چند روش تازه کردن سبزیجات پژمرده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / وقتی هوا گرم است تازه نگه داشتن سبزی و میوه سختتر میشود و سبزی که شما خریداری کردهاید خیلی زود پژمرده میشود، اگر سبزی پلاسیده شده باشد یعنی کپک زده یا لزج و سیاه باشد، نمیتوان آن را تازه کرد، اما راهکارهایی وجود دارد که بتوان سبزی و میوه را تا مدت طولانی در یخچال تازه نگه داشت حتی بعد از این که پژمرده و پلاسیده شد. ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید:
ترفند آب و یخ
قسمت هایی از سبزی را که سیاه و لزج شدهاند جدا کنید.
هر چه سبزی پژمردهتر یا ضخیمتر باشد، باید مدت زمان بیشتری در آب یخ بماند. ممکن است لازم باشد کاسه حاوی سبزی، آب و یخ یک شب تا صبح بماند تا سبزی ها طراوت بیشتری بگیرد. سبزی هایی مانند کرفس و هویج به زمان و آب بیشتری برای تازه شدن نیاز دارند.
زمانبندی
زمان ماندن در آب و یخ به نوع سبزی شما بستگی دارد. هر موقع دوباره سبزی ها تازه شد، آنها را از آب و یخ خارج کنید.
با قرار دادن سبزیها در آب، کم کم آب جذب می کنند و دوباره تازه
می شوند و یخ هم موجب می شود سبزی دوباره سفت و از حالت وارفتگی خارج شود.
اگر هوا گرم است کاسه حاوی آب یخ و سبزی را در یخچال قرار دهید.
ترفند آبلیمو
می توانید یک قاشق مرباخوری آبلیمو یا سرکه سیب به سبزی اضافه کنید.
ترفند سیب زمینی
اگر به سبزی در حال خیس خوردن ، چند قاچ سیب زمینی خام اضافه کنید، به تازه کردن سبزی کمک زیادی می کند. سیب زمینی سرشار از نشاسته است. این نشاسته توسط سبزی جذب می شود و به تازه کردن سبزی پژمرده کمک زیادی می کند.
سبزی ها را از آب و یخ بگیرید و روی یک پارچه نخی یا آبکش پهن کنید تا آب زیاد آنها گرفته شود.
-
سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲:۱۶
-
۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/588952/