آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه و مجلسی خانه داري

طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه و مجلسی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ جوجه کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی مرسوم ترین کباب های ایرانی است که پای ثابت دورهمی ها و مهمانی ها است و به همین دلیل به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی شناخته می شود. علاوه بر این جوجه کباب به دلیل اینکه خیلی فوری آماده می شود و می توانیم مواد آنرا از قبل آماده کنیم، از غذاهای حاضری محسوب می شود که بیشتر در گردش های بیرون از خانه و پیک نیک استفاده می شود. 
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ1 عدد متوسط
پیاز2 عدد بزرگ
ماست چکیده100 گرم
زعفران دم کرده4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
کره100 گرم
زنجبیل تازه50 گرم
آبلیمو6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه جوجه کباب
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب رستورانی ابتدا مرغ را می شوییم و پوست های اضافی انرا جدا می کنیم سپس به صورت جوجه کبابی خرد می کنیم. اگر می خواهید جوجه کباب را به صورت مجلسی برای مهمانی های خود تهیه کنید بهتر است فقط از سینه استفاده کنید.
مرحله دوم
پس از خرد کردن مرغ آنرا داخل یک کاسه جادار می ریزیم. در ادامه پیاز ها را به صورت خلالی درشت یا حلقه ای خرد می کنیم و میان گوشت های خرد شده مرغ قرار می دهیم. البته در صورت تمایل می توانید از آب پیاز هم برای طعم دار کردن گوشت مرغ استفاده کنید.
مرحله سوم
در این مرحله ابتدا روغن زیتون را اضافه می کنیم و خوب با گوشت مرغ مخلوط می کنیم سپس آبلیمو را به همراه نمک ، فلفل سیاه ، ماست چکیده و 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم و با دست مواد داخل کاسه را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در مرحله بعدی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و کاسه را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ علاوه بر اینکه استراحت کند ، طعم دار نیز شود. البته اگر می خواهید جوجه کباب شما مانند رستوران ها شود بهتر است گوشت مرغ را از شب قبل طعم دار کنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم سپس گوشت های مرغ را روی یک سطح صاف مثل تخته گوشت قرار می دهیم و با دست هر قطعه گوشت مرغ را نگه میداریم و سیخ را از داخل آن عبور می دهیم.
مرحله ششم
برای سیخ کردن باید یک نکته مهم را در نظر بگیرید ، مثل قسمت های استخوانی مثل کتف و بال ها را در یک سیخ قرار دهید و قطعات گوشت لخم مانند گوشت سینه را در یک سیخ قرار دهید تا جوجه کباب ها به طور یکسان بپزند.
مرحله هفتم
در این مرحله باید منقل ذغال را اماده کنیم ، پس از اینکه منقل ذغال اماده شد حتما به این نکته توجه داشته باشید که ذغال ها کاملا روشن باشند و دود نکنند زیرا دود موجود در ذغال ها علاوه بر اینکه برای بدن زیان آور است باعث می شود طعم کباب ها دودی شود.
مرحله هشتم
پس از اماده شدن ذغال ها ، سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم کباب ها کمی خودشان را بگیرند سپس آنها را به صورت متداوم می چرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند. در حین کباب شدن جوجه ها باید سس کره را اماده کنیم.
مرحله نهم
کره را ذوب می کنیم و باقیمانده زعفران دم کرده را به ان اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکه جوجه ها به طور کامل کباب شدند با یک قلموی تمیز از سس کره روی دو طرف جوجه های می مالیم و اجازه می دهیم یک دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.
مرحله دهم
پس از گذشت یک دقیقه سیخ جوجه کباب را از روی منقل بر می داریم و روی دیس قرار می دهیم. با دست جوجه ها را نگه می داریم سپس سیخ را بیرون می کشیم. در پایان جوجه کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آریا بانو

