آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه لوبیا پلو خانه داري

طرز تهیه لوبیا پلو
  بزرگنمايي:

آریا بانو - لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. لوبیا پلو را به سلیقه خود می توانید به همراه گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر لوبیا سبز 3 پیمانه برنج 4 پیمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 2 عدد نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی زردچوبه و روغن به اندازه کافی طرز تهیه لوبیا پلو مرحله اول برای تهیه لوبیا پلوی خوشمزه و مجلسی ابتدا لوبیا سبزها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه لوبیا ها را خرد می کنیم و کنارقرار می دهیم. مرحله دوم در این مرحله پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس تابه ای بزرگ را روی حرارت کم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود. مرحله سوم بعد پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و سیر را نیز می افزاییم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا کمی عسلی شوند.در ادامه گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. مرحله چهارم پس از عسلی شدن پیاز و سیر گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم.حالا مایه را خوب مخلوط می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله همین طور تفت می دهیم تا آب گوشت و گوجه فرنگی ها کاملا تبخیر شود و بعد لوبیاهای خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود.در شیرجوش کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. مرحله ششم سپس رب گوجه فرنگی را داخل شیرجوش می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود و بعد از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. مرحله هفتم سپس خوب مواد را تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا لوبیا پلو سرد و خنک شود. سپس در یک قابلمه مناسب تا نصف آن آب می ریزیم و مقدار کمی نمک به آن اضافه می کنیم. مرحله هشتم در صورت تمایل می توانید کمی زردچوبه نیز داخل آب بریزید تا رنگ پلو زرد شود و در پایان پخت لوبیا پلو خوش رنگ تری داشته باشید. درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. مرحله نهم در این مرحله برنج را به خوبی می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را داخل قابله می ریزیم و صبر می کنیم تا حدودا 6 الی 7 دقیقه بعد یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم. مرحله دهم اگر اطراف برنج کاملا نرم و وسط آن سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن برنج است.برنج را آبکش می کنیم و در کف قابلمه مورد نظر برای پخت لوبیا پلو روغن می ریزیم و اگر تمایل داشتید نان یا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم. مرحله یازدهم سپس حلقه حلقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم تا ته دیگ نیز داشته باشیم.1 الی 2 کفگیر از برنج را کف قابلمه می ریزیم و کمی از مایه لوبیا پلو روی آن می ریزیم و مجددا کمی برنج می ریزیم و روی آن مقداری مایه لوبیا می ریزیم. مرحله دوازدهم همین طور لایه لایه برنج و مایه لوبیا را می ریزیم تا مایه لوبیا و برنج تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و روی شعله قرار می دهیم.اول حرارت را به مدت 3 الی 5 دقیقه زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا لوبیا پلو به مرور زمان پخته شود. مرحله سیزدهم پس از پخت کامل لوبیا پلو،با کفگیر آرام برنج و مایه لوبیا را داخل خود قابلمه زیر و رو می کنیم تا کاملا مایه با پلو مخلوط شود و بعد کمی روغن روی غذا می ریزیم و لوبیا پلو را در دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید. نکات طرز تهیه لوبیا پلو طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت اگر مایلید این غذای خوشمزه را بدون گوشت درست کنید کافیست گوشت و مراحل پخت آنرا از دستور حذف کنید. توصیه می شود اگر غذا را برای گیاهخواران تهیه می کنید قارچ را جایگزین گوشت کنید تا لوبیا پلو خوشمزه تری داشته باشید.

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. لوبیا پلو را به سلیقه خود می توانید به همراه گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
لوبیا سبز3 پیمانه
برنج4 پیمانه
گوشت چرخ کرده300 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
پیاز1 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی
طرز تهیه لوبیا پلو
مرحله اول
برای تهیه لوبیا پلوی خوشمزه و مجلسی ابتدا لوبیا سبزها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه لوبیا ها را خرد می کنیم و کنارقرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس تابه ای بزرگ را روی حرارت کم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود.
مرحله سوم
بعد پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و سیر را نیز می افزاییم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا کمی عسلی شوند.در ادامه گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
پس از عسلی شدن پیاز و سیر گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم.حالا مایه را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله همین طور تفت می دهیم تا آب گوشت و گوجه فرنگی ها کاملا تبخیر شود و بعد لوبیاهای خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شود.در شیرجوش کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله ششم
سپس رب گوجه فرنگی را داخل شیرجوش می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود و بعد از روی حرارت شیرجوش را بر می داریم و رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
سپس خوب مواد را تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا لوبیا پلو سرد و خنک شود. سپس در یک قابلمه مناسب تا نصف آن آب می ریزیم و مقدار کمی نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
در صورت تمایل می توانید کمی زردچوبه نیز داخل آب بریزید تا رنگ پلو زرد شود و در پایان پخت لوبیا پلو خوش رنگ تری داشته باشید. درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید.
مرحله نهم
در این مرحله برنج را به خوبی می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود برنج را داخل قابله می ریزیم و صبر می کنیم تا حدودا 6 الی 7 دقیقه بعد یک دانه از برنج را لای دندان تست می کنیم.
مرحله دهم
اگر اطراف برنج کاملا نرم و وسط آن سفت بود بهترین زمان برای آبکش کردن برنج است.برنج را آبکش می کنیم و در کف قابلمه مورد نظر برای پخت لوبیا پلو روغن می ریزیم و اگر تمایل داشتید نان یا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم.
مرحله یازدهم
سپس حلقه حلقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم تا ته دیگ نیز داشته باشیم.1 الی 2 کفگیر از برنج را کف قابلمه می ریزیم و کمی از مایه لوبیا پلو روی آن می ریزیم و مجددا کمی برنج می ریزیم و روی آن مقداری مایه لوبیا می ریزیم.
مرحله دوازدهم
همین طور لایه لایه برنج و مایه لوبیا را می ریزیم تا مایه لوبیا و برنج تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و روی شعله قرار می دهیم.اول حرارت را به مدت 3 الی 5 دقیقه زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا لوبیا پلو به مرور زمان پخته شود.
مرحله سیزدهم
پس از پخت کامل لوبیا پلو،با کفگیر آرام برنج و مایه لوبیا را داخل خود قابلمه زیر و رو می کنیم تا کاملا مایه با پلو مخلوط شود و بعد کمی روغن روی غذا می ریزیم و لوبیا پلو را در دیس می کشیم و با سالاد شیرازی نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه لوبیا پلو
طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت
اگر مایلید این غذای خوشمزه را بدون گوشت درست کنید کافیست گوشت و مراحل پخت آنرا از دستور حذف کنید. توصیه می شود اگر غذا را برای گیاهخواران تهیه می کنید قارچ را جایگزین گوشت کنید تا لوبیا پلو خوشمزه تری داشته باشید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/630808/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود