آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی خانه داري

طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تیرامیسو یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا می باشد که با خامه و بیسکوییت تهیه می شود. این دسر خوشمزه که به عنوان یک دسر بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود و یکی از محبوب ترین دسرها در منوی رستوران ها و هتل های بزرگ جهان می باشد. دسر تیرامیسوی کدو حلوایی جزو آن دسته از دسرهای راحت و آسان و در عین حال فوق العاده خوشمزه و خوش طعم است و برای یک تنوع در دسرها فوق العاده جذاب و خوش طعم و رنگی خواهد بود. علاوه بر همه اینها برای کودکان که گاهاً از خوردن کدو حلوایی امتناع می‌کنند، به کاربردن یک چنین ترفندهایی می تواند بسیار ارزشمند و از لحاظ بهره مند شدن از خواص فوق العاده کدو حلوایی باشد. تیرامیسوی کدو تنبل” یک دسر خوشمزه و سرشار از فیبر، منگنز، پتاسیم و ویتامین های A، E و C است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم تیرامیسو کدو حلوایی پوره کدو حلوایی 1 پیمانه پنیر ماسکارپونه 1 پیمانه خامه صبحانه یک و نیم پیمانه پودر دارچین نصف قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده یک چهارم قاشق چای خوری میخک پودر شده یک چهارم قاشق چای خوری پودر رنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری بیسکوییت لیدی فینگر به میزان لازم قهوه دم شده 1 فنجان شکر 1 قاشق غذا خوری اسپرسو 1 فنجان دارچین به میزان لازم ادویه ها به دلخواه طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی مرحله اول برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه با طعم کدو حلوایی در ابتدای کار، پنیر و شکر را در یک کاسه می ریزیم و با همزن برقی، هم می زنیم تا یکدست شود. سپس پوره کدو، خامه، ادویه‌ها و دارچین را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست و کرم مانند شود. مرحله دوم برای تهیه پوره کدو، کدو حلوایی ها را شسته و پوست می کنیم و بخار پز می کنیم. می توان درون آب هم پخت فقط باید دقت شود که وقتی کدو پخته می شود آبی درون قابلمه باقی نماند. سپس کدو پخته را پوره می کنیم. طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی همچنین برای پختن کدو حلوایی می توانیم از فر استفاده کنیم. در ادامه کافیست کدو حلوایی را از وسط دو نیم کنیم و در ظرف مخصوص فر بگذاریم و برای یک ساعت یا کمی بیشتر کدو را با حرارت 180 درجه سانتیگراد می پزیم. مرحله چهارم بعد از پخت،کدو را از تخم ها و پوستش جدا می کنیم و آن را با غذاساز پوره می کنیم،در صافی ریزی می ریزیم و چندین ساعت به همان حالت نگه میداریم تا آب کدو از آن جدا شود. یک فنجان قهوه دم می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. مرحله پنجم کرم تیرامیسو را در قیف یکبار مصرف می ریزیم و نوک قیف را قیچی می کنیم. ظرف پیرکس را انتخاب می کنیم. هم می توانیم از گیلاس مخصوص دسر استفاده کنیم و هم در ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگر که مایل هستیم یکجا یا تک نفره، آماده می کنیم. طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی در این مرحله رینگ مربع را (از رینگ مربع یا هر رینگ دیگر می توانیم استفاده کنیم) در وسط ظرف سرو می گذاریم، یک لایه از مایع تیرامیسو کف ظرف می ریزیم، سپس لیدی فینگرها را از یک طرف در قهوه سرد زده و روی کرم می چینیم. مرحله هفتم حالا مجددا این کار را تکرار می‌کنیم تا رینگ پر شود و مواد تمام شود. در ادامه روی ظرف را به صورت کامل سلفون می کشیم یا با یک کیسه تمیز میپوشانیم. سپس برای یک شب یا حداقل چند ساعت در یخچال می گذاریم. مرحله هشتم این کار باعث می شود تا کاملا سرد شده و خودش را بگیرد. اگر از رینگ استفاده کردیم به آرامی و با دقت آن را از دور دسر برمی داریم و تیرامیسو را طبق سلیقه خودمان تزیین می کنیم. می توانیم روی آن را شکلات رنده شده هم بریزیم یا پودر کاکائو الک کنیم.

