آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه گراتن کدو سبز خانه داري

طرز تهیه گراتن کدو سبز
  بزرگنمايي:

آریا بانو - گراتن کدو سبز یک پیش غذای سالم، کم کربوهیدرات و فاقد گلوتن است. این ویژگی ‌ها آن را تبدیل به غذایی مناسب برای همه می ‌کند. این پیش غذا با موادی ساده و در مدت زمان بسیار کمی آماده می ‌شود و یکی از رکن های اصلی گراتن هم پنیر رنده شده است. از جمله پیش غذاهایی است که به افراد دارای رژیم غذایی توصیه می‌ شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم گراتن کدو سبز کدو سبز 3 عدد شیر 1 لیوان آرد سفید 1 قاشق غذا خوری پنیر ورقه ای گودا چند ورق نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم سینه مرغ 1 عدد پودر آویشن 1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری طرز تهیه گراتن کدو سبز مرحله اول برای تهیه گراتن خوشمزه با کدو سبز در ابتدای کار، برای تهیه این گراتن خوشمزه، ابتدا باید مرغ را بپزیم. پس مرغ را به تکه های ریز خورد کرده و همراه فلفل دلمه ای خرد شده، مقداری سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و کمی روغن داخل ماهیتابه می ریزیم. مرحله دوم سپس روی حرارت قرار می دهیم و تمام مواد را با هم تفت می‌ دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند. بعد در ماهیتابه را می ‌گذاریم و اجازه می ‌دهیم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. احتیاجی به اضافه کردن آب نیست، چون مرغ ریز خورد شده و زود می ‌پزد. مرحله سوم کدو ها را شسته و باریک برش می‌ زنیم. در این دستور گراتن کدو را دقیقا مانند لازانیای معمولی می پزیم. فقط برش های باریک به ضخامت نیم سانت را با ورقه های لازانیا جایگزین می کنیم، ولی چون 95 درصد کدو سبز آب است، مرحله چهارم باید حتما قبل از استفاده در این گراتن به نحوی آن را بپزیم و گرنه آب می ‌اندازد و غذا را خراب می‌ کند. برای پختن کدو روش های مختلفی وجود دارد، که آسان ‌ترین آن سرخ کردن است. شاید خیلی رژیمی و جذاب نباشد. مرحله پنجم در این مرحله هر چند کدو به اندازه بادمجان به خودش روغن نمی‌ گیرد و خیلی کمتر روغن جذب می ‌کند، ولی اگر همان هم به نظر زیاد باشد، کدو سبزها را بدون روغن در یک ماهیتابه کاملاً نچسب یا روی تابه گریل می پزیم. مرحله ششم یا روش دیگر این که بعد از برش زدن کدو ها آنها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می‌ چینیم و با یک برس کم روی سطح آنها روغن زیتون می‌ مالیم. کف ظرف فر را چرب می ‌کنیم. کدو ها را به نمک و فلفل و ادویه دلخواه آغشته می ‌کنیم و در ظرف می ‌چینیم. مرحله هفتم برای سس بشامل، آرد را در قابلمه کوچک می ‌ریزیم و شیر را به آن اضافه می‌ کنیم و روی حرارت ملایم هم می ‌زنیم تا غلظت آن مانند فرنی شود. از روی حرارت بر می‌ داریم و نمک و فلفل به آن اضافه می‌ کنیم. سس به دست آمده را روی کدو ها می ‌ریزیم. مرحله هشتم سپس روی سس را با پنیر گودا می ‌پوشانیم و به دلخواه چند برش فلفل دلمه ای روی پنیر می ‌چینیم و در فر از قبل گرم شده و با دمای 220 درجه قرار می ‌دهیم تا پخته شود. زمان پخت، بستگی به ضخامت برش ها دارد. مرحله نهم بعد از چند دقیقه کنترل می ‌کنیم، در صورت نیاز برش ‌ها را بر می گردانیم تا زمانی که طلایی و کمی خشک شود و بپزد، می گذاریم در فر باقی بماند. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم. اگر داخل گراتن دوست نداشتیم که گوشت مرغ باشد، مرحله دهم به جای آن از ترکیب قارچ و اسفناج و سیر و پنیر استفاده می‌ کنیم که خیلی هم هیجان انگیز است. نکته بعدی این که همیشه برای برش زدن این غذاها بعد از بیرون آوردن از فر اجازه می ‌دهیم حداقل یک ربع بماند و کمی خنک شود و بعد آنها را برش می ‌زنیم. مرحله یازدهم در این مرحله به این ترتیب برش ها خیلی تمیزتر از کار در می آید و پنیر فرصت سفت شدن و چسباندن لایه ها را پیدا می‌ کند. برای روی گراتن هم از پنیر ورقه ای گودا استفاده می ‌کنیم و به همین خاطر رنگ آن کمی زرد می ‌شود.

