طرز تهیه کشک بادمجان؛ راحت و سریع
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعدههای غذاییمان را گیاهی درست کنیم.
مواد لازم برای کشک بادمجان:
بادمجان: 8 عدد
کشک: 6 قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 2 عدد
سیر: 8 حبه
نعناع خشک: 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت کشک بادمجان:
1. بادمجانهای سرخشده را با گوشتکوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویهها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
2. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام 1 قاشق کنار بگذارید.
-
پنجشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹:۴۴
-
۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/624330/