بزرگنمايي:
آریا بانو - سیب زمینی از جمله خوراکیهای سالم و خوشمزه است است که با آن میتوان غذاهایی متنوع طبخ کرد و به عنوان وعده اصلی و حتی میانوعده میل نمود. سیب زمینی علاوه بر طعم لذیذ و خوشمزهای که دارد، خواص بی نظیری دارد و به مقدار زیادی دارای پروتئین و کربوهیدرات بوده که برای بدن مفید است. سیب زمینی تنوری یک غذای بسیار سریع و آسان است که در مدت زمان کوتاهی تهیه میشود و مزیت آن نسبت به سیب زمینی سرخ کرده این است که کالری کمتری دارد.
بنابراین برای افرادی که رژیم غذایی دارند، این نوع سیب زمینی یک غذای مناسب و خوشطعم است که به راحتی میتوانند این غذا را در منزل خود تهیه کنند. در این مطلب از انگیزه، قرار است طرز تهیه سیب زمینی تنوری به 3 روش را برای شما عزیزان شرح دهیم. با ما همراه باشید.
1. طرز تهیه
سیب زمینی تنوری بدون فر
دقت داشته باشید که زمان لازم برای آماده سازی
سیب زمینی تنوری بدون فر حدود 30 دقیقه است.
مواد لازم
مواد اولیه | مقدار |
سیب زمینی پوست کنده شده | 450 گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
آب | 1 فنجان |
کره تکه شده | 85 گرم |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | 3/4 قاشق غذاخوری |
دستور پخت
سیب زمینی تنوری بدون فر
در ابتدا،
سیب زمینی های
پوست کنده را بشویید، به ورقههای نازک برش بزنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. یک قابلمه مناسب برای
سیب زمینی ها در نظر بگیرید. پیشنهاد ما به شما این است که از قابلمه تفلون استفاده کنید. مقداری
روغن در کف قابله خود ریخته و
سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله، مقداری نمک و فلفل روی
سیب زمینی ها بریزید، و روی آن مقداری آب بریزید. روی هر قطعه از
سیب زمینی خود، تکهای کره بگذارید. یک کاغذ روغنی تدارک ببینید و دقیقا به اندازه کف قابلمه، کاغذ روغنی خود را برش بزنید. حالا باید این کاغذ روغنی را روی
سیب زمینی های خود در قابلمه بگذارید. در ابتدا، شعله گاز را زیاد کنید تا آب
سیب زمینی ها بیشتر تبخیر شود، بعد از آن، شعله را کم کرده و صبر کنید تا
سیب زمینی ها کاملا برشته شوند. در انتها جعفری خرد شده به اندازه 3 قاشق غذاخوری روی
سیب زمینی تنوری بریزید و نوش جان فرمایید.
2. طرز تهیه
سیب زمینی تنوری در فر با فویل
مواد لازم
مواد اولیه | مقدار |
سیب زمینی | 6 عدد |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور پخت
سیب زمینی تنوری در فر
برای تهیه
سیب زمینی تنوری در فر،
سیب زمینی ها را به خوبی بشویید. احتیاجی نیست که
پوست آنها کنده شود. با استفاده از
روغن زیتون مقداری
سیب زمینی ها را چرب کنید، روی آن ها به میزان لازم نمک و فلفل بریزید. دقت داشته باشید که باید چند سوراخ روی
سیب زمینی ها برای خروج بخار از
سیب زمینی بزنید. سپس فر را روی درجه 225 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید گرم شود. کف فر یک فول قرار دهید،
سیب زمینی ها را روی فویل در فر بچینید و بگذارید به مدت یک
ساعت درون فر قرار داشته باشند تا کاملا تنوری شوند. هر 20 دقیقه یکبار،
سیب زمینی را با یک چنگال تست کنید تا مطمئن شوید که کالا پخته و نرم شدهاند. وقتی که
سیب زمینی ها تنوری شدند، آنها را از فر خارج کنید و تا داغ هستند، یک برش وسط آن ها بزنید و نوش جان کنید. میتوانید
سیب زمینی تنوری را با خامه ترش، کره، نمک و فلفل، کلم بروکلی و هر نوع سبزیجات دلخواه نوش جان کنید.
3.
سیب زمینی تنوری با سس
مواد لازم
مواد اولیه | مقدار |
سیب زمینی | 2 عدد متوسط |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 3 ورق |
دارچین و آویشن | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
کره | 20 گرم |
پودر سیر | یک قاشق چایخوری |
دستور پخت
سیب زمینی تنوری با سس
برای شروع کار
سیب زمینی ها در فویل چیده و در فر قرار دهید تا بپزد. ( البته می توانید
سیب زمینی ها را آب پز کنید) . بعد از اینکه
سیب زمینی ها پخته شدند،
پوست آن ها را گرفته و برش دهید. مقداری پودر سیر و پنیر پیتزا روی
سیب زمینی ها ریخته و دوباره در فر یا مایکروفر قرار دهید تا پنیر
سیب زمینی ها آب شود. برای تهیه سس
سیب زمینی تنوری، سس مایونز را با دارچین، آویشن، نمک و فلفل ترکیب کرده و روی
سیب زمینی ها بریزید و نوش جان کنید. انتخاب نوع سس برای
سیب زمینی تنوری به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. در صورت دلخواه، میتوانید برای سرو این غذا از سس کچاپ یا خردل هم استفاده کنید.
اما ما در این مطلب قصد داریم یک سس خوشطعم و فوقالعاده لذیذ که در اکثر رستورانها استفاده میشود، به شما آموزش بدهیم که
سیب زمینی تنوری خود را با این سس سرو کنید.
سس استریپس
مواد لازم
مواد اولیه | مقدار |
ماست | نصف پیمانه |
سس مایونز | نصف پیمانه |
خامه | نصف پیمانه |
سیر خرد شده | 2 حبه |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
ماست، خامه و سس را به مقدار گفته شده، با هم مخلوط کنید. سپس 2 حبه سیر را به آن اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل به ترکیب خود اضافه کنید. و در نهایت، 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را روی ترکیب سس خود بریزید. به مدت 1
ساعت در یخچال بگذارید تا سس شما کاملا آماده شود. وقتی سس شما آماده شد با
سیب زمینی تنوری میل کنید.
سخنی با خوانندگان
اگر از جمله افرادی هستید که
سیب زمینی به عنوان یک خوراکی
سالم در وعده غذایی روزانه شما جای دارد،
سیب زمینی تنوری را حتما در
منزل خود تهیه کنید. روش دستور این نوع
سیب زمینی در فر، بدون فر و همچنین با یک سس ویژه به شما آموزش داده شد. شما همراهان عزیز مجله انگیزه این غذا را به چه صورت طبخ میکنید؟ راهکارها و دستورات غذایی خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید. همچنین اگر علاقمند به انواع غذا با
سیب زمینی هستید، میتوانید طرز تهیه 10 نوع غذا با
سیب زمینی را در انگیزه بخوانید.