آریا بانو

آخرين مطالب

در کنار نمایشگاه‌های مد و لباس، فرصت‌ بازاریابی مجازی ایجاد شود معاونت امور زنان و خانواده

در کنار نمایشگاه‌های مد و لباس، فرصت‌ بازاریابی مجازی ایجاد شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معصومه ابتکار: در کنار این نمایشگاه‌ها می‌توان فرصت‌های بازاریابی مجازی را ایجاد کرد تا دانشجویان از این طریق نیز محصولات خود را عرضه کنند.

معصومه ابتکار: در کنار این نمایشگاه‌ها می‌توان فرصت‌های بازاریابی مجازی را ایجاد کرد تا دانشجویان از این طریق نیز محصولات خود را عرضه کنند. معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه اگر برگزاری نمایشگاه‌های مد و لباس توسط دانشجویان ترویج یابد، علاوه بر اشتغال‌زایی و کمک به کسب و کار می‌تواند به بهاء دادن به هویت اقوام کشورمان نیز کمک کند، گفت: در کنار این نمایشگاه‌ها می‌توان فرصت‌های بازاریابی مجازی را ایجاد کرد تا دانشجویان از این طریق نیز محصولات خود را عرضه کنند.
معصومه ابتکار در ارتباط ویدئو کنفرانسی در آیین گشایش سومین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی که امروز (15 تیرماه) به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: از دست‌اندرکاران این برنامه که در این گرمای هوا در حال فعالیت هستند تشکر می‌کنم و امیدوارم کمترین خاموشی‌ها اعمال شود. از همکاران‌مان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که با اراده راسخ در رقم زدن کارهای تاثیرگذار در عرصه دانشگاه‌ها کمک کردند و دیگر همکاران نیز تشکر می‌کنم.
وی افزود: یکی از رویکردهای مهم دولت دوازدهم توجه به مهارت‌ها در سطح دانشگاه‌ها و مدارس بوده است؛ امروز این موضوع در دنیا بسیار مورد توجه است که چند بُعد از جمله مهارت‌های زندگی دارد. این مهارت از سال 97 به صورت دوره آموزش مربی که برای دانشگاه‌ها قابل استفاده است، در دسترس قرار گرفته است و اکنون هم مقرر شده در شبکه شاد قرار بگیرد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: این آموزش‌ها از جمله مهارت ارتباط و حل و فصل اختلاف، برای همه بسیار مفید هستند که امیدواریم دانشجویان از این موضوع بهره ببرند. همچنین یکی از کارهای خوبی که با همکاری دانشگاه‌ها در این خصوص انجام شده، آموزش مهارت‌های ارتباطی، گفت‌وگو و ارتقای تاب‌آوری در یک دوره توسط کانون‌های فرهنگی دانشجویان است.
ابتکار بیان کرد: همچنین تاکنون طرح "کمند" نتایج خوبی داشته است که هدف از اجرای این طرح این است که دانشجویان دختر فرصتی برای مهارت‌افزایی پیدا کنند و در عرصه کسب و کار تجربه به دست بیاورند تا از این طریق ایده و کسب و کار نو داشته باشند.
وی عنوان کرد: اولین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد که کارهای بسیار جالبی انجام شده بود و مشخص بود که کارها متعلق به نسل جوان هستند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در بحث پوشش هویت بسیار مهم است، افزود: برگزاری این نمایشگاه‌ها در بحث الگوسازی در زمینه مد و لباس می‌تواند بسیار مفید باشد و به زندگی اجتماعی دانشجویان و هویت کمک کند. باید هویت ملی چه در قالب لباس سنتی و چه در قالب لباس‌های اجتماعی مشخص باشد. اگر این کار ترویج داده شود، علاوه بر اشتغال‌زایی و کمک به کسب و کار می‌تواند به بهاء دادن به هویت اقوام کشورمان کمک کند.
ابتکار بیان کرد: در این زمینه حدود 500 اثر از دانشجویان دختر داریم که 242 اثر از این تعداد به نمایشگاه راه یافتند. برگزاری کارگاه‌های آموزشی در کنار نمایشگاه، اتفاق مهمی است و به مهارت‌افزایی دانشجویان کمک کرده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به انتخاب چند اثر برتر از این دانشگاه، بیان کرد: امیدوارم از طریق صندوق کارآفرینی امید بتوانیم تسهیلاتی را برای دانشجویان در نظر بگیریم.
وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی و در سطح ملی بسیار خوب است. انتظار می‌رود برگزاری چنین نمایشگاهی ادامه و توسعه داشته باشد و همه دانشگاه‌ها این امکان را برای دانشجویان فراهم کنند.
ابتکار به ایده بازار در این نمایشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: در کنار این نمایشگاه‌ها می‌توان فرصت‌های بازاریابی مجازی را ایجاد کرد تا دانشجویان از این طریق نیز محصولات خود را عرضه کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/620392/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وابستگی کودک را چگونه درمان کنیم؟

دلبستگی کودکان زیر دو سال را جدی بگیرید!

اگر کودکتان مدام می گوید حوصله ام سر رفت!

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