گراتن کدو سبز یک پیش غذای سالم، کم کربوهیدرات و فاقد گلوتن است. این ویژگی ‌ها آن را تبدیل به غذایی مناسب برای همه می ‌کند. این پیش غذا با موادی ساده و در مدت زمان بسیار کمی آماده می ‌شود و یکی از رکن های اصلی گراتن هم پنیر رنده شده است. از جمله پیش غذاهایی است که به افراد دارای رژیم غذایی توصیه می‌ شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن کدو سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم گراتن کدو سبز
کدو سبز3 عدد
شیر1 لیوان
آرد سفید1 قاشق غذا خوری
پنیر ورقه ای گوداچند ورق
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
سینه مرغ1 عدد
پودر آویشن1 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا1 قاشق چای خوری
طرز تهیه گراتن کدو سبز
مرحله اول
برای تهیه گراتن خوشمزه با کدو سبز در ابتدای کار، برای تهیه این گراتن خوشمزه، ابتدا باید مرغ را بپزیم. پس مرغ را به تکه های ریز خورد کرده و همراه فلفل دلمه ای خرد شده، مقداری سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و کمی روغن داخل ماهیتابه می ریزیم.
مرحله دوم
سپس روی حرارت قرار می دهیم و تمام مواد را با هم تفت می‌ دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند. بعد در ماهیتابه را می ‌گذاریم و اجازه می ‌دهیم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. احتیاجی به اضافه کردن آب نیست، چون مرغ ریز خورد شده و زود می ‌پزد.
مرحله سوم
کدو ها را شسته و باریک برش می‌ زنیم. در این دستور گراتن کدو را دقیقا مانند لازانیای معمولی می پزیم. فقط برش های باریک به ضخامت نیم سانت را با ورقه های لازانیا جایگزین می کنیم، ولی چون 95 درصد کدو سبز آب است،
مرحله چهارم
باید حتما قبل از استفاده در این گراتن به نحوی آن را بپزیم و گرنه آب می ‌اندازد و غذا را خراب می‌ کند. برای پختن کدو روش های مختلفی وجود دارد، که آسان ‌ترین آن سرخ کردن است. شاید خیلی رژیمی و جذاب نباشد.
مرحله پنجم
در این مرحله هر چند کدو به اندازه بادمجان به خودش روغن نمی‌ گیرد و خیلی کمتر روغن جذب می ‌کند، ولی اگر همان هم به نظر زیاد باشد، کدو سبزها را بدون روغن در یک ماهیتابه کاملاً نچسب یا روی تابه گریل می پزیم.
مرحله ششم
یا روش دیگر این که بعد از برش زدن کدو ها آنها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می‌ چینیم و با یک برس کم روی سطح آنها روغن زیتون می‌ مالیم. کف ظرف فر را چرب می ‌کنیم. کدو ها را به نمک و فلفل و ادویه دلخواه آغشته می ‌کنیم و در ظرف می ‌چینیم.
مرحله هفتم
برای سس بشامل، آرد را در قابلمه کوچک می ‌ریزیم و شیر را به آن اضافه می‌ کنیم و روی حرارت ملایم هم می ‌زنیم تا غلظت آن مانند فرنی شود. از روی حرارت بر می‌ داریم و نمک و فلفل به آن اضافه می‌ کنیم. سس به دست آمده را روی کدو ها می ‌ریزیم.
مرحله هشتم
سپس روی سس را با پنیر گودا می ‌پوشانیم و به دلخواه چند برش فلفل دلمه ای روی پنیر می ‌چینیم و در فر از قبل گرم شده و با دمای 220 درجه قرار می ‌دهیم تا پخته شود. زمان پخت، بستگی به ضخامت برش ها دارد.
مرحله نهم
بعد از چند دقیقه کنترل می ‌کنیم، در صورت نیاز برش ‌ها را بر می گردانیم تا زمانی که طلایی و کمی خشک شود و بپزد، می گذاریم در فر باقی بماند. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم. اگر داخل گراتن دوست نداشتیم که گوشت مرغ باشد،
مرحله دهم
به جای آن از ترکیب قارچ و اسفناج و سیر و پنیر استفاده می‌ کنیم که خیلی هم هیجان انگیز است. نکته بعدی این که همیشه برای برش زدن این غذاها بعد از بیرون آوردن از فر اجازه می ‌دهیم حداقل یک ربع بماند و کمی خنک شود و بعد آنها را برش می ‌زنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله به این ترتیب برش ها خیلی تمیزتر از کار در می آید و پنیر فرصت سفت شدن و چسباندن لایه ها را پیدا می‌ کند. برای روی گراتن هم از پنیر ورقه ای گودا استفاده می ‌کنیم و به همین خاطر رنگ آن کمی زرد می ‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/630323/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف اتفاقی استخوان بزرگترین موجود دریایی که 202 میلیون سال قبل وجود داشت/ ویدئو

