آریا بانو

آخرين مطالب

پدر بابک خرمدین اختلال سایکوپت دارد اجتماعي

پدر بابک خرمدین اختلال سایکوپت دارد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / یک روانشناس با اشاره به اینکه پدر بابک خرمدین دارای اختلال شخصیت ضد اجتماعی و سایکوپت است، گفت: مهم‌ترین ویژگی این افراد خودشیفتگی بسیار بالا و پرخاشگری برآمده از آن است و جامعه و خانواده‌ها باید به این سمت پیش برود که خودشیفتگی و خودمحوری بچه‌ها را محدود سازند و کنترل کند.
مهدی خوریانیان در برنامه‌ای با عنوان «تحلیل پدیده فرزندکشی و قتل‌های خانوادگی» که به صورت پخش زنده در اینستاگرام برگزار شد، اظهار کرد: تضمین سلامت فردی اعضاء جامعه بسیار اهمیت دارد. زمانی‌که افراد جامعه از سلامت خوبی برخوردار باشند سلامت جامعه نیز تضمین می‌شود. تصویر ذهنی که از جایگاه پدر و مادر داریم این است که آنها نزدیکترین و دلسوزترین افراد به فرزندان خود هستند و در خلوص آن هم شکی نیست ولی با این اتفاقات تناقضی بین تصویری که ما از نقش پدری و مادری داشتیم پیش آمده است. 
وی افزود: این اتفاق رعب‌آوری و غافلگیری زیادی داشت. در همان ابتدا اظهار نظری از سوی قوه قضاییه صورت گرفت که بیشتر باعث نگرانی و اضطراب در بین مردم شد. این‌که عنوان شد پدر بابک خرمدین از سلامت روان برخوردار است باعث شد خیلی از آحاد جامعه شوکه شوند که چطور چنین فردی با چنین عملی از سلامت روان برخوردار است. 
خوریانیان بیان کرد: رفتار، فکر و هیجانی را بیماری روانی می‌گویند که چهار ویژگی داشته باشد؛ یک اینکه این رفتار بدکارکردی داشته باشد. مورد دوم رنج و پریشانی روانی است؛ به عبارتی اختلال روانی برای کسی که دچار آن شده است رنج به وجود می‌آورد. فکر، رفتار و هیجان فرد مبتلا به بیماری روانی از متوسط افراد جامعه انحراف دارد. یکی دیگر از علائمی که جزو اختلال روانی می‌دانند زمانی است که رفتار، تفکر یا هیجان فرد برای خود آن شخص یا دیگری خطرناک و تهدیدکننده است.
این روانکاو با بیان اینکه از منظر فروید سلامت روان یک افسانه است، گفت: از دیدگاه فروید تمام افراد روی کره زمین تا حدی دچار اختلالات روانی هستند. فقط فروید سه شاخص کاربردی بیان می‌کند و می‌گوید افرادی که می‌توانند کار کنند، عشق بورزند و روابط صمیمانه بدون اضطراب داشته باشند و از ته دل، آزادانه و سخاوتمندانه بخندند این سه گروه از افراد از اختلال روانی خیلی کمتری برخوردارند؛ به عبارتی کسی که سه ویژگی کار کردن، ابراز صمیمیت و آزادانه خندیدن را داشته باشد از اختلال روانی کمتری برخوردار است. 
وی افزود: روانکاوی درخصوص ناخودآگاه افراد صحبت می‌کند. ناخودآگاه بخش ناهشیار مغز است که ما به آن آگاه نیستیم، حتی نحوه راه رفتن و نگاه کردن و بسیاری از رفتارهای ما برآمده از ناخودآگاه ما است. ناخودآگاه ما در هنگام تولد شکل می‌گیرد. در دوران کودکی کامل می‌شود و تاثیراتش را در تمام شئون زندگی فرد می‌گذارد. 
عدم احساس گناه و پشیمانی یکی از خصلت‌های بارز افراد سایکوپت است
خوریانیان با بیان اینکه اکبر خرمدین (پدر بابک خرمدین) دارای اختلال شخصیت ضد اجتماعی و سایکوپت است، گفت: از قاتل می‌پرسند آیا از این اتفاق پشیمان نیستی؟ آیا کابوس نمی‌بینی؟ و او پاسخ می‌دهد که «من عذاب وجدان و احساس گناه ندارم پس کابوس هم نمی‌بینم. فردی که من از بین بردم یک شخص فاسد بوده است». عدم احساس گناه و پشیمانی یکی از خصلت‌های بارز افراد سایکوپت است. این گروه افراد نارسیست و خودشیفته و خودمحور هستند. این افراد به شدت نیازهای شخصی خودشان برای‌شان مهم است و اصلا به این فکر نمی‌کنند که یک فرد دیگر می‌تواند شخصیت و هیجان متفاوتی داشته باشد. این افراد به شدت خودمحورند. 
