آریا بانو

آخرين مطالب

4 شیوه ساده برای مزه‌دار کردن گوشت قبل از پخت خانه داري

4 شیوه ساده برای مزه‌دار کردن گوشت قبل از پخت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - همشهری آنلاین / مرینیت کردن یعنی مزه‌دار کردن ماده اصلی غذا قبل از پخت، طوری که طعم آن را برنگرداند و فقط خوشمزه‌ترش کند. در این مطلب با روش مزه‌دار کردن گوشت آشنا می‌شوید.
 شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن را از زبان آشپزها شنیده باشید و خیلی هم برایتان جالب باشد که مرینیت کردن چیست که این‌قدر برای آشپزها مهم است و خیلی سفارش می‌کنند که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات آن را مرینیت کنید. به زبان ساده، مرینیت کردن یعنی مزه‌دار کردن ماده اصلی غذا قبل از پخت، طوری که طعم آن را برنگرداند و فقط خوشمزه‌ترش کند. در این مطلب روش مزه‌دار کردن گوشت تقدیم شما می‌شود.
اگر می‌خواهید گوشت خوشمزه‌ای داشته باشید باید قسمت مناسبی را انتخاب کنید؛ گوشت راسته، قلوه‌گاه یا ماهیچه جزو بهترین قسمت‌های گوشت هستند و در کل گوشت گوسفند خوش‌طعم‌تر از گوساله است. سعی کنید گوشت‌های یک تکه و سالم و تازه را انتخاب کنید و اصلا از قسمت‌های چربی‌دار گوشت برندارید.
مرینیت کردن کلاسیک
مواد لازم برای این روش: موسیر تازه و خرد شده 3عدد، آویشن یک قاشق غذاخوری، شکر قهوه‌ای 3قاشق غذاخوری، سس سویا یک‌چهارم لیوان، سس ورستر شایر 3قاشق غذاخوری، سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری، روغن مایع یک‌سوم لیوان.
مرینیت فلفلی
نمک یک و نیم قاشق غذاخوری، فلفل قرمز 2 قاشق چای‌خوری، پودر سیر یک قاشق چای‌خوری، آب یک‌چهارم لیوان، روغن کانولا یک‌چهارم لیوان، سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری.
مرینیت به سبک ایتالیایی
سس قرمز تند یک و نیم لیوان، سس سویا یک قاشق غذاخوری، سس فرانسوی یا هزار جزیره یک‌سوم لیوان، عسل یک‌سوم لیوان، پودر سیر نصف قاشق غذاخوری.
مرینیت به سبک ایرانی
ماست موسیر یک لیوان، سس قرمز یک‌سوم لیوان، فلفل قرمز 2قاشق چای‌خوری، روغن زیتون یک‌چهارم لیوان، زعفران نصف لیوان دم‌کرده، آبلیمو 3قاشق غذاخوری، پودر سیر یک قاشق مرباخوری، پودر موسیر یک قاشق مرباخوری، پیاز ریز شده یک لیوان.
برای مرینیت کردن گوشت را حتما بعد از شستن خشک کنید و نازک اسلایس کنید و اگر می‌توانید با خلال دندان سوراخ‌سوراخ کنید که مواد کاملا داخل گوشت نفوذ کنند. حتی می‌شود با سوزن کامل از این طرف تا آن طرف یک تکه گوشت را سوراخ کرد. کلا سعی کنید تعداد سوراخ‌ها را زیاد و ریز کنید تا بهتر گوشت طعمدار شود و از طرفی حفره‌ها هم معلوم نشوند.
توجه داشته باشید زنجبیل، کیوی، پاپایا و آناناس باعث نرم شدن گوشت می‌شوند ولی نباید بیش از 2ساعت روی گوشت باقی بمانند چون گوشت را له می‌کنند.
نمک و سرکه و آبلیمو و سایر مواد اسیدی فقط باید 2ساعت روی گوشت باشند وگرنه گوشت را سفت می‌کنند. پیشنهاد می‌کنیم همه مواد را بریزید روی گوشت و 22ساعت بگذارید توی یخچال و بعد دو ساعت آخر این مواد را بهش اضافه کنید.
بهتر است مواد را بریزید توی پلاستیک زیپلاس و ببندیدش و خوب گوشت را بکوبید و بعد هم بگذاریدش داخل ظرف چفت شده و توی یخچال.
 نکات
1- مقادیر بالا برای نیم کیلو گوشت عنوان شده است.
2- می‌توانید به همه دستورات بالا 2عدد سیر و 2عدد پیاز رنده شده هم اضافه کنید.
3- حتما در صورت تمایل به استفاده از آب گوشت در غذا آن را ابتدا جوشانده و بعد مصرف کنید.
4- به‌هیچ‌وجه گوشت را در ظرف فلزی مزه‌دار نکنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/631052/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ جدید و دلی سهیل مهرزادگان به نام «باهام بد تا کرد»

تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی

لحظه نجات راننده گرفتار در خودرو ‌در حال سوختن

بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی

رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید

فرآیند تولید دیگ و ماهیتابه با قوطی فلزی نوشابه توسط کارگران پاکستانی

زیبایی پارک هینویاما در ژاپن

یک غذای فوری با نان تست

پیش بینی آلزایمر 12 سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم

افزایش ماندگاری رنگ مو با 12 ترفند کاربردی

شرط ژاوی مشخص شد

سرمربی ازبکستان: ایران یکی از بهترینهای جهان

بحران در کاتالان

واکنش طنز نشریه بارسایی به ماندن ژاوی

مهدوی به عنوان مربی در تیم شهداب ماند

رقابت ساره جوانمردی با ستارگان مطرح پاراتیراندازی جهان

نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود

شادترین روز اورتون در یک دهه!

امروز، روزِ یوهان کرویف است

گران‌ترین بازیکن تاریخ انگلیس خانه نشین شد

من دوست ندارم در راه کار خیر بمیرم

پاسخ به کنجکاوی‌ها پیرامون «مست عشق»

حمله زردنویسان به زندگی خصوصی هنرمندان

جشن تولد غریبانه بازیگر محبوب طنز آثار صداوسیما

خبرهایی از چهره ها؛ از مدیری تا ده نمکی

نمایش 2 فیلم برای جامعه ورزش پهلوانی از شبکه‌های مختلف تلویزیونی

خواستگاری کاظم نوربخش بازیگر معروف «نون خ» از تیفانی دختر ترامپ که وایرال شد!

مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند

نماهنگ «نحن المقاومون» با صدای ابوذر روحی منتشر شد

جزئیاتی تکان دهنده از قتل یک جوان توسط 4 برادر

تکنیک حیرت‌انگیز یک عنکبوت برای شکار یک مورچه بزرگ در حال حرکت!

گوناگون/ ماجرای طعم شیرین آخرین دعای کمیل شهید زین الدین

کل کل اتوبوس مسافربری و یک پژو که منجر به تصادفی شدید شد!

پناهگاه فیل ها در کنیا

روش تهیه خمیر پیتزای رستورانی

ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد

تشکیل یک استان جدید تصویب شد

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر

خواهش لاپورتا از ژاوی؛ مربی بزرگ نیست، بمان!

فیلیپین نخستین حریف دختران والیبالیست در آسیا

تیم رویایی 4 نفره لامین یامال ستاره جوان بارسلونا

حضور در بازی‌های 2024 چقدر هزینه دارد؟

14 گل رونالدینیو که جهان را شوکه کرد

دریبل دیدنی «امباپه» در بازی شب گذشته مقابل لوریان

10 گل شگفت انگیز آرسنال توسط تیری آنری

درخواست ژاوی از ستاره بارسا

لیورپول با این کاپیتان به جایی نمی‌رسد

ستاره ناکام رئال در ترکیب اصلی