سفت شدن جوجه کباب
اگر می خواهید جوجه کباب شما خشک و سفت نشود و مانند رستوران ها نرم و خوشمزه باشد ، حتما مقدار آب لیمو ترش موجود در جوجه کباب را با دقت اضافه کنید و از اضافه کردن آب لیمو ترش زیاد خودداری کنید زیرا گوشت مرغ را سفت می کند.
اضافه کردن آبلیموی زیاد علاوه بر اینکه باعث سفت شدن جوجه کباب می شود باعث می شود طعم جوجه کباب شما بیشتر از اینکه شبیه جوجه کباب باشد شبیه جوجه ترش شود و به طور کل ماهیت کباب شما زیر سوال برود
نکته دیگر اینکه حتما قبل از اضافه کردن مواد طعم دهنده ، روغن زیتون ( یا روغن مایع ) را به گوشت مرغ اضافه کنید و گوشت را به خوبی با روغن مخلوط کنید تا روغن به طور کامل گوشت را کاور کند، سپس دیگر مواد را اضافه کنید.
جوجه کباب با سس مایونز
یکی از موادی که برای طعم دار کردن جوجه کباب استفاده می شود سس مایونز می باشد. برای مقدار مواد بالا یک فنجان سس مایونز را به همراه 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده مخلوط کرده و به همراه دیگر مواد برای طعم دار کردن جوجه ها استفاده می کنیم. با این کار طعم جوجه کباب متفاوت تر می شود و ممکن است همه دوست نداشته باشند، پس حتما قبل از اینکه برای مهمانان خود با این روش جوجه کباب درست کنید طعم آنرا تست کنید!
جوجه کباب کاری
یکی دیگر از روش های طعم دار کردن گوشت مرغ برای تهیه جوجه کباب استفاده از ادویه کاری است که باعث می شود طعمی متفاوت را تجربه کنیم. جوجه کباب کاری به دلیل استفاده از ادویه های فراوان به جوجه کباب هندی هم شهرت دارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/605037/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهره کاملا مردانه محمدرضا شیرخانلو بازیگر خردسال دودکش در تولد 19 سالگی اش / رابعه اسکویی مهمان ویژه این جشن

نان بربری خانگی، یک دستور بی نقص و عالی

آهنگ جدید/ «بی امون» از محسن ابراهیم زاده شنیدنی شد

پورتراب؛ پیرِ دِیر موسیقی ایران

وضعیت خیابان‌های دبی بعد از سیل

دزدی میلیاردی از خانه 2 مهاجر در برج لاکچری نیاوران

دستگیری تعدادی از متهمان سایبری کنکور؛ دریافت بالغ بر 100 هزار تتر از داوطلبان

تکنیک جالب یک شتر برای بالا رفتن از تپه شنی

گوناگون/ با عجایب هستی بیشتر آشنا شوید؛ جانوری آبی با بادبانی کوچک

لحظه هیجان‌انگیز برخورد رعدوبرق با آب رودخانه!

آیا تا به حال خرچنگی را در حال وزنه‌برداری دیده‌اید؟

غافلگیری و سکوت جگوار هنگام شکار طعمه خود

یک "I LOVE YOU"ی زیبا

تلاش دیدنی یک لاکپشت برای همراهی با گربه

معبدی که 1200 سال قبل در دل کوه با ابزار تراشیده شده است!

فوت و فن لعابدار شدن سوپ جو

پلو مخلوط سمنانی بدون گوشت

آلرژی درمان قطعی ندارد!

با کبودی دور چشم خداحافظی کنید

احتمال وقوع سیل در این سه استان

ماجرای تنبیه بدنی وحشتناک دانش‌ آموز مرزن‌ آبادی

کاروان جدید ماهواره‌های «استارلینک» به مدار زمین رفتند

لونین: اکنون همه من را می شناسند

جودوکاران ایرانی امروز راهی هنگ کنگ خواهند شد

سرمربی رم در فصل آینده مشخص شد

قهرمانان غیرمنتظره؛ چه کسی باور می‌کرد!

رکورد خاص ذوب‌آهن شکست!

برترین پاس های کلیدی هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

داماد گرفتنش هم دردسره

اولین بازی "ریما رامین‌فر" در قاب تلویزیون

پریوش نظریه طاووس الملوک سریال گیلدخت در یک مراسم از دخترش رونمایی کرد / خیلی بهم شبیهن

ژست های بامزه و نازِ نبات دختر شاهرخ استخری برای عکاسی با پدرش / چه دلبری میکنه ووروجک خانم

پورعباس: آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود

تصاویر هوایی از مناطق سیل‌زدۀ دشتیاری بلوچستان

مشاهده پلنگ نر در منطقه حفاظت‌شده دربند مشکول

بلعیده شدن یک سنجاب توسط یک مرغ دریایی

ساحل سیاه ایسلند یکی از غیرمعمول‌ترین ساحل‌های جهان

لحظه تیک آف از فرودگاه میامی از نمای کابین خلبان

حمل و نقل دلهره آور ریلی در هند

یک گوزن در حال جویدن و بلعیدن یک مار

مبارزه نفس‌گیر دو زرافه

لحظه جذاب و تماشایی خارج شدن پروانه از پیله‌اش

اگه رژیمی حتما این دیپ خوشمزه رو امتحان کن

پیشرفته‌ترین ربات انسان‌نمای دنیا را ببینید

شعر خوانی دختر شیرین زبان

برخورد گرم کریم باقری با پیشکسوتان فوتبال

ستاره بایرن: اول رئال، بعد فینال تمام آلمانی!

واکنش وزیر فرانسوی به جدایی کیلیان امباپه از پار‌ی‌سن‌ژرمن

رکورد دست‌نیافتنی رئال

بهترین گل‌های هفته لیگ قهرمانان اروپا