آریا بانو

آخرين مطالب

نکات طلایی برای حل اختلافات زوجین گوناگون

نکات طلایی برای حل اختلافات زوجین
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / یک مشاور خانواده در خصوص اختلافات زناشویی اظهار داشت: برخی از زوجین موفقیت در حل اختلافات را متقاعد کردن طرف مقابل و مقصر جلوه دادن همسر خود می‌دانند و یا معتقدند با گذشت زمان مسائل خود به خود حل می‌شود در حالی که اگر اختلافات به درستی حل نشود می‌تواند زندگی زناشویی را دچار بحران‌های جدی کند.
وی تصریح کرد: حل اختلافات زناشویی قواعد و اصولی دارد به طور نمونه زمان و مکان مناسبی را برای صحبت درباره اختلافات در نظر بگیرید توجه داشته باشید هنگامی که خسته، گرسنه یا عصبانی هستید زمان مناسبی برای گفتگو و حل مشکل نیست.
عرب زاده با بیان اینکه در محیط‌های پر سر و صدا و یا در حضور دیگران و فرزندان نباید در مورد اختلافات صحبت کرد، افزود: در جریان صحبت احساس منفی خود را بیان کنید، گاهی اوقات زوجین هنگام اختلاف و مشکل به جای بیان ناراحتی و خشم خود، آن احساس را به نمایش می‌گذارند. مثلاً اخم می‌کنند، حرف نمی‌زنند، داد و فریاد می‌کنند.
این روانشناس ادامه داد: به جای نمایش احساسات با رفتار‌های ناسنجیده با کلمات مناسب احساس خود را بیان کنید. با بیان احساسات خود، زمینه مناسبی را برای حل مشکلی که چنین احساساتی را در شما به وجود آورده است، فراهم می‌کنید. البته مراقب کلام خود باشید.
عرب زاده گفت: تحقیر، توهین، تهدید، سرزنش و پرخاشگری نکنید. اگر صدایتان بلندتر شده یا تند و با پرخاشگری صحبت می‌کنید کمی مکث کنید، نفس عمیق بکشید تا آرام شوید و سپس به صحبت خود ادامه دهید. همچنین اختلافات گذشته را به میان نکشید چراکه آنچه در شرایط معمول مانع از حل اختلاف می‌شود آن است که معمولاً پس از بروز یک اختلاف، زوجین مشکلات قبلی و قدیمی را هم به میان می‌آورند.
وی ادامه داد: سعی کنید هر دفعه درباره یک موضوع بحث کنید و تنها روی آن موضوع تمرکز داشته باشید. مسئله‌ای که بر سر آن اختلاف نظر دارید را دقیقاً مشخص کنید مشکل اصلی را پیدا کنید و دقیقاً بدانید که درباره چه موضوعی باید با همسرتان گفتگو کنید و اختلاف اصلی چیست.
عرب زاده با اشاره به اینکه تشریح مشکل یک نمای کلی از مسئله می‌دهد، افزود: تعریف دقیق و روشن مسئله گام مهمی برای حل آن است، به خواست‌های خود و همسرتان توجه کنید، دقت کنید هر دو چه می‌خواهید. هر دو نیاز‌ها و خواسته‌هایتان را بیان کنید. سعی کنید نظراتتان را به همسرتان تحمیل نکنید. مشکل را از زاویه دید همسرتان نیز ببینید و خواسته‌ها و نگرانی‌هایش را درباره مشکل موجود درک کنید.
وی تاکید کرد: درباره اینکه چگونه هر یک از شما در ایجاد مشکل موجود سهیم هستید، صحبت کنید در واقع بسیاری از زوجین در هنگام بحث کردن، سعی می‌کنند ثابت کنند که مقصر نیستند و حق با آنان است و علت مشکلات ایجاد شده همسرشان است و او مقصر اصلی است. دقت کنید هیچ مشکلی با متهم شناختن همسرتان حل نخواهد شد و تنها با این عمل او را در موضع دفاع قرار می‌دهید و اختلافاتتان پیچیده‌تر می‌شود.
این مشاور خانواده گفت: صادقانه سهم خود را در ایجاد و تداوم مشکل بررسی کنید و درباره آن با همسرتان صحبت کنید، این رفتار شما باعث می‌شود او نیز اشتباهات خود را در ایجاد مشکل راحت‌تر بیان کند تا بدین ترتیب اختلافات از بین برود.
عرب زاده خاطرنشان کرد: اگر هر زوج در هفته فقط 5 ساعت را صرف زندگی مشترک خود کنند، روابط بسیار بهتر خواهد داشت، توجه داشته باشید که اگر تنها 30 دقیقه از هر روزتان را به خود اختصاص دهید، لذت خوشبختی واقعی را خواهید چشید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/623757/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی

روز اول مدرسه

چطور در محل کار دچار خواب آلودگی نشویم؟

استرس روز اول مدرسه را چگونه کنترل کنیم؟

افتخارات زودگذر!

قبل از صدمه خوردن، «نه» بگویید

سر و صدا را تحمل کنید تا روانی نشوید

تیزهوشی مغز با یادگیری یک زبان دیگر

می‌توانید یک روز بدون تلفن‌ همراهتان زندگی کنید؟

تغذیه مناسب راهی برای مبارزه با استرس

حرف هایی که نباید به یک فرد افسرده بزنید

قلب شما هم صبح شنبه را دوست ندارد!

چه کسانی به موفقیت دیگران غبطه نمی خورند؟

مواظب حرف زدن خود باشید!

10 دلیلی که باعث می‌شود از شغل خود متنفر باشید

علائمی که می گویند اضطراب دارید

از کجا بفهمیم غمگین هستیم یا افسرده؟

فیلم غمگین ببینید تا آرام‌تر شوید

همراهی با فرزندان تا کجا؟

4 مشکل سلامت روانی که در بین زنان متداول‌تر است

وقتی صبرتان لبریز می‌شود چه باید بکنید

نشانه های تشخیص استرس بیش از حد چیست؟

ذهن ناخودآگاهتان را از نو برنامه‌ نویسی کنید

وسواس فکری

چرا همه آدمها به دنیا از دیدی متفاوت نگاه می‌کنند؟

کسب احترام، با این راه‌های ساده

8 نشانه که علامت استرس کاری هستند

علت حرف زدن در خواب برخی افراد چیست؟

این رفتارها جسم و روان تان را تخریب می کنند

10 نکته برای اینکه با وجود استرس راحت بخوابید

چرا شکست می‌خوریم؟

علت افسردگی زنان، در مراحل مختلف زندگی

چرا برخی از افراد از پیر شدن می‌ترسند؟

چگونه با مرگ عزیزان کنار بیاییم؟

اگر می‌خواهید آدم دل‌چسب‌تری باشید،رمان بخوانید!

با این روشها افسردگی را فراموش کنید

چطور مچ یک دروغگو را بگیرید؟

وقتی خبر ازدواج مجدد همسر سابقتان شما را به هم می‌ریزد