وی افزود: افراد سایکوپت رفتارهای تکانشی دارند، بدون اینکه به عواقب کارشان فکر کنند و کاری می‌کنند بدون اینکه پیامد آن را ببینند. آنها به شدت زودرنج هستند و تاب تحمل صحبت‌های مخالف را ندارند و به شدت تحریک‌پذیرند و سریعا رفتار پرخاشگرانه و خشمگینانه دارند. اکبر خرمدین در اختلاف احتمالی که با خانواده دارد از نهادی کمک نمی‌گیرد، خودش کارش را انجام می‌دهد و کسی را که آرامش او را به هم بزند به راحتی حذف می‌کند.
این مدرس دانشگاه فردوسی عنوان کرد: بنده اصل و ملاک را اعمال این فرد و قتل‌هایی که انجام داده، اظهارات دوست آرزو و خانواده فرامرز و همینطور صحبت‌های دانشجویان آقای بابک خرمدین قرار می‌دهم و این منابع را معتبر می‌دانم و صحبت‌های من بر پایه اظهارات اکبر خرمدین نیست زیرا این شخصیت‌ها دروغگوهای قهاری هستند. افراد سایکوپت بسیار فریبکار و مکار هستند و جاذبه سطحی ایجاد می‌کنند. صحبت‌های آنها بسیار فریبنده است و با کلام‌شان دیگران را فریب می‌دهند؛ بنابراین صحبت‌های اکبر خرمدین هیچ ارزشی ندارد. 
خوریانیان ادامه داد: حال سوال اینجاست چرا مادر این فرزندان با قاتل همدست بوده است؟ افراد سایکوپت با فریب، مکر و بازی دادن احساسات طرف مقابل می‌توانند یک نفر را شریک و همراه خود سازند. این افراد می‌توانند با همین ویژگی فریبکارانه از دیگران بهره‌کشی و آنها را استثمار کنند. در مصاحبه‌ای می‌شنویم که دوست آرزو می‌گوید اکبر خرمدین دخترش را آزارجنسی می‌داده و مادر باوجود اینکه مطلع بوده آرزو را دعوت به سکوت می‌کرده است.
وی افزود: یکی از خصلت‌های اختلال شخصیت ضداجتماع این است که این افراد بسیار فریبکار هستند و دیگران را با دروغ و دغل همراه خود می‌سازند و دم به تله قانون نمی‌دهند و دیگران را مجرم می‌کنند. افراد سایکوپت از دیگران بهره‌کشی می‌کنند. ممکن است خیلی از سیاسیون انسان‌های سایکوپت باشند. در طول تاریخ افرادی مثل هیتلر کسانی که کشتار وسیع انجام می‌دهند و همینطور افرادی که بدون حد و مرز از دیگران بهره‌کشی می‌کنند نمونه بارزی از شخصیت‌های سایکوپت هستند.
خوریانیان ضمن بیان اینکه تاریخ ما ماجراهایی درباره والدکشی و فرزندکشی وجود دارد، گفت: ما در ادبیات و تاریخ، قصه و مثل و داستان درخصوص فرزندکشی و والدکشی کم نداریم. در ابتدای تاریخ که قانون و سامان اجتماعی درکار نبود این موارد را بسیار داشتیم، حتی در حیوانات نیز این مورد وجود دارد که مثلا مادری فرزند خود را می‌کشد. 
این مدرس دانشگاه افزود: همانطور که گفتیم مهم‌ترین ویژگی این افراد خودشیفتگی بسیار بالا و پرخاشگری برامده از آن است . جامعه و خانواده‌ها باید به این سمت پیش برود که خودشیفتگی و خودمحوری بچه‌ها را محدود سازد و کنترل کند. ما نیازمند آموزش مخصوصا درمورد نحوه کنترل خشم هستیم. هرچقدر خودشیفتگی بالاتر باشد، پرخاشگری نیز بیشتر می‌شود و بایستی ساختار حقوقی به سمتی برود که وخامت این عمل هرچه بیشتر مشخص شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/604718/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از خواهر زیبا و باکلاس مهدی قایدی بعد از جدایی از همسرش/ چقدر تو سادگی شبیه همند

