روش تهیه «لبی کباب»؛ غذای عروسی مازندرانیها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / این غذا غذای سنتی مازندرانه و توی عروسیها سرو میکنند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست میکنند.
مواد لازم
5 عدد آلو بخارا
8 عدد آلوچه برغانی
8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری رب نارنج
6 حبه سیر
1 کیلو گوشت ران گوسفند
نمک و فلفل (به میزان لازم)
دستور تهیه
گوشت رو به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد کرده و هر حبه سیر رو داخل این شکافها میکنیم.
توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه کرده و کمی روی اون، طلایی بشه، سرخ میکنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب میریزیم.
در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه میکنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه.
بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه میکنیم و شعله رو کم کرده و میذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره!
-
يکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲:۰۸
-
۲۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/631049/