آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کافه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کافه گلاسه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار فرانسوی است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این نوشیدنی خوشمزه به دلیل اینکه حاوی شکلات و شیر می باشد می تواند به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و پر انرژی در میانه روز سرو شود تا باعث افزایش انرژی بدن شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کافه گلاسه در ادامه با سایت اموزشی چیشی همراه باشید. مواد لازم برای 2 نفر نسکافه 2 قاشق چایخوری بستنی شکلاتی 6 اسکوپ شیر تازه 1 لیوان شکر 1 قاشق چایخوری سس شکلات به مقدار کافی طرز تهیه کافه گلاسه مرحله اول برای تهیه کافه گلاسه بهتر است از شیر محلی پر چرب استفاده شود تا در پایان نوشیدنی خوشمزه تری داشته باشیم. ابتدا شیر را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به خوبی می جوشانیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. مرحله دوم پس از اینکه شیر جوش آمد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس نسکافه و شکر را به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نسکافه و شکر به طور کامل در شیر حل شوند. حالا شیر را داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. مرحله سوم اگر سس شکلات در دسترس دارید می تواند داخل لیوان ها را قبل از ریختن شیر نسکافه و بستنی کمی سس شکلات به صورت چرخشی بریزید تا مانند کافه گلاسه کافی شاپ ها، کافه گلاسه شکیل تر و زیباتری داشته باشید. مرحله چهارم پس از اینکه شیر کاملا خنک شد، داخل هر لیوان پایه بلند، مقداری کمی شیر می ریزیم ، سپس 3 اسکوپ از بستنی شکلاتی را داخل هر لیوان اضافه می کنیم و با قیمانده لیوان ها را با شیر نسکافه خنک پر می کنیم. مرحله پنجم حالا کافه گلاسه ما آماده است فقط می ماند تزیین روی کافه گلایه که کاملا سلیقه ای می باشد و می توانید از مواد بسیار متنوعی برای تزیین ان استفاده کنید. معمولا برای تزیین کافه گلاسه از مغز پسته، خامه فرم گرفته، پودر نسکافه و … استفاده می شود.

کافه گلاسه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار فرانسوی است که به عنوان یک نوشیدنی بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. این نوشیدنی خوشمزه به دلیل اینکه حاوی شکلات و شیر می باشد می تواند به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و پر انرژی در میانه روز سرو شود تا باعث افزایش انرژی بدن شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه کافه گلاسه در ادامه با سایت اموزشی چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
نسکافه2 قاشق چایخوری
بستنی شکلاتی6 اسکوپ
شیر تازه1 لیوان
شکر1 قاشق چایخوری
سس شکلاتبه مقدار کافی
طرز تهیه کافه گلاسه
مرحله اول
برای تهیه کافه گلاسه بهتر است از شیر محلی پر چرب استفاده شود تا در پایان نوشیدنی خوشمزه تری داشته باشیم. ابتدا شیر را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و به خوبی می جوشانیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.
مرحله دوم
پس از اینکه شیر جوش آمد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس نسکافه و شکر را به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نسکافه و شکر به طور کامل در شیر حل شوند. حالا شیر را داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
مرحله سوم
اگر سس شکلات در دسترس دارید می تواند داخل لیوان ها را قبل از ریختن شیر نسکافه و بستنی کمی سس شکلات به صورت چرخشی بریزید تا مانند کافه گلاسه کافی شاپ ها، کافه گلاسه شکیل تر و زیباتری داشته باشید.
مرحله چهارم
پس از اینکه شیر کاملا خنک شد، داخل هر لیوان پایه بلند، مقداری کمی شیر می ریزیم ، سپس 3 اسکوپ از بستنی شکلاتی را داخل هر لیوان اضافه می کنیم و با قیمانده لیوان ها را با شیر نسکافه خنک پر می کنیم.
مرحله پنجم
حالا کافه گلاسه ما آماده است فقط می ماند تزیین روی کافه گلایه که کاملا سلیقه ای می باشد و می توانید از مواد بسیار متنوعی برای تزیین ان استفاده کنید. معمولا برای تزیین کافه گلاسه از مغز پسته، خامه فرم گرفته، پودر نسکافه و … استفاده می شود.

لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/603921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار همسر امیر شایگان با تازه عروس «می خواهم زنده بمانم»

پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «هر روز میمیریم»

لحظه های مرگ و زندگی علی شادمان در «میخواهم زنده بمانم»

«بازی انتخاب» بزودی مقابل دوربین می‌رود

مرجانه گلچین به «شب‌آهنگی» می‌آید

چهره ها/ تبریک تولد خانم کارگردان به شکیباترین شکیبای دنیا

این 5 فیلم براساس داستان‌های واقعی ساخته شده‌اند

لحظات ماندگار از هنرنمایی «هوتن شکیبا»؛ بازیگری همه فن حریف

چرا همیشه فکر میکنیم مرغ همسایمون غازه؟!

داریوش ارجمند: حتما در انتخابات شرکت می‌کنم

نگاه معنی دار جواد عزتی به همسرش در «زخم کاری»

انتشار تیزر هفدهمین قسمت از سریال عاشقانه «می خواهم زنده بمانم»

چهار نقش آفرینی برتر «هوتن شکیبا» به مناسبت تولدش

اعتراض حامد آهنگی به سانسور «شب آهنگی» با انتشار پشت صحنه آن

حقایقی باورنکردنی درباره زندگی چارلی چاپلین که نمی‌دانستید

اصغر نقی‌زاده: نخندیدن به دیالوگ‌های پژمان جمشیدی سخت است

موافقت شورای ساخت با شش فیلم نامه

محمدرضا گلزار در «آوازه خوان» مصطفی کیایی

ترس و لرز فریبرز در هنگام تماشای فیلم جن گیر!

آخرین جزئیات از قتل «بابک خرمدین» از قول رئیس پلیس آگاهی کشور

خوش شانسی فریبرز باغبیشه در قسمت‌های آینده «زیرخاکی 2»

نظر استاد نصیریان درباره رفاقت و دوستی

نظر تحسین برانگیز خانم بازیگر درباره رای دادن در انتخابات

عوارض ناشی از کرونا سپند امیرسلیمانی را به جراحی کشاند!

راه های سازش با همسر بدون اینکه چیزی از شما کم شود

35 سالگی، سن خروج زنان از بازار کار

قصاص پدر مرتکب قتل فرزند امکان پذیر نبود/ تقلیل حبس تعزیری درجه 3 به 4 در قوه قضاییه

تاثیر گیاه خواری بر نوع حاد کرونا

نواواکس از اثربخشی 90 درصدی واکسن کرونای خود در جدیدترین آزمایش بالینی خبر داد

مأموریت این‌ویژن اروپا عصر تازه‌ای را در مسیر کاوش ناهید آغاز خواهد کرد

کنترل زوال عقل با موسیقی

چرا سیستم ایمنی بدن افراد واکنش‌های متفاوتی در برابر انگل مالاریا دارد؟

تولد بچه سالم از اسپرم موش فضایی!

چرا تولید داروهای ضد ویروس برای کرونا دشوار است؟

بهترین های پژوهش حوزه کووید-19 معرفی می شوند

جت آبی؛ پدیده‌ای زیبا، بالای اتمسفر

گوسفند دریایی زیباترین موجود در زیر آب

اگر سفر در زمان ممکن بود چی می‌شد؟

حال جسمی احسان علیخانی پس از ابتلا به کرونا

به خوبی لواندوفسکی را مهار کردیم

یورو 2020/ نیمه اول مصاف اسپانیا و سوئد برنده نداشت

بازیگری پژمان جمشیدی از فوتبالش هم بهتر است

بازگشت ستاره پرسپولیسی به ترکیب اصلی تیم ملی

ترکیب آرژانتین و شیلی اعلام شد

رقابت دو ملی‌پوش برای بازی کنار نوراللهی!

نخست‌وزیر عراق پیگیر بازی با ایران شد

پنج فینال بسیار سخت پیش‌روی ماست

سیو بیرانوند، جزو برترین لحظات در تاریخ جام‌جهانی

استقلال از درون ضربه می‌خورد!

علی کریمی - فردوسی‌پور؛ رابطه سرد!