قتل تکان‌دهنده مادر و پسر با آتش‌سوزی عمدی مرد نقاش

10 امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی

آموزش و پرورش: 16 طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست

دگر ما را چه مینامند، اگر حیدر بشر باشد؟!

حملات بی‌امان بیش از 20 خدنگ به مار پیتون

خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا

صخره‌نوردیِ بی‌نظیر کَل و بزهای کوهی در طالقان

تخم شربتی معلق با ترفند ساده

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

سروده علیرضا قزوه در استقبال از غزل رهبر معظم انقلاب

شجاعی تفنگ بادی هشتم شد

اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028

خبرخوش رئیس صدا و سیما درباره حق‌پخش فوتبال

امیدواری جانشین کلوپ؛ 48 ساعت دیگر در لیورپول!

شجاعی: زود است اما به قهرمانی در جام حذفی فکر می‌کنیم

وقتی دوست صمیمی رونالدو، ستاره پرتغالی را می ترساند

پرسپولیس در انتظار خبر مهم

دعوای عجیب مدیران بارسا؛ ژاوی باید اخراج شود

رکورد ویژه کادر پزشکی تیم ملی فوتسال

واکنش پپ به بازگشت ستاره منفور بارسا

کل کل نون خ ها در آخرین لحظات عمرشان

بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

تیزر آهنگ جدید «جاذبه» با اجرای ماکان بند

هشدار نارنجی برای نیمه شرقی کشور

نیروی دریایی ارتش در کنار مردم سیل‌زدۀ سیستان‌وبلوچستان

اعزام 1500 عمره‌گزار به حج در 3 روز

بچه‌های آفریقایی را از چه می‌ترسانید؟

نمونه‌ ای از کلمات روسی که وارد فارسی شده و ما استفاده می‌کنیم

4 گوشه دنیا/ بازگشت آخرین پادشاه مصر پس از 72سال غیبت

روز «سنه» برابر با 6 اردیبهشت

نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان

چند تصویر جالب از دخترانی که امروز کنکور داشتند

زنان مو بِلوند و چشم آبی‌ای که در خدمت نسل طلایی آلمان بودند!

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

نمادی از فرهنگ پهلوانی در «پهلوان و فیل»

نونیز در حد لیورپول نیست، زودتر بفروشیدش!

پیمان یوسفی و علی دبیر باز هم خبرساز شدند

گل های جذاب لحظه ثانیه های آخری تیم ملی انگلیس در طول تاریخ

گلهای برتر سری آ در هفته 33

خوشحالی کاپیتان بارسا

حزباوی: من و اکرم عفیف شما همه!

برونو فرناندز نابغه خلاق منچستریونایتد

هینن سرمربی تیم ملی والیبال چین شد

انریکه: من را با کسی مقایسه نکنید

محمدی: بعید می‌دانم بین یزدانی و قاسم‌پور مسابقه برگزار شود

مسعود فروتن فیلم «همسر» فخیم‌زاده را برای نابینایان روایت کرد

تقلب‌های ناشیانه این سریال از «فسیل» هیچ‌کس را نخنداند

چه سریالی جایگزین «مادرانه» می‌شود؟