آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز خانه داري

طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک)‏ نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقه‌مند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه (چه در خانه و چه در کارخانه) از ترکیب آرد و تخم‌مرغ درست می کنند و معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ صرف می شود. فتوچینی با سس آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار در دنیا به‌شمار می‌رود. درست کردن فتوچینی با سس گوجه فرنگی خوشمزه و لذت بخش خواهد بود. این غذای خوشمزه را می توان به عنوان یک وعده غذای اصلی سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم فتوچینی با سس قرمز فیله مرغ 300 گرم فتوچینی 1 بسته پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای سبز 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد هویج 1 عدد ادویه شامل نمک و پونه کوهی به مقدار لازم پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری خامه مایع 2 فنجان پنیر موزارلا و پنیر چدار 2 قاشق غذا خوری ادویه مخلوط و ادویه ایتالیایی و فلفل قرمز به مقدار لازم طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز مرحله اول برای تهیه فتوچینی خوشمزه و مخصوص با سس قرمز در ابتدای کار، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به آب به طور کامل جوش آید. به آن کمی روغن و نمک اضافه کرده و فتوچینی ها را درون آن می ریزیم. مرحله دوم سپس می گذاریم طبق زمان پشت بسته بندی پخته شود. در ادامه فتوچینی پخته شده را آبکش کرده و کنار می گذاریم. در این مرحله نیاز است که مرغ را آماده کنیم. برای آماده کردن مرغ، سینه های مرغ را به صورت ریز برش می زنیم. مرحله سوم در این مرحله یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را شسته و پوست می کنیم و ریز خرد می کنیم. به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس مرغ ها را اضافه می کنیم. مرحله چهارم سپس به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند. فلفل دلمه نواری، هویج و ادویه های ایتالیایی، فلفل و ادویه جات و ترشی جات را با توجه به ذائقه و نمک به مخلوط مرغ و پیاز اضافه می‌کنیم و با هم تفت می دهیم تا بوی ادویه ها آزاد شود و مرغ کامل مزه دار شود. مرحله پنجم کمی آب به مرغ اضافه کرده و درب تابه را می بندیم تا مرغ بپزد. وقتی مرغ تقریبا پخته شد، سس گوجه آماده شده و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب آن کشیده و جذب شود. خامه، پنیر موزارلا و پنیر چدار را به آن اضافه می کنیم. مرحله ششم فتوچینی آب کش شده را به مرغ و خامه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه می چرخانیم. کمی موزارلا و ادویه های ایتالیایی روی آن می ریزیم. وقتی که پنیر ذوب شد، آن را در ظرف مناسب می کشیم و با کمی جعفری تزیین می‌کنیم.

فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک)‏ نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقه‌مند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه (چه در خانه و چه در کارخانه) از ترکیب آرد و تخم‌مرغ درست می کنند و معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ صرف می شود. فتوچینی با سس آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار در دنیا به‌شمار می‌رود. درست کردن فتوچینی با سس گوجه فرنگی خوشمزه و لذت بخش خواهد بود. این غذای خوشمزه را می توان به عنوان یک وعده غذای اصلی سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فتوچینی با سس قرمز
فیله مرغ300 گرم
فتوچینی1 بسته
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای سبز1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
هویج1 عدد
ادویه شامل نمک و پونه کوهیبه مقدار لازم
پوره گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
خامه مایع2 فنجان
پنیر موزارلا و پنیر چدار2 قاشق غذا خوری
ادویه مخلوط و ادویه ایتالیایی و فلفل قرمزبه مقدار لازم
طرز تهیه فتوچینی با سس قرمز
مرحله اول
برای تهیه فتوچینی خوشمزه و مخصوص با سس قرمز در ابتدای کار، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به آب به طور کامل جوش آید. به آن کمی روغن و نمک اضافه کرده و فتوچینی ها را درون آن می ریزیم.
مرحله دوم
سپس می گذاریم طبق زمان پشت بسته بندی پخته شود. در ادامه فتوچینی پخته شده را آبکش کرده و کنار می گذاریم. در این مرحله نیاز است که مرغ را آماده کنیم. برای آماده کردن مرغ، سینه های مرغ را به صورت ریز برش می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز را شسته و پوست می کنیم و ریز خرد می کنیم. به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس مرغ ها را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند. فلفل دلمه نواری، هویج و ادویه های ایتالیایی، فلفل و ادویه جات و ترشی جات را با توجه به ذائقه و نمک به مخلوط مرغ و پیاز اضافه می‌کنیم و با هم تفت می دهیم تا بوی ادویه ها آزاد شود و مرغ کامل مزه دار شود.
مرحله پنجم
کمی آب به مرغ اضافه کرده و درب تابه را می بندیم تا مرغ بپزد. وقتی مرغ تقریبا پخته شد، سس گوجه آماده شده و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب آن کشیده و جذب شود. خامه، پنیر موزارلا و پنیر چدار را به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
فتوچینی آب کش شده را به مرغ و خامه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه می چرخانیم. کمی موزارلا و ادویه های ایتالیایی روی آن می ریزیم. وقتی که پنیر ذوب شد، آن را در ظرف مناسب می کشیم و با کمی جعفری تزیین می‌کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/609187/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مطالعه جدید؛ ژن‌های قدرت می‌توانند از ما در برابر بیماری و مرگ زودرس محافظت کنند

