«شربت بهلیمو» برای روزهای داغ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / شربت بهلیمو برای روزهای داغ
چی لازم داریم:
به – به مقدار لازم
برگ به لیمو – 3 تا 4 عدد
آب لیمو ترش -2 قاشق غذاخوری
شکر - نصف لیوان
آب - 2 لیوان
چطور تهیه کنیم:
1- برای تهیه شربت به لیمو ابتدا به ها را می شوییم، سپس پوست آنها را می گیریم و از وسط نصف
می کنیم.2- هسته های به را خارج می کنیم، سپس با آبمیوه گیری آب آن ها را می گیریم.
3- اگر تمایل داشته باشید که پالپ های میوه به در شربت دیده شود می توانید آن را با رنده ریز رنده کنید.
4- در صورتی که بخواهید شربت صاف شده باشد، آب به را داخل صافی بریزید و پس از صاف کردن کنار بگذارید.
5- در این مرحله آب را داخل یک قابلمه مناسب
می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. در ادامه شکر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود.
6- پس از این که شربت شروع به جوشیدن کرد و شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را کمتر و آب به صاف شده را اضافه می کنیم.
7- صبر می کنیم تا شربت با حرارت ملایم بجوشد تا به قوام و غلظت مناسب برسد.
8- برای اینکه مطمئن شویم شربت به غلظت مناسب رسیده است، یک قطره از آن را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم.
9- اگر به صورت سالم به ته لیوان رسید یعنی شربت به قوام رسیده است اما اگر متلاشی شد باید هنوز روی حرارت بماند.
10- پس از اینکه شربت به قوام رسید، برگ به لیمو را به همراه آب لیمو ترش اضافه می کنیم و اجازه
می دهیم شربت 5 دقیقه دیگر روی حرارت بماند، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم شربت به دمای محیط برسد.
-
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۵:۱۶
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/620209/