آهنگ «سلام عزیزم» با صدای مسیح و آرش ای پی

تکلیف تعطیلی پنجشنبه‌ها چه زمانی مشخص می‌شود؟

این نوشیدنی خوشمزه و اقتصادی رو از دست نده

سس قارچ ویژه برای سیب زمینی سرخ شده

کمبود این ویتامین‌ها مساوی است با سردردهای مکرر

ترفندهای تمیزکاری خانگی

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

«تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»

خاص‌ترین خوش و بش هفته در دربی کوچک

گل اول استقلال به شمس‌آذر توسط مهرداد محمدی

گل اول نساجی از روی نقطه پنالتی توسط باقری

اعتراف پوچتینو به عادت عجیب؛ خرافاتی نیستم

آلوز صدر جدول پاسورها را برای جلالی آب و جارو کند!

حضور پر رنگ نکونام روی سکوها

تراکتور، حسرت پیروزی در 1403

عباس‌زاده گره نساجی مقابل تراکتور را باز کرد

بدشانسی و فرصت‌سوزی مدافع استقلال!

رئال رونمایی می‌کند؛ قله فناوری برای چمن مخملی

سه مربی تیم ملی در ورزشگاه وطنی و آزادی

گزارش زنده؛ استقلال 1-0 شمس‌آذر قزوین

خاطره تلخ ملیکا شریفی‌نیا از تصادفش

دلیل ازدواج نکردن امیر آقایی

موزیک ویدئوی «با تو» با صدای ماکان بند

انتخاب رشته‌ آزمون دوره دکتری از اول اردیبهشت آغاز می‌شود

جنگل حرا خلیج نایبند عسلویه

نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان

شخصی که تناقص رفتاری دارد باید درمان شود

تراکتور و نساجی به یاد نادر دست نشان

سهرابیان از لیست استقلال خط خورد

شمس‌آذر با یک تغییر در اندیشه توقف استقلال

کری ستاره سیتی؛ چهارمین قهرمانی متوالی را می‌خواهیم

ساکت الهامی در مرز انفجار در ورزشگاه وطنی

نصرتی در دومین تجربه سرمربیگری تراکتور

آذرپیرا پنجمین سهمیه کشتی آزاد را گرفت

غیبت مربی رونالدو به دلیل عمل جراحی

مسی‌ها آماده شکست فولاد در هفته بیست و چهارم

گواردیولا: سرافکنده نیستیم، فوتبال باخت دارد

مسعود شجاعی یک ستاره غیرمنتظره در تیمش دارد

ترکیب ابتدایی فولاد برای تقابل با مس رفسنجان

تراکتور در وطنی هم تنها نیست

تصاویر باورنکردنی؛ کینگ اریک روی صحنه می‌خواند!‏

وقتی مثل عمه جونت به آشپزی علاقه نداری!

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

دف نوازی زیبا و شنیدنی در برنامه «معرکه»

آتش سوزی در پایتخت اندونزی 7 کشته برجای گذاشت

طرز تهیه دسر چوکو لاوا

با این معجون شگفت انگیز 10 سال بیشتر عمر کنید

محبت کردنشون خیلی جالبه

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!