آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه هویج پلو خانه داري

طرز تهیه هویج پلو
  بزرگنمايي:

آریا بانو - هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید. این غذای خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود و می توانیم آنرا به سلیقه خود با طعم زعفرانی یا دارچینی درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هویج پلو در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر برنج 4 پیمانه پیاز 2 عدد سینه مرغ 2 تکه هویج 5 عدد بزرگ کره 100 گرم زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و دارچین به مقدار کافی آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه هویج پلو مرحله اول ابتدا باید گوشت مرغ را آماده کنیم، برای این منظور گوشت مرغ را داخل یک قابلمه کوچک قرار می دهیم و 2 لیوان آب به همراه 1 عدد پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ به طور کامل بپزد. مرحله دوم پس از اینکه گوشت مرغ پخت ، اجازه می دهیم کمی خنک شود سپس آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. توصیه می شود کمی از آب مرغ را هم در این مرحله صاف کنید و برای اضافه کردن به غذا کنار بگذارید. مرحله سوم در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز کاراملی شد، مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. مرحله چهارم در ادامه هویج ها را با رنده درشت رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا هویج ها هم سرخ شوند. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مواد اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. مرحله پنجم زعفران در رنگ و عطر این غذا تاثیر زیادی دارد و به همین دلیل توصیه می شود زعفران را غلیظ دم کنید و به غذا اضافه کنید. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب مرغ صاف شده اضافه می کنیم و با یگر مواد تفت می دهیم. مرحله ششم اگر می خواهید طعم هویج پلوی شما شیرین تر باشد می توانید به مقدار دلخواه شکر هم اضافه کنید. برنج را نسبت به نوع آن می خیسانیم و به همراه یک قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم تا کمی نرم شود. مرحله هفتم زمانی که اطراف دانه های برنج کاملا نرم شد و مغز برنج سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. حالا در قابلمه مورد نظرمان کمی روغن می ریزیم. ته دیگ را به سلیقه خود با سیب زمینی یا نان لواش کف قابلمه قرار می دهیم سپس مقداری از برنج می ریزیم. مرحله هشتم حالا مقداری از مخلوط هویج و مرغ روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب لایه به لایه برنج و مخلوط مرغ و هویج را داخل قابلمه می ریزیم. لایه اخر را با برنج پر می کنیم و کره را خرد می کنیم روی سطح برنج قرار می دهیم. مرحله نهم حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت هویج پلوی ما اماده است. هویج پلو را در قابلمه مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس در دیس می کشیم و با زرشک و خلال پسته تزیین می کنیم. نکات طرز تهیه هویج پلو خوشمزه تر شدن گوشت مرغ برای اینکه طعم مرغ خوشمزه تر شود، ابتدا گوشت مرغ را به همراه مقداری آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. مقدار آب نباید خیلی زیاد باشد، چون این امر باعث می شود که طعم مرغ درون آب بماند و خوشمزگی اش کمتر شود. در ادامه پس از اینکه آب به جوش آمد، کف های روی آب مرغ را با قاشق می گیریم و درو می ریزیم. در ادامه می توانیم از سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، هویج و کرفس نیز برای خوشمزه تر شدن گوشت مرغ استفاده کنیم. یکی دیگر از روش های خوشمزه تر شدن گوشت مرغ این است که می توانیم از ادویه هایی مثل دارچین برای بهتر شدن گوشت مرغ استفاده کنیم. در آخر صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود، سپس گوشت مرغ را خارج می کنیم. در این مرحله گوشت مرغ را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی کره اضافه می کنیم، سپس گوشت مرغ را درون کره تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.

هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید. این غذای خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود و می توانیم آنرا به سلیقه خود با طعم زعفرانی یا دارچینی درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هویج پلو در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
برنج4 پیمانه
پیاز2 عدد
سینه مرغ2 تکه
هویج5 عدد بزرگ
کره100 گرم
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و دارچینبه مقدار کافی
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه هویج پلو
مرحله اول
ابتدا باید گوشت مرغ را آماده کنیم، برای این منظور گوشت مرغ را داخل یک قابلمه کوچک قرار می دهیم و 2 لیوان آب به همراه 1 عدد پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ به طور کامل بپزد.
مرحله دوم
پس از اینکه گوشت مرغ پخت ، اجازه می دهیم کمی خنک شود سپس آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. توصیه می شود کمی از آب مرغ را هم در این مرحله صاف کنید و برای اضافه کردن به غذا کنار بگذارید.
مرحله سوم
در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز کاراملی شد، مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
در ادامه هویج ها را با رنده درشت رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا هویج ها هم سرخ شوند. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مواد اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
زعفران در رنگ و عطر این غذا تاثیر زیادی دارد و به همین دلیل توصیه می شود زعفران را غلیظ دم کنید و به غذا اضافه کنید. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب مرغ صاف شده اضافه می کنیم و با یگر مواد تفت می دهیم.
مرحله ششم
اگر می خواهید طعم هویج پلوی شما شیرین تر باشد می توانید به مقدار دلخواه شکر هم اضافه کنید. برنج را نسبت به نوع آن می خیسانیم و به همراه یک قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم تا کمی نرم شود.
مرحله هفتم
زمانی که اطراف دانه های برنج کاملا نرم شد و مغز برنج سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. حالا در قابلمه مورد نظرمان کمی روغن می ریزیم. ته دیگ را به سلیقه خود با سیب زمینی یا نان لواش کف قابلمه قرار می دهیم سپس مقداری از برنج می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا مقداری از مخلوط هویج و مرغ روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب لایه به لایه برنج و مخلوط مرغ و هویج را داخل قابلمه می ریزیم. لایه اخر را با برنج پر می کنیم و کره را خرد می کنیم روی سطح برنج قرار می دهیم.
مرحله نهم
حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج دم بکشد. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت هویج پلوی ما اماده است. هویج پلو را در قابلمه مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس در دیس می کشیم و با زرشک و خلال پسته تزیین می کنیم.
نکات طرز تهیه هویج پلو
خوشمزه تر شدن گوشت مرغ
برای اینکه طعم مرغ خوشمزه تر شود، ابتدا گوشت مرغ را به همراه مقداری آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. مقدار آب نباید خیلی زیاد باشد، چون این امر باعث می شود که طعم مرغ درون آب بماند و خوشمزگی اش کمتر شود.
در ادامه پس از اینکه آب به جوش آمد، کف های روی آب مرغ را با قاشق می گیریم و درو می ریزیم. در ادامه می توانیم از سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، هویج و کرفس نیز برای خوشمزه تر شدن گوشت مرغ استفاده کنیم.
یکی دیگر از روش های خوشمزه تر شدن گوشت مرغ این است که می توانیم از ادویه هایی مثل دارچین برای بهتر شدن گوشت مرغ استفاده کنیم. در آخر صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود، سپس گوشت مرغ را خارج می کنیم.
در این مرحله گوشت مرغ را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی کره اضافه می کنیم، سپس گوشت مرغ را درون کره تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/623288/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

سالگرد زادروز یوهان کرویف؛ منتخب حرکات دوران بازی نابغه هلندی

ستاره چلسی فصل را از دست داد، آرژانتین نگران کوپا!‏

ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد

به حذف رئال از لیگ قهرمانان باور دارم

شاگردان محرم آماده برای جدال با پیکان

عنایتی با پیکان جوانان مقابل تیم محرم

غیرمنتظره؛ چه بلایی بر سر صلاح آمده!

غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان

زمان بازگشت بهترین گلر دنیا مشخص شد

پیکان رکورد کاهش سن فوتبال ایران را جابجا کرد!

شوخی با سیدجواد هاشمی در فضای مجازی!

رونمایی از فصل جدید «آقای قاضی» با بازی بهزاد خلج

توضیحات جالب سیدجواد هاشمی درباره مد در ایران

آهنگ زیبای «شهر بارونی» از سیامک عباسی

تصادف زنجیره‌ای عجیب در ارومیه

سردار رادان: موضوع حجاب اصلا موضوع امنیتی نیست

آخرین وضعیت سیل در سیستان‌وبلوچستان؛ راه‌ ارتباطی 70 روستا همچنان مسدود است

"کینه خونین" کارگر قهوه‌خانه شهر ری را قربانی کرد

قلعه جزیره مونت سن میشل در فرانسه

گناهان زبان؛ بداخلاقی

دره ای زیبا در ایسلند

نحوه تنظیم آینه ها در خودروی فورد کراون

الویه مهمانی ها رو اینطوری تزئین کنید

نکاتی که خوب است در مورد قلیان کشیدن بدانید

هر دختری باید کفش سفید داشته باشد

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

اجرای موسی عصمتی میلیونی شد

مورینیو: در فوتبال یک‌بار و به‌خاطر رئال گریه کردم

آخرین تمرین پرسپولیس برای بازی حذفی

درگیری اسطوره‌های یونایتد و آرسنال بر سر برونو!

زادگاه مسعود ده نمکی کجاست؟

2 خبر خوش فوتبالی رئیس صداوسیما

هشدار هواشناسی نسبت به رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استان‌ها

آبگرفتگی خیابان‌های شهر کرمان پس از بارش شدید باران

بارندگی شدید در شهر شنژن چین

طوفان شن بنغازی لیبی را درنوردید

نجات دراماتیک راننده خودرو از میان شعله‌های آتش در آمریکا

کیک برش خورده و شیک برای جشن ها

چه زمانی اضطراب در دوران بارداری خطرناک می‌شود؟

رنگ کردن مو و ابرو با نسکافه

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

از زر و سیم جهان پاس نظر باید داشت

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد

یوفا تهدید کرد؛ احتمال محرومیت اسپانیا از یورو

خصوصی واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!

شماره یک و دو دنیا برای PSG بازی می‌کنند

مژده 500 میلیاردی وزیر در دیدار با ورزشکاران

بارسلونا به ستاره پی‌اس‌جی باخت!