بخشی از کتاب/ وقتی طوفان تمام شد...

ظهور یک برزیلی واقعی در لیگ برتر

ماجرای جدایی دروازه‌بان استقلال چیست؟

اینتر به دنبال زدن 3 نشان با یک تیر در دربی میلان!

بازی زیبای پرسپولیس حال هواداران را خوب کرده است

سرمربی پیشین فوتسال: بازیکنان با استرس بازی کردند

پیشنهاد پزشکی به بیرانوند برای بازگشت به دروازه پرسپولیس

باشگاه تراکتور: سرمربی امروز مشخص می‌شود

رویه‌های امنیتی مراسم افتتاحیه المپیک پاریس

ورود کمیته انضباطی فدراسیون به بازی استقلال - شمس‌آذر

فروش بالای فیلم‌ها دستاورد سینماگران است نه دولتمردان

معرفی داوران جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی

چهره بازیگر سریال «پایتخت» در 50 سالگی

عضو گروه بیتلز و همسرش چرا به ایران آمدند؟/ از بازارگردی و خوردن کباب تا دیدار با ویگن/ تصاویر

خوانندگی مهدی سلطانی با صدای بهشتی و اجرایی عاشقانه + ویدیو / خوشا روزی که این دنیا سر آید

تصاویر آخرالزمانی و باورنکردنی منتشر شده از لحظه شروع طوفان و سیل وحشتناک و بی‌سابقه در دبی

ایمان صفا ممدچاخان نیسان آبی در دورهمی خانوادگی از عشقش رونمایی کرد / چقد همشون صمیمی و با اصالتن

اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست

شیوع 3 بیماری از داخل افغانستان به ایران

ترایفل توت فرنگی، یک دسر عالی بدون نیاز به فر

کنسرت‌های اردیبهشت در راهند؛ از طلیسچی تا بانی

قیمت بلیت کنسرت‌ها ارزان می‌شود؟

عابران پیاده 41 درصد فوتیان تصادفات در تهران

طبیعت زیبای لرستان

این رفتار ها رو از کجا یاد میگیرین آخه!

زیبایی های یک پل در چین در میان ابر ها

این غذای لذیذ را در کمتر از نیم ساعت آماده کن!

7 راه برای کمک به سم‌زدایی طبیعی بدن

با این ایده‌های بهاری، بالکن خونه‌ات را رویایی کن!

اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» می‌تواند همه ما را مسموم کند

آتشفشان‌های خشن، قمر مشتری را برای میلیاردها سال شکسته اند

چین برای ارسال 3 فضانورد به مدار آماده می‌شود

غزل سعدی: عاشقانه یا عارفانه؟

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری درباره ازدواج

شهاب زاهدی علیه تیمی که استقلال دوست ندارد!

بایرن تماسی با زیزو نداشته است

کارشناس فوتسال: ایران شخصیت قهرمانی را به نمایش گذاشت

تاکتیک‌هایی که دیگر هیچ کس از آن‌ها استفاده نمی‌کند

مدیرعامل ملوان: سکوت می‌کنم تا آقایان سر ما را ببرند

بیشتر شدن شانس الاتحاد برای انتقال محمد صلاح

آذرپیرا و سرشاخ با غول‌های کشتی مطرح جهان

مهدی طارمی شاهزاده شد!

بنسو سورال: بعد از «مست عشق» هر نقشی را قبول نمی‌کنم

کروز کنترلی که فقط ماشین ارسطو عامل داره!

استان ایلام مفتخر به حضور 6 هزار ایثارگر ارتشی است

مدل مانتو شیک و مزونی بهاره کیان افشار با طرح بته جقه خاص و بی نظیر / خانم بازیگر از حلقه ازدواجش رونمایی کرد

زمان دقیق اعمال و میزان افزایش حقوق 1403 بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد

تغییر چهره دیدنی مریم اوزرلی بازیگر نقش «خرم سلطان» بعد از 12 سال در آلمان که پربازدید شد

آهنگ جدید/ علی زندوکیلی از «خط پایان» خواند