آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه برگه زردآلو قیسی خانه داري

طرز تهیه برگه زردآلو قیسی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برگه زردآلو یا همان قیسی یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های معروف و پرطرفدار غذاهای سنتی ایرانی است. برای تهیه قیسی برگه های زردآلو را به روش های مختلف مثل قرار دادن در مقابل نور خورشید یا به روش صنعتی قرار دادن درون میوه خشک کن خشک می کنند، برای مشاهده آموزش طرز تهیه برگه زردآلو قیسی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید. مواد لازم برگه زردآلو برگ زردآلو تازه 2 کیلوگرم جوهر لیمو 1 قاشق غذاخوری آب 5 لیوان شکر 2 لیوان طرز تهیه برگه زردآلو قیسی مرحله اول برای تهیه برگه زردآلو خوشمزه ابتدا آب و شکر را داخل یک تابه بزرگ با هم ترکیب می کنیم، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم و صبر می کنیم تا آب به جوش بیاد. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید جوهر لیمو را اضافه می کنیم. مرحله دوم پس از اضافه کردن جوهر لیمو اجازه می دهیم مواد با هم به مدت 5 دقیقه بجوشند، سپس زردآلو ها را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 4 دقیقه درون شربت بمانند تا شربت به طور کامل به خورد برگه های زردآلو برود. طرز تهیه برگه زردآلو قیسی پس از گذشت 4 دقیقه حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم زردالوها چند دقیقه دیگر درون شربت بمانند. پس از اینکه شربت کمی خنک شد و از حرارت افتاد زردآلو ها را از تابه خارج می کنیم و درون صافی قرار می دهیم. مرحله چهارم پس از اینکه شربت اضافی برگه های زردآلو خارج شد، آنها را درون سینی فلزی می چینیم و جلوی نور خورشید قرار می دهیم تا آماده شوند. توجه داشته باشید که در این مدت باید به طور کامل مراقب برگه های زردالو باشیم تا زیادی خشک نشوند. مرحله پنجم در پایان برگه های زردآلو را بسته بندی می کنیم و درون یخچال قرار می دهیم. در صورتی که بخواهیم برگه های زردآلو را به مدت طولانی نگهداری کنیم، بهتر است به اندازه هر بار مصرف درون پلاستیک فریزر قرار دهیم و درون فریزر نگهداری کنیم. طرز تهیه برگه زردآلو قیسی یکی از نکاتی مهمی که برای تهیه قیسی با کیفیت باید در نظر داشته باشیم این است که حتما از زردالوهای با کیفیت استفاده کنیم. استفاده از زردآلوهای خیلی نرم که بیش از حد رسیده هستند باعث می شود در پایان برگه های زردالو له شوند.

برگه زردآلو یا همان قیسی یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های معروف و پرطرفدار غذاهای سنتی ایرانی است. برای تهیه قیسی برگه های زردآلو را به روش های مختلف مثل قرار دادن در مقابل نور خورشید یا به روش صنعتی قرار دادن درون میوه خشک کن خشک می کنند، برای مشاهده آموزش طرز تهیه برگه زردآلو قیسی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم برگه زردآلو
برگ زردآلو تازه2 کیلوگرم
جوهر لیمو1 قاشق غذاخوری
آب5 لیوان
شکر2 لیوان
طرز تهیه برگه زردآلو قیسی
مرحله اول
برای تهیه برگه زردآلو خوشمزه ابتدا آب و شکر را داخل یک تابه بزرگ با هم ترکیب می کنیم، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم و صبر می کنیم تا آب به جوش بیاد. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید جوهر لیمو را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
پس از اضافه کردن جوهر لیمو اجازه می دهیم مواد با هم به مدت 5 دقیقه بجوشند، سپس زردآلو ها را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 4 دقیقه درون شربت بمانند تا شربت به طور کامل به خورد برگه های زردآلو برود.
طرز تهیه برگه زردآلو قیسی
پس از گذشت 4 دقیقه حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم زردالوها چند دقیقه دیگر درون شربت بمانند. پس از اینکه شربت کمی خنک شد و از حرارت افتاد زردآلو ها را از تابه خارج می کنیم و درون صافی قرار می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه شربت اضافی برگه های زردآلو خارج شد، آنها را درون سینی فلزی می چینیم و جلوی نور خورشید قرار می دهیم تا آماده شوند. توجه داشته باشید که در این مدت باید به طور کامل مراقب برگه های زردالو باشیم تا زیادی خشک نشوند.
مرحله پنجم
در پایان برگه های زردآلو را بسته بندی می کنیم و درون یخچال قرار می دهیم. در صورتی که بخواهیم برگه های زردآلو را به مدت طولانی نگهداری کنیم، بهتر است به اندازه هر بار مصرف درون پلاستیک فریزر قرار دهیم و درون فریزر نگهداری کنیم.
طرز تهیه برگه زردآلو قیسی
یکی از نکاتی مهمی که برای تهیه قیسی با کیفیت باید در نظر داشته باشیم این است که حتما از زردالوهای با کیفیت استفاده کنیم. استفاده از زردآلوهای خیلی نرم که بیش از حد رسیده هستند باعث می شود در پایان برگه های زردالو له شوند.

لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/605811/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یادی از سریال خاطره انگیز سلطان و شبان

حال و روز خواهری که برادرش را گم کرده باشد

«ناهید» آماده تور جهانی می‌شود

بازی نفیسه روشن در سریال شش قهرمان و نصفی

عاشقانه های زوج محبوب سریال «می خواهم زنده بمانم»

سکانسی حال خوب کن از بمب یک عاشقانه

تلویزیون درها را به روی هنرمندان درجه یک باز کند

ایرج راد: کمک ها در حد مسکن های موقتی است

مهدی صبایی: هنوز من را با سریال روزگار جوانی می‌‎شناسند

تصویری از هومن سیدی در کنار نوید محمدزاده و همسرش

کرمی که مغز آدمی را گاز می‌زند

توسعه برچسب فراصوتی که می‌تواند درباره مشکلات قلبی هشدار دهد

“فضاپیمای کلیپر” را فالکون هوی پرتاب می‌کند

احداث تلسکوپ رصدخانه ملی بر روی قله "گرانیتی" محفوظ از زلزله

ماجرای آزادی حمید صفت به کجا رسید؟

فروغی: میلیمتری صعود نکردیم

رضایت سرمربی تیم تپانچه از شاگردانش

برنامه باشگاه پرسپولیس برای میزبانی لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد

هشدار جدی رئیس فدراسیون پزشکی- ورزشی به ورزشکاران

گذری کوتاه در داخل ممنوع ترین مکان المپیک توکیو

طاهریان: کسب مدال در روز نخست غیرقابل باور بود

مجیدی؛ تیم‌ساز مثل استراماچونی

برمودا اولین طلای تاریخ المپیک را گرفت

امیر عابدزاده: سختی نکشیدم، لذت بردم

در فوتبال ایران چه خبر است؟

ایران – آمریکا؛ بدون برجام در توکیو!

فرهاد، مسئول ترانسفر قایدی

شکست 7 مربی استقلالی مقابل فرهاد

کامرانی‌فر: هنوز میزبانی قطعی نیست

سیدصالحی: کار پرسپولیس راحت‌تر از سپاهان است

خلیلی: قهرمانی دقیقه آخر، هیجان بیشتری دارد

خادم‌پور: استقلال قهرمان جام حذفی می‌شود

دادگر: پاداش فروغی را از یک سال قبل آماده کردم

تفاوت فاحش بین رئال رویایی آنچلوتی با تیم 2021

واکنش نیمار به حل اختلاف با بارسلونا

رونمایی از ربات بسکتبالیست در ژاپن

تیم میکس تفنگ به نیمه نهایی المپیک نرسید

المپیک توکیو/ ستارگان ایران رو در روی ستارگان NBA

نامه‌ای به آقای رییس‌جمهور

رمان، در فاصله نویسنده تا خواننده زاده می‌شود

گرامیداشت علامه محمد قزوینی با حضور احمد مهدوی دامغانی

در این مواقع روی ترازو نروید!

رژیم غذایی دوران قاعدگی؛ چه بخوریم و چه نخوریم

زیارت نیابتی الهام چرخنده از حرم علی علیه‌السلام و تقدیم به عاشقان

واکنش مبینا نصیری به انتقادهای مردم به ازدواجش با مهدی توتونچی

بازگشایی حضوری مدارس، سیاست قطعی امسال است/ آغاز واکسیناسیون معلمان از عید غدیر

افزایش موج پیک پنجم کرونا در کشور/ به داد بیمارستان‌ها برسید

طرز تهیه ترشی سالاد فصل خوشمزه و خوشرنگ

برای رفع بوی سوختگی از غذا چه باید کرد؟

بانک اطلاعاتی نیروهای فنی آماده کار در استان یزد تشکیل می شود