته می شود.
مرحله ششم
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کرد، آنرا از داخل مواد خارج می کنیم، سپس یک تابه گریل یا تابه دو طرف روی حرارت قرار می دهیم و با مقدار خیلی کمی روغن تابه گریل را چرب می کنیم، سپس استیک ها را روی تابه می چینیم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که استیک را باید با حرارت بالا بپزیم تا آب نیندازد و از جابجایی استیک هم بپرهیزیم. پس از اینکه یک سمت استیک رنگ گرفت آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز بپزد. در آخر استیک را به همراه سس قارچ و سیب زمینی تنوری سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/631313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت

گام بلند دانشمندان در درمان سرطان/ لیپیدها زیر ذره‌بین می‌روند!

موشک «فالکون 9» یک رکورد جدید را ثبت کرد

5 اردیبهشت سالروز درگذشت شاعر، نویسنده و مترجم معاصر، دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن

خاطرات پردردسر برادر «جین آستن»

بارسلونا شکایتش از داوری ال‌کلاسیکو را به دادگاه مدنی می‌برد

واکنش حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک

حدادی: امروز یک روز تاریخی برای باشگاه پرسپولیس بود

پخش یورو 2024 در بلاروس بدون مجوز یوفا!

تنها بازیکنی که در قراردادش ورود کردم، وریا غفوری بود‌

سنگ تمام ویسی برای ساسان

بلینگام 31 میلیون یورو به دورتموند می‌دهد

لحظه‌شماری بایرن؛ شاید این ستاره به رئال برسد

تشویق ایسلندی تیم ملی پس انجام دو ماموریت

هواداران منچستریونایتد بلیت‌هایشان را به باشگاه پس دادند!

صعود قاطع یوزها به نیمه نهایی؛ ایران مسافر جام‌جهانی شد

تصورات غلطی که مردم درباره ژیلا صادقی دارند

کنایه سیدجواد هاشمی به حواشی آهنگ خواندن با هودی!

مادر شهیدان «محمد حسن و محمدحسین نیرنگ» آسمانی شد

نشست مقدماتی اجرای برنامه عملیاتی در بنیاد شهرستان‌های استان تهران برگزار شد

سفر به تهران قدیم؛ اولین روزی که بستن کمربند خودرو اجباری شد

این افراد بیشتر در معرض حملات قلبی هستند

تایپوگرافی جدید از آهنگ زیبای محسن چاوشی

معاون رئیس جمهور: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است

وزیر کشور: فراجا به عنوان ضابط قوه قضائیه وظیفه ذاتی در حوزه حجاب دارد

اظهارات فرمانده سابق سپاه در مورد طرح نور و لایحهٔ حجاب و عفاف

مخبر: مراقبت کنید تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور سراسری رخ ندهد

ضرغامی: آمارها نشانگر رشد قابل‌توجه گردشگری است

ممنوعیت همراه داشتن 14 قلم دارو در عربستان برای زائران حج

گوناگون/ یادی از شکست آمریکا در طبس

صحنه ای هولناک از رعد و برق در شهربازی!

یه گاز از این ترکیب مقوی روزتو‌ میسازه

این غذا مزه پیتزا میده و سریع آماده میشه

یک روش خفن برای درست کردن سیب زمینی ترد و خوشمزه

هشدار آژانس بیماری‌های اروپا درباره کاهش واکسیناسیون کودکان

پیوند اعضای یک بیمار آمبولی ریه و ایست کامل قلبی، برای نخستین بار در کشور

این تنبیه رو برای بچه ها قبول دارید؟

اشتباهات مهلک در تربیت فرزند

عجیب تر از این دم کنی تا حالا ندیدی

هشدار درباره همه‌گیری «تنهایی» در آمریکا

اسپیس‌ایکس سیصدمین فرود موفق با بوستر فالکون 9 را تکمیل کرد

برای اولین‌بار، ساخت سلول زنده در آزمایشگاه/ انسان قادر به انجام کار طبیعت می‌شود؟

کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود

پیمان حدادی: عدد 6 برای پرسپولیس مقدس است

گل چهارم ایران به قرقیزستان توسط مهدی کریمی

جلسه فنی تیم‌های ملی تکواندو برگزار شد

اولین حرف‌های یحیی در مورد تراکتور!

زمان پایان لیگ تنیس روی میز مشخص شد

نتایج کمانداران کشورمان در دور مقدماتی کاپ جهانی شانگهای

دورتموند هنوز از بلینگام پول درمی‌آورد!