آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شربت نعنا خانه داري

طرز تهیه شربت نعنا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شربت نعناع یکی از انواع شربت های سنتی ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود. این شربت خوشمزه به دلیل استفاده از نعناع حالت خنک کنندگی بیشتری نسبت به شربت های دیگر دارد و به همین دلیل برای رفع عطش در فصل تابستان یا ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت نعنا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم شربت نعناع شکر 1 کیلوگرم نعناع تازه 500 گرم آب 2 لیوان دستور تهیه شربت نعناع مرحله اول ابتدا باید برگ های نعناع را از شاخه کنیم، پس از اینکه برگ های تازه نعناع را از شاخه جدا کردیم انها را داخل آبکش می ریزیم و شزیر شیر آب به خوبی زیر و رو می کنیم تا گرد و خاک های بین برگ های نعناع به طور کامل شسته شود. مرحله دوم برگ های نعناع را پس از شستشو داخل همان آبکش کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. در ادامه آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب هر چه سریعتر به جوش بیاید. مرحله سوم پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر حل شد برگ های تازه نعناع را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم حدود 10 دقیقه بجوشد. مرحله چهارم پس از گذشت 10 دقیقه شربت ما باید رنگ گرفته باشد، حالا تنها کاری که باید انجام دهیم این است که کمی صبر کنیم تا شربت به قوام برسد تا شکرک نزند. البته برای جلوگیری از شکرک زدن شربت می توانیم 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یا کمی جوهر لیمو اضافه کنیم. مرحله پنجم پس از اینکه شربت به قوام رسید و حالت شهد مانند پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و شربت را با یک توری نازک صاف می کنیم و صبر می کنیم تا شربت در دمای محیط خنک شود، سپس در ظرف شیشه ای می ریزیم. مرحله ششم سپس شربت را در یخچال نگهداری می کنیم. این شربت را می شود به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد. برای مصرف هم یک پنجم لیوان را شربت می ریزیم و باقی انرا با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

شربت نعناع یکی از انواع شربت های سنتی ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود. این شربت خوشمزه به دلیل استفاده از نعناع حالت خنک کنندگی بیشتری نسبت به شربت های دیگر دارد و به همین دلیل برای رفع عطش در فصل تابستان یا ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت نعنا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شربت نعناع
شکر1 کیلوگرم
نعناع تازه500 گرم
آب2 لیوان
دستور تهیه شربت نعناع
مرحله اول
ابتدا باید برگ های نعناع را از شاخه کنیم، پس از اینکه برگ های تازه نعناع را از شاخه جدا کردیم انها را داخل آبکش می ریزیم و شزیر شیر آب به خوبی زیر و رو می کنیم تا گرد و خاک های بین برگ های نعناع به طور کامل شسته شود.
مرحله دوم
برگ های نعناع را پس از شستشو داخل همان آبکش کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. در ادامه آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب هر چه سریعتر به جوش بیاید.
مرحله سوم
پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر حل شد برگ های تازه نعناع را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم حدود 10 دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم
پس از گذشت 10 دقیقه شربت ما باید رنگ گرفته باشد، حالا تنها کاری که باید انجام دهیم این است که کمی صبر کنیم تا شربت به قوام برسد تا شکرک نزند. البته برای جلوگیری از شکرک زدن شربت می توانیم 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش یا کمی جوهر لیمو اضافه کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه شربت به قوام رسید و حالت شهد مانند پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و شربت را با یک توری نازک صاف می کنیم و صبر می کنیم تا شربت در دمای محیط خنک شود، سپس در ظرف شیشه ای می ریزیم.
مرحله ششم
سپس شربت را در یخچال نگهداری می کنیم. این شربت را می شود به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد. برای مصرف هم یک پنجم لیوان را شربت می ریزیم و باقی انرا با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/606217/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم