پیتزا سالمون و میگو؛ پیشنهادی ویژه برای طرفداران غذاهای دریایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم طرز تهیه پیتزا سالمون و میگو را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد اولیه
1 عدد خمیر پیتزا
25 گرم فیله سالمون دودی
20 گرم اسفناج
2 حبه سیر
75 گرم میگو
7 گرم پنیر پارمسان
7 گرم زیتون سیاه
20 گرم پنیرچدار
40 گرم پنیر موزارلا
0٫25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
20 میلی لیتر روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستورپخت:
اسفناج را متوسط خرد کنید. پنیر چدار را رنده کنید. زیتون سیاه را حلقهای خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. در غذا ساز، روغن زیتون، برگ اسفناج، سیر رنده شده، نمک و فلفل و پنیر پارمسان بریزید و کاملاً میکس کنید تا سس یکدست شود. میگوها را به مقداری از سس آغشته کنید. باقیمانده سس راروی نان بمالید. زیتون، میگو و پنیر موزارلا رنده شده را به پیترا اضافه کنید. فیله ماهی سالمون، پنیر چدار و مقداری اورگانو به پیتزا اضافه کنید و آنرا در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را از فر خارج کنید.
-
پنجشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۰:۱۶
-
۱۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/629677/