طرز تهیه سس کاکائو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - در خیلی از دستورهای کیک و آشپزی ها به سس کاکائو است. می توان سس کاکائو را آماده خرید یا در خانه تهیه کرد. سس کاکائو برای رنگ کردن خامه قنادی و تزیین کیک، مورد استفاده قرار می گیرد. این سس را می توان یک ماه در یک شیشه در بسته نگه داری و استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کاکائو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم سس کاکائو پودر کاکائو 50 گرم روغن مایع 25 تا 30 گرم خامه قنادی به مقدار لازم طرز تهیه سس کاکائو مرحله اول برای تهیه سس خوشمزه و مخصوص شیرینی پزی با کاکائو یک کاسه مناسب بر می داریم، سپس پودر کاکائو را درون کاسه می ریزیم. در ادامه روغن را روی پودر ریخته و هم می زنیم تا به خوبی با هم ترکیب و یکدست شدند. مرحله دوم در این مرحله اول 25 گرم اضافه می کنیم. اگر مواد غلیظ بود 5 گرم باقی مانده روغن را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شود. سپس روی بخار کتری به روش بن ماری حرارت می دهیم تا کاکائو کامل در روغن حل شود. مرحله سوم این سس را می توان در یک شیشه در بسته تا یک ماه نگهداری کرد. برای تهیه خامه کاکائویی، خامه قنادی را با همزن می زنیم تا فرم بگیرد. سپس از سس کاکائو به دلخواه به خامه اضافه کرده و هم می زنیم. هرچه مقدار سس کاکائو بیشتر باشد، خامه پر رنگ تر می شود.
در خیلی از دستورهای کیک و آشپزی ها به سس کاکائو است. می توان سس کاکائو را آماده خرید یا در خانه تهیه کرد. سس کاکائو برای رنگ کردن خامه قنادی و تزیین کیک، مورد استفاده قرار می گیرد. این سس را می توان یک ماه در یک شیشه در بسته نگه داری و استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کاکائو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم سس کاکائو |
پودر کاکائو | 50 گرم |
روغن مایع | 25 تا 30 گرم |
خامه قنادی | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس کاکائو
مرحله اول
برای تهیه سس خوشمزه و مخصوص
شیرینی پزی با کاکائو یک کاسه مناسب بر می داریم، سپس پودر کاکائو را درون کاسه می ریزیم. در ادامه
روغن را روی پودر ریخته و هم می زنیم تا به خوبی با هم ترکیب و یکدست شدند.
مرحله دوم
در این مرحله اول 25 گرم اضافه می کنیم. اگر مواد غلیظ بود 5 گرم باقی مانده
روغن را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شود. سپس روی بخار کتری به روش بن ماری حرارت می دهیم تا کاکائو کامل در
روغن حل شود.
مرحله سوم
این سس را می توان در یک شیشه در بسته تا یک ماه نگهداری کرد. برای تهیه خامه کاکائویی، خامه قنادی را با همزن می زنیم تا فرم بگیرد. سپس از سس کاکائو به دلخواه به خامه اضافه کرده و هم می زنیم. هرچه مقدار سس کاکائو بیشتر باشد، خامه پر رنگ تر می شود.
-
یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۳:۵۶:۰۷ AM
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/601024/