تیرامیسو یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا می باشد که با خامه و بیسکوییت تهیه می شود. این دسر خوشمزه که به عنوان یک دسر بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود و یکی از محبوب ترین دسرها در منوی رستوران ها و هتل های بزرگ جهان می باشد. دسر تیرامیسوی کدو حلوایی جزو آن دسته از دسرهای راحت و آسان و در عین حال فوق العاده خوشمزه و خوش طعم است و برای یک تنوع در دسرها فوق العاده جذاب و خوش طعم و رنگی خواهد بود. علاوه بر همه اینها برای کودکان که گاهاً از خوردن کدو حلوایی امتناع می‌کنند، به کاربردن یک چنین ترفندهایی می تواند بسیار ارزشمند و از لحاظ بهره مند شدن از خواص فوق العاده کدو حلوایی باشد. تیرامیسوی کدو تنبل” یک دسر خوشمزه و سرشار از فیبر، منگنز، پتاسیم و ویتامین های A، E و C است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم تیرامیسو کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی1 پیمانه
پنیر ماسکارپونه1 پیمانه
خامه صبحانهیک و نیم پیمانه
پودر دارچیننصف قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شدهیک چهارم قاشق چای خوری
میخک پودر شدهیک چهارم قاشق چای خوری
پودر رنجبیلیک چهارم قاشق چای خوری
بیسکوییت لیدی فینگربه میزان لازم
قهوه دم شده1 فنجان
شکر1 قاشق غذا خوری
اسپرسو1 فنجان
دارچینبه میزان لازم
ادویه هابه دلخواه
طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه با طعم کدو حلوایی در ابتدای کار، پنیر و شکر را در یک کاسه می ریزیم و با همزن برقی، هم می زنیم تا یکدست شود. سپس پوره کدو، خامه، ادویه‌ها و دارچین را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست و کرم مانند شود.
مرحله دوم
برای تهیه پوره کدو، کدو حلوایی ها را شسته و پوست می کنیم و بخار پز می کنیم. می توان درون آب هم پخت فقط باید دقت شود که وقتی کدو پخته می شود آبی درون قابلمه باقی نماند. سپس کدو پخته را پوره می کنیم.
طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی
همچنین برای پختن کدو حلوایی می توانیم از فر استفاده کنیم. در ادامه کافیست کدو حلوایی را از وسط دو نیم کنیم و در ظرف مخصوص فر بگذاریم و برای یک ساعت یا کمی بیشتر کدو را با حرارت 180 درجه سانتیگراد می پزیم.
مرحله چهارم
بعد از پخت،کدو را از تخم ها و پوستش جدا می کنیم و آن را با غذاساز پوره می کنیم،در صافی ریزی می ریزیم و چندین ساعت به همان حالت نگه میداریم تا آب کدو از آن جدا شود. یک فنجان قهوه دم می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله پنجم
کرم تیرامیسو را در قیف یکبار مصرف می ریزیم و نوک قیف را قیچی می کنیم. ظرف پیرکس را انتخاب می کنیم. هم می توانیم از گیلاس مخصوص دسر استفاده کنیم و هم در ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگر که مایل هستیم یکجا یا تک نفره، آماده می کنیم.
طرز تهیه تیرامیسو کدو حلوایی
در این مرحله رینگ مربع را (از رینگ مربع یا هر رینگ دیگر می توانیم استفاده کنیم) در وسط ظرف سرو می گذاریم، یک لایه از مایع تیرامیسو کف ظرف می ریزیم، سپس لیدی فینگرها را از یک طرف در قهوه سرد زده و روی کرم می چینیم.
مرحله هفتم
حالا مجددا این کار را تکرار می‌کنیم تا رینگ پر شود و مواد تمام شود. در ادامه روی ظرف را به صورت کامل سلفون می کشیم یا با یک کیسه تمیز میپوشانیم. سپس برای یک شب یا حداقل چند ساعت در یخچال می گذاریم.
مرحله هشتم
این کار باعث می شود تا کاملا سرد شده و خودش را بگیرد. اگر از رینگ استفاده کردیم به آرامی و با دقت آن را از دور دسر برمی داریم و تیرامیسو را طبق سلیقه خودمان تزیین می کنیم. می توانیم روی آن را شکلات رنده شده هم بریزیم یا پودر کاکائو الک کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/609184/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید

عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر

بلژیک مغلوب دانش‌آموزان ایران شد؛ هلند حریف یک‌هشتم نهایی

مطلق‌زاده: فوتبال برای مسئولان خوزستان مهم نیست

پاکسازی کمپ مهاجران در پاریس در فاصله کوتاه باقیمانده تا المپیک

بن بست فوتبالی عربستان و گران ترین تیم تاریخ آسیا؟

جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه

ترین‌های هفته؛ تیر دروازه های هفته بیست‌و‌چهارم لیگ برتر

بازی اسم و فامیل مدیران تراکتور به قیمت پراندن یک جام دیگر

اسنایدر:‌ امیدوارم یونایتد با پنج گل در فینال شکست بخورد

کارهایی که باعث برگشت روح به جسم تجربه گر مرگ شد

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

«تتلو» در دومین جلسه دادگاه: بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی می‌کنم

نماهنگ خاطره انگیزی با صدای زنده یاد ناصر عبداللهی

نخستین گوساله‌ گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شد

سبک جدید از فوتبال دستی

نمایی از کوه رینیر آمریکا

یکی از عمیق ترین تالاب های تایلند

حکمت/ روزى تقسیم شده و اجل حتمى است...

داستانک/ مترسکی برای فرار پرندگان

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی به روشی ساده و سریع

علت بی حسی پا پس از جراحی دیسک کمر

این ویتامین‌ها را بخورید؛ لاغر بمانید

دوش طولانی یا کوتاه؛ کدام یک بهتر است؟

ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد

ببینید دنیای کوانتوم چه قدر غیر قابل باوره!

داستانک/ دوستت دارم

شاعرانه/ چه خوش است با خیال تو نهفته رازکردن

استون ویلا جواب بایرن مونیخ را داد

جشن صعود در افغانستان با سرود ایرانی!

یحیی، گزینه اول و آخر نیمکت تراکتور

توضیح عبدالله ویسی در مورد بازیکن خبرساز فولاد

آخرین تمرین تیم ملی برای سهمیه جام جهانی

ادعای سان: تن‌هاخ آخر فصل اخراج می‌شود

پوست اندازی در اسکی با ورود نسل جدید مربیان و مدرسان

نمایندگان ووشو ایران حریفان خود را در جام‌جهانی شناختند

پاسخ جالب چالهان‌اوغلو به میلانی‌ها پس از قهرمانی اینتر

اعلام شرایط ملی‌پوش شدن 2 وزن المپیکی و یک وزن غیر المپیکی

مسعود ده‌نمکی: با آدم‌های مذهبی‌نما مشکل دارم!

چرا همه مسعود ده نمکی را نقد میکنند؟

لیلا حاتمی شاید در ونیز

تا یه گندی میزنه خودش رو میزنه به خرس مردگی

نقش بازی کردن زنده یاد "رضا داوود نژاد"

اظهارات «تتلو» در دومین جلسه دادگاه: بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی می‌کنم

واکنش وزارت بهداشت به ماجرای توزیع قلیان اکسیژن در کافه‌ها

ماجرای دختری که فوتش سوژه رسانه‌های معاند شده بود

لحظه ترسناک کنده شدن چرخ هواپیمای مسافربری هنگام برخاستن از روی باند

تصاویری پر بازدید از صحرای فوق‌العاده عربستان با رنگی خاص

حمله یک فیل به خودرو بازدید کننده ها در طبیعت

ترس کودکان هندی از دیدن پهپاد برای اولین بار