پاستا پنه مخصوص با سس گوشت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فوت و فن / این غذای ایتالیایی را تقریبا همه دوست دارند. پنه را با مرغ و خامه هم درست میکنند. اما در اینجا آن را با سس گوشت به شما آموزش میدهیم.
تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
مواد لازم
225 گرم پنه (ماکارونی لوله ای که برش های مورب دارد)
450 گرم گوشت چرخکرده
نصف پیمانه پیاز خرد شده
400 گرم کنسرو گوجه فرنگی
85 گرم رب گوجه فرنگی
¼ پیمانه آب گوجه فرنگی
نصف قاشق چایخوری شکر
نصف قاشق چایخوری آویشن
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ پیمانه زیتون خرد شده
نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
طرز تهیه
1- پاستا را داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را داخل قابلمه برگردانید و گرم نگه دارید.
2- در این فاصله، در یک تابه بزرگ، گوشت چرخکرده و پیاز را با هم تفت دهید تا طلایی و برشته شود. چربی آن را بگیرید. در مخلوط کن یا غذاساز، کنسرو و رب گوجه فرنگی، شکر، آویشن و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
3- مخلوط گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بجوشد. در قابلمه را بگذارید تا 10 دقیقه روی حرارت بماند. سپس زیتون ها را به پاستا اضافه کنید.
4- پس اینکه غذا را داخل بشقاب کشیدید، پنیر را روی آنها بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 339
چربی: 11 گرم
کلسترول: 59 میلی گرم
کربوهیدرات: 33 گرم
فیبر: 3 گرم
پروتئین: 24 گرم
سدیم: 349 میلی گرم
-
پنجشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۷:۳۰
-
۱۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/629683/